Klik hier voor meer informatie over | Kundalini-Energie
Coaches met deze expertise:

Kundalini energie

U zit in een negatieve spiraal, het lijkt alsof u er niet meer uit komt. Er is iemand in je naaste omgeving overleden waar u veel verdriet van hebt of misschien bent u wel uw baan verloren. Een veel voorkomende situatie is dat veel mensen al meer dan 10 jaar in dienst zijn van dezelfde werkgever en nu ineens plaats moeten maken voor een jonger iemand. U voelt zich afgewezen en denkt dat u niks meer goed kunt doen. Kundalini is dan echt iets voor u die een oplossing kan bieden. De kundalini energie geeft mensen weer hoop en verwachtingen. De negatieve spiraal waar u in zit, kan worden doorbroken met een gerichte kundalini healing. Wat u nodig heeft, is een professionele coach die u kan begeleiden en helpen met een kundalini healing. Dit is mijn toekomst heeft diverse coaches die u hiermee echt verder kunnen helpen. Al is het maar een luisterend oor, u zult er sterker uit komen.


Avonduitzending april

 

Wat is kundalini energie?

 

In het Sanskriet betekent Kundalini energie, opgerold. Deze energie ligt aan de basis van de ruggengraat. De meeste mensen zijn zich hier niet van bewust. Deze energie is bij ieder van ons aanwezig en kan het best aangesproken worden op een geleidelijke manier. Blokkades kunnen worden doorbroken en geven een mens weer levenslust terug. De coaches die deze healing beheersen kunnen u weer een prettiger leven teruggeven en u leren om met negatieve gevoelens en depressiviteit af te rekenen. Het leven zit vol onverwachte gebeurtenissen. Relatieproblemen, ziekte en financiële kwesties kunnen uw leven zodanig veranderen dat u het niet meer ziet zitten, Maar u moet verder en gaat op zoek naar mensen die u kunnen helpen.

Iedereen op aarde heeft een tweelingziel. u kunt er mee getrouwd zijn of het kan uw opa of oma zijn. Tweelingzielen hebben in een vorig leven veel met elkaar te maken gehad. Misschien wel met elkaar geleefd. Uw ware spirituele partner vind u niet zomaar, U moet er voor openstaan. Op onze spirituele hulplijn werken deskundige coaches die u hier meer over kunnen vertellen en u op dit gebied van advies kunnen dienen. Bekijk de coaches die momenteel online zijn, deze kunt u vinden aan de rechterzijde van dit artikel. Voor een snel consult belt u 0909-9535

 

Coaches die nu beschikbaar zijn: