Blokkades

Er zijn veel verschillende soorten blokkades die vaak ontstaan door stress. Hierbij is stress een breed begrip, omdat het alles kan zijn wat je systeem uit balans brengt. Denk aan je energie als een piramide. Die heeft vier zijdes: structuur, emotie, chemie en intellect. Eigenlijk wie jij van binnen bent. Er is ook een buitenkant: jouw situatie, bestaande uit geschiedenis, toekomst en waarheid. Al die aspecten werken voortdurend op elkaar in. Niet verbazend dus dat jouw lichamelijk en emotioneel welbevinden op allerlei manieren beïnvloed kan worden. 


 

Je lichaam kan veel zelf oplossen. Het heeft een natuurlijk zelfhelend vermogen. Maar door stress kunnen er energetische blokkades ontstaan, die dat vermogen verzwakken. 

 

Spirituele blokkades kunnen in dit leven gecreëerd zijn of meegenomen uit een vorig leven. Blokkades vragen om opschoning, de aarde heeft, net als de mens “haast” om met zichzelf weer in het reine te komen. Verlangen naar harmonie, liefde en eenheid. De klachten op fysiek, emotioneel en mentaal gebied helpen ons zoeken naar een oplossing. 
 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.662 beoordelingen
277.027 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL