Authentiek leven

Wat gebeurd er met ons denken en zijn door de jaren heen? Wie moet je zijn, wie wil je zijn en wie ben je echt? Coach Louise schreef er een column over. 

Authentiek leven, dicht bij jezelf leven is ....... leven. Al het andere is schijnleven. Je vuur, je spirit, je ziel zit in je kern.

Al op jonge leeftijd worden we door onze ouders en de maatschappij in een bepaald vormpje geduwd. Je wordt gekneed naar hun model, naar hun beeld van wat goed is. Daar is niks mis mee, dat heet opvoeden.

Maar niemand past in een standaardvormpje. We zijn allemaal uniek en we houden te weinig rekening met elkaars unieke vorm, elkaars authenticiteit.

Dat gebeurt niet alleen in de opvoeding. Ook op latere leeftijd gaat dat proces door.

Ook dan zit je zit al snel gevangen in het verwachtingspatroon van anderen, je partner, je collega's, je vrienden. Je moet een killer body hebben, je moet een succesvolle carrière hebben, daarnaast een rijk sociaal leven en zo kan ik nog 100.000 andere dingen opnoemen.

Dus persen we ons massaal in een leven wat eigenlijk geen "leven" is maar een schijnleven en raken we steeds verder af van wie we echt zijn, onze ziel en verliezen we onze vonk. Onze levensenergie...... We are burning out.

Het Universum kent oneindig veel vormen en kleuren. Iedereen is goed zoals hij is. Het is de bedoeling dat je je eigen kosmische vorm en kleuren laat zien.

Leef jij nog vanuit je kern? In hoeverre ben jij gevangen? En wie hou jij misschien gevangen?

Het wordt tijd dat we elkaar echt gaan zien! Maar dat kan alleen als we onszelf en elkaar bevrijden.

Durf jij dat?

in je kracht staan
 
Dit artikel is geschreven door:
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Alida amelsbeek | boxnr. 150
Bekijk hier het profiel van Life Coach Cheyanna Wanagi | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Cheyanna Wanagi | boxnr. 104
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Astrologie
28-2-2018
Astrologie

Astrologie is een symbolentaal. Door de interpretatie van deze symbolen (de planeten aan de hemel) wordt gekeken naar het verband tussen de verschijnselen aan de hemel en het leven op aarde...

 
a0771cd2-6156-406f-9f73-4e4b31f7a14c
27-9-2017
Inzichten op spiritueel vlak

De kaarten geven inzichten over de ontwikkelingen spiritueel vlak...