Bekijk hier het profiel van Life Coach Nette Costeris | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (11)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Dit gesprek met mevr ging niet zo goed gaf bij mij geen goed gevoel .

14 februari 2024
 
Beoordeling Bianca ' t Zand
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Fijn gesprek gehad ze goede richtlijnen

27 december 2023
 
 
Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Dag Nette, bedankt voor je luisterend oor en bevestiging van wat ik zelf al mocht zien. Eens zal de mist v.w.b. de Toekomst wel meer optrekken. Lieve groet van Louis

27 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Topconsult met weer de nodige inzichten

25 oktober 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Bedankt Nette voor het fijne gesprek, je gaf mij duidelijkheid waarom ik niet helemaal in balans ben. Je geeft veel informatie en ook adviezen over hoe met de situatie om te gaan.

5 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Dank je wel voor de mooie en fijne adviezen en inzichten! Blij dat je terug bent! Grt, Daniëlle

22 augustus 2023
 
 
Beoordeling anita van uden
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Dank Nette, hou je op de hoogte! x

7 mei 2021
 
Beoordeling anita van uden
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Super bedankt weer Nette, fijn gesprek!! liefs, Anita

30 maart 2021
 
 
Beoordeling Antoinette Cremers
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Excuus dat de telefoon weg viel, mijn beltegoed was op. Hartelijk dank voor je uitleg, ik heb er veel aan gehad. Met vr. Groet A.

24 februari 2020
 
Beoordeling M Barbe
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Sorry Nette voor het abrupte eind van het gesprek zojuis, had geen mogelijkheid meer op tussentijds op te waarderen. Wil je nog laten weten dat ik het een fijn gesprek vond. Je bent prettig om naar te luisteren, lekker vlot, vriendelijk en to the point. dank voor de tips en je heldere zienswijze. Groet, Martina

10 juli 2019
 
 
Beoordeling Marleen Muijsert
Beoordeling Nette Costeris 5,0

Bedankt voor de fijne gesprekken. Wil je laten weten dat mijn huisarts nog een keer gebeld heeft en die buurvrouw niet meer komt nu. Eindelijk is het toch goed gekomen.

13 september 2018