Regenboog heling

Rainbow Healing, wat is dat? Het is een lastige tijd. Alles moet sneller. Steeds meer mensen vallen uit met problemen. Ze slapen niet of voelen zich moe en futloos. Ook de snelheid van de maatschappij kunnen mensen vaak niet meer aan. Het gebeurt dat er steeds meer uitvallers zijn. Mensen lijden vaker aan psychische problemen. Gelukkig kunnen wij dit oplossen om weer sterker in uw schoenen te staan. Na de energetische Rainbow healing voelt u zich weer sterker in de schoenen staan.


Avonduitzending

 

Wat is Rainbow healing?

Een "regenbooghealing" verwijst naar een concept binnen de alternatieve geneeswijzen of new age-spiritualiteit. Het idee achter een regenbooghealing is dat de verschillende kleuren van de regenboog corresponderen met verschillende energiecentra in het lichaam, bekend als chakra's. Blokkades of onevenwichtigheden in de energiestroom van deze chakra's leiden tot fysieke, emotionele of spirituele problemen. Een regenbooghealing zou dan worden uitgevoerd om de energiebalans te herstellen en het zelfgenezingsproces te bevorderen.

De precieze methoden en technieken die worden gebruikt bij een regenbooghealing kunnen variëren, afhankelijk van de beoefenaar of het systeem waarmee ze werken. Het kan bijvoorbeeld betrekken het plaatsen van gekleurde kristallen of stenen op bepaalde delen van het lichaam, het visualiseren van de kleuren van de regenboog om energie te sturen, het gebruik van handoplegging of andere vormen van energetische manipulatie.

Lees hier hoe u omgaat met energieomzetting. Er wordt gewerkt met verschillende energie in het lichaam. Elke plaats in het lichaam heet een andere ontspanning nodig. Wat is er lekker om weer goed in uw vel te zitten. De paragnosten en life coaches van mijn toekomst kunnen u helpen. Ze denken met u mee en hebben een passend antwoord op al je levensvragen. Zit met verdriet of kunt u dingen geen plek geven. Bel dan gerust een van onze coaches. Ze zijn deskundig en kunnen u met hun raad en daad bij staan. 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.591 beoordelingen
274.516 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL