Indra
Beschikbaar
 
Mijn beoordelingen (30)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 1,0

Echt kortaf, Grof in de mond. Geeft een consult woord 1 woord te zeggen en heeft geen zin om echt verder te praten. Geeft geen goede vibes af.

10 april 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 2,0

Na het vertellen van mijn verhaal was het antwoord eerder een projectie en herhaling van mijn woorden. Jammer, ik had meer verwacht.

8 april 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Een fijn gesprek gehad met goede tips!

26 maart 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Heel lief en duidelijke

24 maart 2024
 
 
Beoordeling M. Hof
Beoordeling Indra 5,0

2 healings gekregen de afgelopen maand, zeer prettig gesprek gehad, weet beslist meer dan een psycholoog, ziet precies wat er speelt. Erg bijzonder. heel veel dank!

16 maart 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 2,0

Je moet eerst je hele verhaal vertellen… zegt alleen 1 woord. Helaas is dit geen medium maar meer een psycholoog die logische verklaringen probeert te vinden voor het verhaal wat jij van te voren al verteld hebt aan haar.

11 maart 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Heeft alleen met 1 woord geantwoord en wil eerst het hele verhaal weten... Is meer een psycholoog dan een spirituele medium.

4 maart 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Wat fijn Indra dat u weer aanwezig bent op de lijn. Een heel fijn en eerlijk gesprek gehad, ook een healing mogen ontvangen. Geeft weer energie en moed, heel erg bedankt!

2 maart 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Leuk gesprek. Goed info maar wel wat weinig antwoorden

26 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 2,0

Een leuke gesprek maar ik heb eigenlijk niet heel veel antwoorden gekregen.

26 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Super lieve vrouw, ze had gelijk.

26 februari 2024
 
Beoordeling A An
Beoordeling Indra 5,0

Heel duidelijk en direct. Heel bijzonder dat er soms zaken naar boven komen waar je niet naar hebt gevraagd.

26 mei 2021
 
 
Beoordeling Anoniem ❤
Beoordeling Indra 1,0

Ik mis een stuk empathie tijdens het gesprek,dat maakt voor mij de ervaring een stuk minder prettig

13 maart 2021
 
Beoordeling Tina Casimir
Beoordeling Indra 5,0

Fijn gesprek, ze is heel duidelijk en weet precies wat er aan de hand is .

23 februari 2021
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Indra, bedankt voor de healing van daarnet. Ik voel mij rustiger van binnen. Ik zal u zeker vaker gaan bellen. Groetjes, L.

5 juni 2020
 
Beoordeling L Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Bedankt Indra, het was weer een fijn gesprek

20 mei 2020
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Je krijgt altijd een goed en waardevol advies van Indra!

29 april 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Een mooi consult gehad van Indra

16 februari 2020
 
 
Beoordeling Jessica Langendoen
Beoordeling Indra 5,0

Ik had Indra 1 keer eerder gesproken en zo'n goed gesprek gehad met haar voordat ik meedeed aan de Ayurveda groepshealing van 30 augustus 2019. En wat ik ervaarde tijdens deze groepshealing was echt ongekend. Voor het eerst was mijn hoofd helemaal leeg, mijn pijn weg en heel mijn lichaam tintelde heel erg. Op een fijne manier. Emoties kwamen los. En ik voelde me vrij. Ik zal haar zeker nog bellen. Ik kan zeggen, bel haar eens en ervaar het!

4 september 2019
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Indra 5,0

Hallo Indra contact van hart tot hart en van ziel tot ziel in alle bescheidenheid en eerlijkheid . Indra is een oprecht en eerlijk medium die het zo waard is om contact mee te zoeken . Anne

31 augustus 2019
 
 
Beoordeling Trudy Wauben
Beoordeling Indra 5,0

Indra is een topper. Ik heb vandaag een zeer fijn gesprek gehad met Indra. Ze zag gelijk waar ik mee zat. En heeft mij advies gegeven, waar ik zelf niet opgekomen zou zijn. Dankjewel Indra, voor het mooie inzicht. gr Trudy.

