Energieomzetting

Wat houdt energieomzetting nu eigenlijk in? De uitleg over energetische gebieden en waar het allemaal vandaan komt is natuurlijk een breed begrip, maar zeker herkenbaar voor een ieder die hier geïnteresseerd in is. Energie is altijd om ons heen, zowel positieve- als negatieve energie. Iedereen draagt deze energieën met zich mee. Als u er bij stil staat is het eigenlijk heel logisch waarom wij in onze eigen energetische gebieden ervaren, dat bepaalde mensen en situaties, goed of juist niet goed aanvoelen. Want daar gaat het om, de energie leren aanvoelen in omgang met andere mensen en wat u daarin ervaart. Of wat het met uw fysieke lichaam doet? Een mooi voorbeeld zijn natuurlijk de één op één contacten en dan met name met het oog op de liefde.


Volg

 

Energetische gebieden

 

Het eerste wat er gebeurd is dat de energetische gebieden worden aangeraakt. Vooral het hart en de energiebanen, maar waarom? Men voelt zich ineens heel kwetsbaar, want de energetische gebieden hebben eerdere ervaringen in de liefde in uw eigen systeem opgeslagen. Daarnaast willen we goed voor de dag komen, wat een normaal gegeven is. Zeker gezien de prestige druk en de prestatie gerichte resultaten die men van ons lijkt te verwachten. Energie is altijd en overal om ons heen en het kan dan niet anders, dan dat het in onze energetische gebieden binnenkomt. Eigenlijk is energie goed voor ons, want daardoor kan men juist herkennen wat goed voor uw is of wat uw beter kan laten. Energieomzetting kan hier perfect helpen. Natuurlijk kan er nu een vraag bij u rijzen, namelijk, "wat kan ik nu concreet met deze wetenschap"?

Bekijk onze mediums of paragnosten die u hiermee kunnen helpen. Het geeft u de kans om te ontdekken, waarom u zo onrustig en onzeker voelt, of te weinig zelfvertrouwen hebt. Het kan u bevrijden door opzoek te gaan naar inzichten. Waar u aandachtspunten zijn en hoe ze opgelost kunnen worden om een gelukkiger mens te worden. Het is niet altijd eenvoudig om dat te bewerkstelligen, maar zeker wel de moeite waard om dit als een uitdaging te zien en op deze manier uw geboorterecht te kunnen gaan opeisen.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.596 beoordelingen
274.655 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL