Bekijk hier het profiel van Life Coach Indra | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:160
 
Mijn beoordelingen (5)
Geartsje Vries-Scholte

Ik heb vandaag meegedaan aan de karma-healing, het kwam als geroepen precies vandaag. Ik kon er niet meer mee omgaan; een intense haat/liefde verhouding, verraad van het hart, sexuele onderdrukking, niet mogen bestaan. Dankjewel. Ik voel nu vrede en het blijft stromen door de pijnpunten heen.
 
Paula Vuist

Dag Indra, ik heb mee gedaan aan de groep sessie. En heb veel warmte gekregen ook is mijn arm duidelijk over. Mijn lichaam meer ontspannen. En ik mijn stem klinkt vrolijker zegt mijn zoon. Ik dank jou heel hartelijk voor je sessie en het komen naar Nederland. Ik kan eigenlijk niet precies beschrijven wat er is gebeurt. Hartelijk dank een harte groet van Paula
 
Anoniem

Ik heb een Wassie ontvangen van Indra. Het schoont je aura. Het geeft je ook de kans om na te denken over de dingen die je niet meer wilt, zodat hetgeen je wel wilt als mens ook naar je toe kan komen. Spaar ervoor en doe jezelf dit cadeau. En daar komt bij dat ze een leuk mens is om te ontmoeten.
 
Esther

Nog even een vervolg van ons geprek, ik heb je gezegd dat zodra ik m'n huis gevonden heb, ik je een berichtje ga sturen. Nogmaals heel erg bedankt voor het fijne gesprek. Ik ben nu erg hoopvol gestemd!!!
 
Esther

Hallo Indra, ik heb je net gesproken en eerst gevraagt naar een verhuizing en eventueel een praktijk aan huis. Het bijzondere was, dat naarmate we aan het praten waren je kwam met kenmerken over het huis zoals een oudere woning en dat we zelf gingen verbouwen en een van mijn dromen die ik je niet heb verteld; een veranda. En toen je vertelde dat je een veranda doorkreeg, maakte ik letterlijk een sprong...Een droom van mij!!. Heel erg bedankt!!!!