22 augustus 2019
 
Beoordeling Rani de Brauw
Beoordeling Indra 5,0

Vandaag voor het eerst met Indra gesproken. Ze was heel helder en duidelijk en gaf me een aantal inzichten vanuit een andere invalshoek. Ik kon ze niet zien en daarom ben ik blij dat Indra dit op een andere manier benaderd heeft waardoor ik mijn situatie beter aankan. Dank!

15 augustus 2019
 
 
Beoordeling Yvonne Staals
Beoordeling Indra 5,0

Vandaag een heel fijn consult gehad van Indra. Dank je wel.

14 juli 2019
 
Beoordeling S Wong
Beoordeling Indra 5,0

Indra, Wat een waanzinnig goed consult. You have me blown away with your observations. Tot in het kleinste detail klopte. Had kippenvel van kop tot teen. Je gave is God-given. Many thanks

9 juli 2019
 
 
Beoordeling M. Klinkom
Beoordeling Indra 5,0

Indra is een geweldig medium. Ik heb een keer meegedaan aan een healing van Indra. Ik voelde me niet zo goed en moest naar een afspraak, en wou de afspraak afzeggen, maar door de healing van Indra ging ik die dag als een speer. Geweldige healing, en ervaring om mee te maken. Nu afwachten wanneer de overige voorspellingen uitkomen. Ik ben heel erg enthousiast over Indra. Spannend. Bedankt Indra voor je hulp en je gave.

2 juli 2019
 
Beoordeling Geartsje Vries-Scholte
Beoordeling Indra 5,0

Ik heb vandaag meegedaan aan de karma-healing, het kwam als geroepen precies vandaag. Ik kon er niet meer mee omgaan; een intense haat/liefde verhouding, verraad van het hart, sexuele onderdrukking, niet mogen bestaan. Dankjewel. Ik voel nu vrede en het blijft stromen door de pijnpunten heen.

12 juli 2018
 
 
Beoordeling Paula Vuist
Beoordeling Indra 5,0

Dag Indra, ik heb mee gedaan aan de groep sessie. En heb veel warmte gekregen ook is mijn arm duidelijk over. Mijn lichaam meer ontspannen. En ik mijn stem klinkt vrolijker zegt mijn zoon. Ik dank jou heel hartelijk voor je sessie en het komen naar Nederland. Ik kan eigenlijk niet precies beschrijven wat er is gebeurt. Hartelijk dank een harte groet van Paula

14 januari 2017
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Ik heb een Wassie ontvangen van Indra. Het schoont je aura. Het geeft je ook de kans om na te denken over de dingen die je niet meer wilt, zodat hetgeen je wel wilt als mens ook naar je toe kan komen. Spaar ervoor en doe jezelf dit cadeau. En daar komt bij dat ze een leuk mens is om te ontmoeten.

11 september 2016
 
 
Beoordeling Esther
Beoordeling Indra 5,0

Nog even een vervolg van ons geprek, ik heb je gezegd dat zodra ik m'n huis gevonden heb, ik je een berichtje ga sturen. Nogmaals heel erg bedankt voor het fijne gesprek. Ik ben nu erg hoopvol gestemd!!!

24 maart 2016
 
Beoordeling Esther
Beoordeling Indra 5,0

Hallo Indra, ik heb je net gesproken en eerst gevraagt naar een verhuizing en eventueel een praktijk aan huis. Het bijzondere was, dat naarmate we aan het praten waren je kwam met kenmerken over het huis zoals een oudere woning en dat we zelf gingen verbouwen en een van mijn dromen die ik je niet heb verteld; een veranda. En toen je vertelde dat je een veranda doorkreeg, maakte ik letterlijk een sprong...Een droom van mij!!. Heel erg bedankt!!!!

24 maart 2016