Peggy
Offline
 
 
 

Peggy


Boxnr. 234
5,0Ø (13 beoordelingen 1.887 gesprekken )
Lieve vrouw,

Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? Ik weet als geen ander dat daar de sleutel ligt naar geluk en voldoening. En als ik het kan, kun jij dit ook!

Hoe zou het zijn als jij als vrouw echt voor jezelf gaat kiezen? Nog meer dan je al deed. Dat jij jouw eigen leven echt gaat vormgeven naar jouw normen en waarden. En jouw eigen behoeftes vervuld in plaats van te doen hoe anderen het graag zouden willen. Wellicht ben je nu wel moe, voel jij je angstig, ervaar je emoties die je liever niet wil en voel jij je geblokkeerd. Diep van binnen voel je dat oude overtuigingen niet meer bij je passen.

Het kan te maken hebben met de familie waar je uitkomt, relaties die niet lukken of vrienden die niet bij je passen. Diep van binnen weet jij dat er iets niet klopt. Je hebt je eigen normen en waarden, maar vind het lastig om echt voor jezelf te kiezen.

Je bent misschien wel stiekem jaloers op andere vrouwen die vol vertrouwen zijn of soms denk je dat de ander beter dan jou is en ga je vergelijken, en dat wil je niet langer. Nee jij wil leven, in plaats van overleven.

Als je je bewust gaat worden van wat jij echt van binnen voelt is het makkelijker om te luisteren naar wat je lichaam je wil zeggen. Hoe meer je van jezelf gaat houden hoe meer je in je kracht komt te staan en hoe zelfverzekerder je je gaat voelen. Jezelf lief hebben, compassie hebben voor jezelf, invloed hebben op je emoties en je totale Body Mind And Soul.


Ik kan je echt helpen! Ik zorg ervoor dat jij die negatieve emoties (blokkades) die je zo in de weg zitten, kunt opruimen zodat je je niet langer belemmerd voelt. Zo kun je uiteindelijk een betere kant van jezelf laten zien. Je hoeft niet langer bang te zijn en je kunt trots zijn op wie je bent.

Als je na mijn coaching weer gelukkig bent met jezelf, straal je dat uit en kan er veel veranderen. Ik kan je ondersteunen om jezelf weer helemaal terug te vinden waardoor het contact met anderen ook verbetert! 


Als je met mij gaat samen werken...

•creëer je een leven dat echt bij jou past
•kun je weer volop genieten van het leven en kijk je anders naar de wereld.
•heb jij je emoties weer onder controle.
•wordt je weer super aantrekkelijk voor je omgeving en je gaat jezelf mooier vinden.
•ga je echt voor jezelf staan vanuit vrouwelijk leiderschap.
•weet je precies wat jouw normen en waarden zijn en laat jij je niet meer beïnvloeden door de omgeving.
•ben je gelukkig met jezelf ongeacht of je wel of niet een relatie hebt.
•ervaar je een innerlijke staat van vrijheid.
•durf weer op jezelf te vertrouwen.

Over mij.

Om andere vrouwen echt en oprecht vooruit te kunnen helpen, moet je zelf sterk in je schoenen staan. Ik ben gelukkig, heb succes met mijn werk, houd veel van mijn werk en geniet van alles wat het leven een vrouw kan bieden. En nee, dat is niet zomaar ontstaan...

Er is een periode in mijn leven geweest dat ik niet wist waar ik het moest zoeken. Mijn relatie ging kapot en ik moest afscheid nemen van mijn bedrijf. Ik verloor zoveel en daarmee verloor ik ook mezelf. Ik had totaal geen houvast meer. Ik bleef hangen in het gevoel dat ik gefaald had, dat ik niks had bereikt op mijn 33ste… Want wat had ik nou? Ik woonde in een klein huisje met mijn zoon. Geld had ik niet meer… Ik werd enorm met mezelf geconfronteerd.

Uiteindelijk ben ik echt voor mezelf gaan staan. Nu voel ik me herboren en ervaar ik meer vrijheid. Ik kan de hele wereld aan en ben niet langer bang om te falen of stappen te ondernemen. Ik voel me geliefd en sta in mijn eigen kracht. Dat geloof in mezelf is zo groot geworden dat ik weet dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil. Andere vrouwen helpen dus!

Dat is nu mijn missie. Dat jij dit leest nu, is niet voor niets. Ik kan jou helpen om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, net als ik op een gegeven moment heb gedaan. Dat is de eerste stap naar liefde, geluk, gezondheid en succes.

Als je op het wereldwijde web naar me zoekt, ontdek je waarschijnlijk dat ik voorheen hele andere dingen heb gedaan. Als Marioleen Peggy Sloote werd ik in 1979 geboren in Paramaribo. Ik was zeven jaar oud toen mijn ouders naar Nederland emigreerden. Vanaf mijn achtste jaar droomde ik ervan om danseres te worden en de wereld te verkennen. Toen ik 19 was, wist ik dat ik geen doorsnee leven wilde leiden ik ontmoette de illusionist Marcel Kalisvaart. We konden goed met elkaar opschieten en ik kreeg een rol in zijn show als magic assistent en samen werden we Nederlands Kampioen en het beste illusionistenduo van de wereld. We traden op in Duitsland, Spanje, Parijs, Zwitserland, Zweden, China en Las Vegas. We stonden een jaar lang in Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland. We traden ook op in het Groot Russisch Staatscircus, samen met de beroemde Clown Popov en stonden in het voorprogramma van Tina Turner en zo kan ik nog wel even doorgaan. In 2008 stopte onze samenwerking. Ik wist niet of ik terug wilde in de showbusiness, maar op een dag vroeg Hans Klok mij om zijn leading lady Diva of Magic te worden. Dat was een unieke kans, want ik droomde hier altijd al van. Deze droom duurde tot 2012, want daarna kreeg ik mijn prachtige zoon Rafaël. Zijn komst was voor mij het begin van grote veranderingen, ik ging van buiten naar binnen. Ik ben altijd al heldervoelend geweest maar had die gave als het ware geparkeerd. De afgelopen jaren heb ik mij op het ’zielenvlak’ enorm ontwikkeld dankzij alle opleidingen en trainingen waardoor ik nu, met alles wat ik heb geleerd en ervaren, andere vrouwen kan helpen!

En dat is pas echte magie!

Verlang jij naar:

-Om rust en ruimte in jezelf en om je heen te creëren
-Je als vrouw weer aantrekkelijk te gaan voelen
-Dat je intuïtie, je hart en hoofd weer verbonden zijn zodat je
eerlijke en juiste keuzes kunt maken
-Dat jij als vrouw de regie weer in handen kunt nemen in
plaats van je door iedereen te laten beïnvloeden
-Echt je blokkades op te ruimen, niet voor even maar voor een
lange tijd.
-Om relaties die bij je horen aan te trekken

Resoneer jij met mijn profiel? Herken jij je in één of meer van deze punten? Neem dan contact op met mij.

lieve groet,

Marioleen Peggy Sloote
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Peggy 5,0

Hartelijk dank mooi consult

Beoordeling Anoniem
Beoordeling Peggy 5,0

Goede adviezen gegeven! Mijn dank is groot!!!!

Beoordeling Anoniem
Beoordeling Peggy 5,0

goed medium, ik heb fijne gesprekken gehad

 
Andere diensten
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.662 beoordelingen
277.027 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL