Spirituele hulplijn

Dit is mijn Toekomst is een spirituele hulplijn waar meer dan 60 mediums, life coaches en astrologen werken om dagelijks verschillende levensvragen te beantwoorden. Als u belt naar de spirituele hulplijn van Dit is mijn Toekomst dan weet je zeker dat je een betrouwbaar en eerlijk antwoord krijgt op uw vragen. Al onze coaches zijn gescreend op hun kwaliteiten en daarnaast hebben de meeste veel levenservaring. Een gesprek met een coach zal u zeker helpen, het geeft u meer zekerheid, geruststelling of een idee hoe u iets kunt aanpakken. Veel mensen ervaren het als niet prettig om fysiek een afspraak te maken met mediums, paragnosten of helderziende. Daarom biedt de spiritueel hulplijn van Dit is mijn Toekomst oplossing.


 

Spirituele advieslijn

 

Wij staan 24/7 voor u klaar en u kunt bij ons terecht voor al uw levensvragen, of om blokkades in uw lichaam los te maken, inzicht te krijgen in moeilijke periodes of alleen al als u een luisterend oor nodig heeft. Vanuit uw veilige omgeving belt u naar één van onze coaches die u vriendelijk te woord staat en die er alles aan zullen doen om samen een stap verder te zetten. Wanneer u van plan bent om naar onze spirituele hulplijn te bellen, is het goed om alvast de vragen op te schrijven die u wilt stellen. Op de website kunt u precies zien welke coaches welke kwaliteiten hebben. Zo weet u precies welke coach uw vraag het beste kan beantwoorden.

Wanneer de coach niet beschikbaar zijn, dan kunt u een telefonoisch consult boeken via de afsprakenplanner. Zo bepaald u zelf wanneer u een telefonisch consult wilt met de gewenste coach. Naast de spirituele hulplijn, bieden wij ook diverse horoscopen aan. Onze horoscopen zijn geschreven door onze huis astrologen. Dus wilt u een eerlijk en vertrouwd consult, dan belt u één van de mediums van Dit is mijn Toekomst.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.662 beoordelingen
277.027 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL