Bekijk hier het profiel van Life Coach Indra | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:160
 
Mijn beoordelingen (16)
Anoniem Anoniem
5,0

Indra, bedankt voor de healing van daarnet. Ik voel mij rustiger van binnen. Ik zal u zeker vaker gaan bellen. Groetjes, L.

 
L Anoniem
5,0

Bedankt Indra, het was weer een fijn gesprek

 
Anoniem Anoniem
5,0

Je krijgt altijd een goed en waardevol advies van Indra!

 
Anoniem Anoniem
5,0

Een mooi consult gehad van Indra

 
Jessica Langendoen
5,0

Ik had Indra 1 keer eerder gesproken en zo'n goed gesprek gehad met haar voordat ik meedeed aan de Ayurveda groepshealing van 30 augustus 2019. En wat ik ervaarde tijdens deze groepshealing was echt ongekend. Voor het eerst was mijn hoofd helemaal leeg, mijn pijn weg en heel mijn lichaam tintelde heel erg. Op een fijne manier. Emoties kwamen los. En ik voelde me vrij. Ik zal haar zeker nog bellen. Ik kan zeggen, bel haar eens en ervaar het!

 
Linanne Nagels
5,0

Hallo Indra contact van hart tot hart en van ziel tot ziel in alle bescheidenheid en eerlijkheid . Indra is een oprecht en eerlijk medium die het zo waard is om contact mee te zoeken . Anne

 
Trudy Wauben
5,0

Indra is een topper. Ik heb vandaag een zeer fijn gesprek gehad met Indra. Ze zag gelijk waar ik mee zat. En heeft mij advies gegeven, waar ik zelf niet opgekomen zou zijn. Dankjewel Indra, voor het mooie inzicht. gr Trudy.

 
Rani de Brauw
5,0

Vandaag voor het eerst met Indra gesproken. Ze was heel helder en duidelijk en gaf me een aantal inzichten vanuit een andere invalshoek. Ik kon ze niet zien en daarom ben ik blij dat Indra dit op een andere manier benaderd heeft waardoor ik mijn situatie beter aankan. Dank!

 
Yvonne Staals
5,0

Vandaag een heel fijn consult gehad van Indra. Dank je wel.

 
S Wong
5,0

Indra, Wat een waanzinnig goed consult. You have me blown away with your observations. Tot in het kleinste detail klopte. Had kippenvel van kop tot teen. Je gave is God-given. Many thanks

 
M. Klinkom
5,0

Indra is een geweldig medium. Ik heb een keer meegedaan aan een healing van Indra. Ik voelde me niet zo goed en moest naar een afspraak, en wou de afspraak afzeggen, maar door de healing van Indra ging ik die dag als een speer. Geweldige healing, en ervaring om mee te maken. Nu afwachten wanneer de overige voorspellingen uitkomen. Ik ben heel erg enthousiast over Indra. Spannend. Bedankt Indra voor je hulp en je gave.

 
Geartsje Vries-Scholte
5,0

Ik heb vandaag meegedaan aan de karma-healing, het kwam als geroepen precies vandaag. Ik kon er niet meer mee omgaan; een intense haat/liefde verhouding, verraad van het hart, sexuele onderdrukking, niet mogen bestaan. Dankjewel. Ik voel nu vrede en het blijft stromen door de pijnpunten heen.

 
Paula Vuist
5,0

Dag Indra, ik heb mee gedaan aan de groep sessie. En heb veel warmte gekregen ook is mijn arm duidelijk over. Mijn lichaam meer ontspannen. En ik mijn stem klinkt vrolijker zegt mijn zoon. Ik dank jou heel hartelijk voor je sessie en het komen naar Nederland. Ik kan eigenlijk niet precies beschrijven wat er is gebeurt. Hartelijk dank een harte groet van Paula

 
Anoniem
5,0

Ik heb een Wassie ontvangen van Indra. Het schoont je aura. Het geeft je ook de kans om na te denken over de dingen die je niet meer wilt, zodat hetgeen je wel wilt als mens ook naar je toe kan komen. Spaar ervoor en doe jezelf dit cadeau. En daar komt bij dat ze een leuk mens is om te ontmoeten.

 
Esther
5,0

Nog even een vervolg van ons geprek, ik heb je gezegd dat zodra ik m'n huis gevonden heb, ik je een berichtje ga sturen. Nogmaals heel erg bedankt voor het fijne gesprek. Ik ben nu erg hoopvol gestemd!!!

 
Esther
5,0

Hallo Indra, ik heb je net gesproken en eerst gevraagt naar een verhuizing en eventueel een praktijk aan huis. Het bijzondere was, dat naarmate we aan het praten waren je kwam met kenmerken over het huis zoals een oudere woning en dat we zelf gingen verbouwen en een van mijn dromen die ik je niet heb verteld; een veranda. En toen je vertelde dat je een veranda doorkreeg, maakte ik letterlijk een sprong...Een droom van mij!!. Heel erg bedankt!!!!