Bekijk hier het profiel van Life Coach Nette Costeris | Dit is mijn toekomst
Offline
 
 
 

Nette Costeris


Boxnr. 246
5,0Ø (11 beoordelingen 3.559 gesprekken )
Mijn naam is Nette Costeris. Sinds 1999 ben ik bezig met mijn grote passie, de astrologie. Astrologie is voor mij de weg naar 'begrijpen.' Ieder mens is uniek en doet de dingen op zijn of haar manier. Als je dit kunt zien, ontstaat er begrip en verdraagzaamheid. Dit zie je ook mooi werken bij kinderen. Niet om hun leven vooraf in te vullen, maar omdat de horoscoop zo mooi laat zien waar dit kind behoefte aan heeft.

Ik gebruik zowel de psychologische als de klassieke astrologie, afhankelijk van de situatie. Daar is nu de spirituele astrologie bij gekomen. Elke vorm heeft zijn eigen systeem en regels. De spirituele astrologie heeft mij weer een hele nieuwe kijk op de astrologie en het leven gegeven. Het is een diepe laag erbij, het is astrologie op zielsniveau. Waar heeft onze ziel behoefte aan, wat wil hij leren in dit leven? Meestal is dat geen gemakkelijke weg. Heel kort samengevat wij zijn onbewust geneigd vast te houden aan wat wij kennen, maar de groei ligt nu juist in het nieuwe en onbekende. Soms zetten we deze stap bewust, maar vaak bewegen we ons onbewust in een situatie die we ervaren als problematisch. Hierdoor moeten we wel handelen. Het leven kan ons ook schokkende dingen laten meemaken. Wij ervaren dat als niet leuk en zelfs dramatisch (ik ben daarop echt geen uitzondering), maar hier liggen vaak grote leersprongen voor onze ziel.

Bij een gerichte vraag maak ik gebruik van uurhoekastrologie (vragenastrologie). Dit is vergelijkbaar met de tarot, maar dan astrologisch. Deze vorm is zwart-witter en laat zien wat er op dit moment speelt rondom uw vraag. Soms combineer ik de verschillende vormen ook. Als ik werk, zit ik achter mijn pc waar mijn astrologieprogramma op draait, dus ik kan heel snel schakelen tussen de verschillende horoscopen. Voor uw privacy verwijder ik alles op het moment dat ik uitlog.

Astrologie leent zich ook heel goed voor een email consult.

Naast mijn werk als astroloog werk ik ook als coach bij rouwverwerking en gendertrajecten. Rouwen is 'rauw' en dan kan het fijn zijn met iemand te praten die geen deel uitmaakt van je directe omgeving en die hier ervaring mee heeft. Ik merk dat veel mensen verbaasd zijn als ze na een paar jaar nog ‘last’ hebben van een overlijden. Gemis en verdriet laat zich niet op een verstandelijke manier in onze agenda inplannen. De tijd gaat zo snel, wat is nu een paar jaar als je een voor jou heel belangrijk persoon bent verloren?

Een rouwproces heeft voor mij niet alleen met de dood te maken. Je kunt ook rouwen om het verlies van een baan of het verlies van een lichaamsdeel door ziekte. In de afgelopen periode heb ik mooie gesprekken mogen voeren met mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ik ga absoluut niet op de stoel van de arts zitten, maar kan door mijn eigen ervaring (zowel als patiënt als begeleiding van dierbaren in de terminale fase) een luisterend oor bieden. Kanker heb je niet alleen, je omgeving heeft er ook mee te maken en die wil je vaak niet nog meer belasten. Het kan ook zijn dat iemand in jouw omgeving kanker heeft en dat daardoor jouw hele leven op zijn kop staat.

Graag spreek ik u een keer.

Lieve groet,

Nette
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Dit gesprek met mevr ging niet zo goed gaf bij mij geen goed gevoel .

Beoordeling Bianca ' t Zand
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Fijn gesprek gehad ze goede richtlijnen

Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Dag Nette, bedankt voor je luisterend oor en bevestiging van wat ik zelf al mocht...

 
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
beoordelingen
gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL
Nieuw van Nette Costeris
 • Vragen over Financien
  Vragen over geld

  Voor alle vragen op financieel gebied kan je terecht bij een van onze coaches
  Lees verder
 • Werk gerelateerde vragen
  d67c4888-961a-43da-bfd4-a77e36fa6fe4

  Voor vragen op werkgebied kan je terecht bij onze coaches
  Lees verder
 • Spirituele Astrologie
  Spirituele Astrologie

  Bij spirituele astrologie gaan we uit van de geboortehoroscoop, dit is het pakket gereedschap waarmee u geboren bent. Het verschil met de ‘gewone’ astrologie is dat de accenten anders worden gelegd bij de interpretatie
  Lees verder
 • Januari is niet altijd het begin van het nieuwe jaar
  9b96ca64-7188-4037-9d07-aa81d8242277

  Het nieuwe jaar
  Lees verder