Nieuwe maan in vissen op 13 maart

Omdat men vroeger dichter bij de natuur betrokken was kwam men erachter dat de nieuwe maan een uitstekende tijd was om nieuwe zaadjes in de grond te stoppen en ze te laten ontkiemen.

Met de astrologische maan kun je je uitstekend richten op jouw persoonlijke nieuwe doelen.

 

De energie van de nieuwe maan is namelijk ook geschikt om een een nieuw begin en een nieuw doel te creëren. Je herkent de nieuwe maan omdat ze buiten niet zichtbaar is, het is donker buiten. Het leven is niet lineair maar een spiraal. We keren altijd terug op dingen maar elke keer is ons begrip dieper en rijker.

Net als de twee Vissen die in verschillende richtingen zwemmen, kunnen we ons eigen perspectief verscherpen, dingen op een nieuwe manier zien en onszelf herinneren dat onze ware staat heelheid is. Vissen is het laatste teken van de dierenriem en deze energie herinnert ons er altijd aan dat er altijd nieuwe niveaus zijn om ons in te kunnen verdiepen. De Nieuwe Maan in maart in Vissen is een prachtige maan die ons voorbereid op een zeer creatieve maancyclus.

Gebruik deze creatieve energie om de komende weken je dromen die je hebt te gaan manifesteren en een nieuw level van je eigen intuïtie en bewustzijn te gaan verkennen.

 

De Nieuwe Maan van Vissen op 13 maart 2021 brengt een zachte, etherische energie met zich mee die ons inspireert om over onze dromen na te gaan denken en daarmee kun je een betere realiteit voor jezelf gaan creëren of voor gaan stellen. De realiteit waarmee we ons voeden is de realiteit die bloeit en groeit! Dus zorg ervoor dat je gedachten, woorden en wat je gaat doen afgestemd raken op alles wat je verlangt. Deze nieuwe maanenergie in maart is daar uitstekend geschikt voor. Probeer eens uit je hoofd te blijven en kijk wat er vanuit het hart gaat leven. Luister wat meer naar de wijsheid die het hart te bieden heeft.

Onder deze nieuwe maan zullen Venus en Neptunus ook nauw met elkaar uitgelijnd staan wat inhoudt dat het ons hartchakra activeert  en inspireert om in een dieper en groter liefdes niveau te kunnen gaan verdiepen.

Neptunus is de planeet van intuïtie en luisteren naar onze innerlijke stem. Soms kan Neptunus de dingen of onze visie vertroebelen, maar dit is alleen om te leren om naar binnen te keren en daar naar onze eigen innerlijke wijsheid te gaan luisteren. Dit is de perfecte nieuwe maan om dat te gaan doen en vergeten wijsheid te gaan erkennen. In ieder van ons zijn er vorig levens en wijsheden van voorouders begraven. 

Van binnen weet je de weg. Binnenin heb je de antwoorden die je zoekt. Als je op zoek bent naar duidelijkheid, vooral met betrekking tot  relaties zul je nieuwe inspiratie kunnen ontvangen. Venus staat bij deze nieuwe maan ook geaspecteerd. Venus is de planeet die heerst over relaties. Romantische relaties en onze relaties met familie en vrienden, met geld en de belangrijkste relatie is de relatie met onszelf. Als er spanningen zijn op een van deze gebieden, kan deze nieuwe maan je inspireren om dingen anders te doen of zien.

Als je op zoek bent naar een oplossing of vergeving, is deze energie bijzonder helend en kan ze je helpen verbinding te maken met een dieper mededogen en zelfs onvoorwaardelijke liefde. Venus en Neptunus samen kunnen een uitstekend recept zijn voor het aantrekken van liefde, genezing en ontwaking op zaken die te maken hebben met ons hart. Als zaken van het hart onder deze nieuwe maan worden aangeraakt, probeer dan uit je hoofd te blijven en kijk of je hoe je vanuit het hart kunt handelen.  

Dit betekent natuurlijk niet dat we slecht gedrag of slechte relaties moeten tolereren maar het herinnert ons er wel aan dat er een diepere betekenis achter kan zitten. Ook als iets te mooi om waar te zijn is kun je naar binnen keren en meer duidelijkheid verwachten. 

De roze bril kan afvallen en je pad geeft een duidelijker zicht mee. Over het algemeen worden we eraan herinnert dat ongeacht de mogelijke vijanden of geliefden waarmee we ons in dit leven verbinden er zijn altijd een aantal lessen waar we rijker van binnen van worden.

Tips hoe je de nieuwe maan kunt toepassen in jouw leven:

  • Loslaten wat niet echt bij je past en wat je niet (meer) dient zoals: gevoelens, gedachten, oude patronen, energie, mensen en spullen en alles wat je niet verder brengt op jouw levenspad
  • Iets nieuws bedenken, starten en doen wat werkelijk bij je past.
  • oude gewoonten doorbreken
  • de aandacht naar binnen richten en voelen hoe het werkelijk met je gaat.
  •  

Tip 1: schrijf je doelen op papier en vink ze af.

Tip 2: maak een vision board. 

Tip 3: gebruik affirmatie die je helpen jouw doelen te bereiken.

 

Fijne nieuwe Maan toegewenst,

Petra box 278 van Dit is mijn Toekomst.

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Astrologie
Astrologie

Astrologie is een symbolentaal. Door de interpretatie van deze symbolen (de planeten aan de hemel) wordt gekeken naar het verband tussen de verschijnselen aan de hemel en het leven op aarde...