De volle maan in vissen 2 september 2020

Wanneer we een volle maan hebben worden dingen voltooid. Volle maan schijnt het licht op dingen die we normaal niet kunnen zien. Tijdens deze volle maan in het teken vissen kun je jezelf erg empathisch voelen en oude gevoelens komen naar boven. Je kunt jezelf verward voelen omdat er veel van het oude bestaande structuur wordt omgezet en er een nieuw begin gemaakt wordt.


De volle maan in Vissen en de maand september zal voor veel energie verschuivingen zorgen. Zoals bij alle transformaties, is er een doorbraak nodig om het nieuwe te kunnen gaan laten ontstaan.
Tijdens de volle maan maakt Vissen een harmonieus aspect met Uranus en zijn Venus en Saturnus actief.
Uranus is de planeet van het ontwaken, verandering en vernieuwingen. Hij helpt ons om dingen opnieuw of vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken.
Het doel is ons bewustzijn en onze energie trilling te verhogen.
Venus en Saturnus zorgen ervoor dat we om bepaalde dingen niet meer heen kunnen en echt de verantwoordelijkheid  gaan nemen.
Vissen is vrouwelijke energie, een magische energie en gaat voorbij de polariteiten van het ego. Het is verbonden met de bron, natuur en met iedereen. We kunnen iets moois creëren voor onszelf en anderen. Gebruik deze prachtige maanenergie om verder te kunnen komen op jouw levenspad.

 

Met hartelijke groeten,

Petra

 
Gerelateerd:
Maak de weg vrij van blokkades
Blokkades

Spirituele blokkades kunnen in dit leven gecreëerd zijn of meegenomen uit een vorig leven. Blokkades vragen om opschoning....