Bekijk hier het profiel van Life Coach Peggy | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 234
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 234

Peggy

5,0Ø (9 beoordelingen 1085 gesprekken )
Peggy Sloote, zorgt dat vrouwen weer in zichzelf geloven en een gepassioneerd leven kunnen leiden!

Ben je het zat en wil je nu echt aan je probleem gaan werken en het leven echt gaan leven? Je hebt al van alles geprobeerd, van psychologen tot therapeuten en nog steeds het gevoel dat het je niet echt heeft geholpen, het gevoel dat je steeds terugvalt. Het kan zijn dat het met je werk wel goed gaat maar dat het op relationeel gebied niet lukt, of andersom! Je voelt je gefrustreerd, geïrriteerd en ingehouden, dat je niet voluit leeft.

Het gevoel dat je niet echt leeft en alle ballen omhoog moet houden. Je voelt je geremd, zelfs in je emoties. Je ben een hardwerkende vrouw die alle kanten op gaat en niet weet wanneer je moet stoppen. Je gaat over je grenzen, wachtend tot iemand je zere plek aanraakt.

Ik kan je echt helpen! Ik zorg ervoor dat jij die negatieve emoties (blokkades) die je zo in de weg zitten, kunt opruimen zodat je je niet langer belemmerd voelt. Zo kun je uiteindelijk een betere kant van jezelf laten zien. Je hoeft niet langer bang te zijn en je kunt trots zijn op wie je bent.

Vaak zijn het verstopte gevoelens die je belemmeren het leven te leven dat bij jou past, dat voor jou is bedoeld! Als je na mijn coaching weer gelukkig bent met jezelf, straal je dat uit en kan er veel veranderen. Ik kan je ondersteunen om jezelf weer helemaal terug te vinden waardoor het contact met anderen ook verbetert! 

95 Procent van de beslissingen die we in ons leven nemen zijn onbewuste keuzes. Samen kunnen we ontdekken wat er in jouw innerlijke wereld speelt zodat je je daar zelf ook bewust van wordt.

Herken jij je in deze punten?

•Ben jij een ondernemende vrouw?
•Je bent in het begin enthousiast over iets en daarna zwakt het af.
• Je weet diep van binnen dat je creatief bent maar het komt maar niet helemaal uit de verf.
• Je bent iemand die meteen resultaat wil maar meestal als je ervoor gaat dan stop je ermee.
• Je hebt verschillende talenten maar kan niet kiezen wat je uiteindelijk voor wil gaan.
• Je durft geen keuzes te maken omdat je bang bent om te falen.
• Je luistert te veel naar de omgeving waardoor je in verwarring komt.
• Je bent het overzicht van je leven kwijt.
• Je voelt je eenzaam en alleen.

Over mij.

Orm andere vrouwen echt en oprecht vooruit te kunnen helpen, moet je zelf sterk in je schoenen staan. Ik ben gelukkig, heb succes met mijn praktijk, houd veel van mijn werk en geniet van alles wat het leven een vrouw kan bieden. En nee, dat is niet zomaar ontstaan...

Er is een periode in mijn leven geweest dat ik niet wist waar ik het moest zoeken. Mijn relatie ging kapot en ik moest afscheid nemen van mijn bedrijf. Ik verloor zoveel en daarmee verloor ik ook mezelf. Ik had totaal geen houvast meer. Ik bleef hangen in het gevoel dat ik gefaald had, dat ik niks had bereikt op mijn 33ste… Want wat had ik nou? Ik woonde in een klein huisje met mijn zoon. Geld had ik niet meer… Ik werd enorm met mezelf geconfronteerd.

Uiteindelijk ben ik echt voor mezelf gaan staan. Nu voel ik me herboren en ervaar ik meer vrijheid. Ik kan de hele wereld aan en ben niet langer bang om te falen of stappen te ondernemen. Ik voel me geliefd en sta in mijn eigen kracht. Dat geloof in mezelf is zo groot geworden dat ik weet dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil. Andere vrouwen helpen dus!

Dat is nu mijn missie. Dat jij dit leest nu, is niet voor niets. Ik kan jou helpen om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, net als ik op een gegeven moment heb gedaan. Dat is de eerste stap naar liefde, geluk, gezondheid en succes.

Als je op het wereldwijde web naar me zoekt, ontdek je waarschijnlijk dat ik voorheen hele andere dingen heb gedaan. Als Peggy Sloote werd ik in 1979 geboren in Paramaribo. Ik was zeven jaar oud toen mijn ouders naar Nederland emigreerden. Vanaf mijn achtste jaar droomde ik ervan om danseres te worden en de wereld te verkennen. Toen ik 19 was, wist ik dat ik geen doorsnee leven wilde leiden ik ontmoette de illusionist Marcel Kalisvaart. We konden goed met elkaar opschieten en ik kreeg een rol in zijn show als magic assistent en samen werden we Nederlands Kampioen en het beste illusionistenduo van de wereld. We traden op in Duitsland, Spanje, Parijs, Zwitserland, Zweden, China en Las Vegas. We stonden een jaar lang in Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland. We traden ook op in het Groot Russisch Staatscircus, samen met de beroemde Clown Popov en stonden in het voorprogramma van Tina Turner en zo kan ik nog wel even doorgaan. In 2008 stopte onze samenwerking. Ik wist niet of ik terug wilde in de showbusiness, maar op een dag vroeg Hans Klok mij om zijn leading lady Diva of Magic te worden. Dat was een unieke kans, want ik droomde hier altijd al van. Deze droom duurde tot 2012, want daarna kreeg ik mijn prachtige zoon Rafaël. Zijn komst was voor mij het begin van grote veranderingen, ik ging van buiten naar binnen. Ik ben altijd al heldervoelend geweest maar had die gave als het ware geparkeerd. De afgelopen jaren heb ik mij op het ’zielenvlak’ enorm ontwikkeld dankzij alle opleidingen en trainingen waardoor ik nu, met alles wat ik heb geleerd en ervaren, andere vrouwen kan helpen!

En dat is pas echte magie!

Verlang jij naar:

-Om rust en ruimte in jezelf en om je heen te creeren
-Je als vrouw weer aantrekkelijk te gaan voelen
-Dat je intuïtie, je hart en hoofd weer verbonden zijn zodat je
eerlijke en juiste keuzes kunt maken
-Dat jij als vrouw de regie weer in handen kunt nemen in
plaats van je door iedereen te laten beïnvloeden
-Echt je blokkades op te ruimen, niet voor even maar voor een
lange tijd.
-Om relaties die bij je horen aan te trekken

Resoneer jij met mijn profiel? Herken jij je in één of meer van deze punten? Neem dan contact op met mij.

lieve groet,

Peggy sloote

Het kan ook zijn dat je tijdens de reading gecoacht moet worden. Daar is wat meer tijd voor nodig. Samen kunnen we passen en meten wat voor stappenplan jij nodig hebt waardoor je je transformatieproces in werking kan gaan brengen.
Lees verder
Mijn expertises

Heldervoelend | Helderwetend | Reader | Inspiratiecoach | Transformatie Coach | Healer | Blokkades |

 
Beoordeling m m
Beoordeling Peggy 5,0

Dankje voor de inzichten. Lieve vrouw en begripvol

Beoordeling Anoniem ❤
Beoordeling Peggy 5,0

Bedankt Peggy,voor het fijne gesprek! Ik kan weer vooruit ☺

Beoordeling De Bloem Bloeit weer
Beoordeling Peggy 5,0

Lieve Peggy Ik heb vanmiddag een uitgebreide healing van je mogen ontvangen. Wat kwam...

 
Telefonisch consult?