Bekijk hier het profiel van Life Coach Yvonne | Dit is mijn toekomst
Offline
 
 
 

Yvonne


Boxnr. 302
5,0Ø (1 beoordelingen 72 gesprekken )
Hoi mooie jij,

Mijn naam is Yvonne Reijnen en van jongs af aan helderziend, -voelend en -wetend met een fascinatie voor alles wat het oude Egypte, Atlantis, magie en mystiek te maken heeft. Als hoogsensitief persoon liep ik vaak tegen van alles aan in het leven. Tot ik besloot het heft in eigen handen te nemen en mijn hoogsensitiviteit als kracht in te gaan zetten.

Als Soul- & Businesscoach help ik anderen door middel van coaching, healing en systemisch werk naar leven en werken vol bezieling en bied ik begeleiding bij transformatieprocessen op persoonlijk en spiritueel gebied.

Zijn wie je werkelijk bent is de rode draad in mijn werk als coach en healer. Je hoeft namelijk niemand te worden, je bent al precies goed zoals je bent. Soms zit er echter wat ruis op de lijn in de vorm van gedachten, overtuigingen, emoties, energieën die je oppikt vanuit je omgeving of van anderen, doordat je even uit balans bent door gebeurtenissen of stress.

Kan jij helderheid gebruiken in een bepaalde situatie, inzicht in dat waarin je vastloopt, het welbekende cirkeltje doorbreken, wil je een luisterend oor van iemand die naar je luistert zonder oordeel, de balans tussen body, mind & soul herstellen? Ben je (startend) ondernemer en loop je even vast in je aanbod of met je bedrijf?

Met liefde zet ik al mijn kennis, ervaring en gaven in om jou hiermee te helpen. Of dat nu een luisterend oor is, coaching, een reading of een healing. Ik stem mij af op jou en wat jij op dit moment nodig hebt. Dat geeft rust, inzicht, helderheid en balans. Hierbij laat ik mij ondersteunen door mijn Spirit Team.

Let’s connect en geef je ziel ruimte om te stralen!

Liefs Yvonne
Beoordeling N.
Beoordeling Yvonne 5,0

Prima consult gehad. Yvonne wist waar ze het over had, praktisch en empathisch. Daar heb...

 
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2578 beoordelingen
274178 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL
Nieuw van Yvonne
 • Bewustzijnsveruiming
  Bewustzijnsverruiming

  Zijn we ons bewust van ons bewustzijn, onderbewuste en onbewuste?
  Lees verder
 • Spiritueel geluks- en motivatie coach
  Spirituele geluks- en motivatiecoaches

  Met behulp van een spiritueel coach kun je leren zogenaamde tegenslagen om te zetten in uitdagingen. Uitdagingen die je uitnodigen om jezelf te overstijgen en terug te keren naar je kern.
  Lees verder
 • Healing
  Spirituele healing

  Bij spirituele heling wordt ervan uitgegaan dat er een diepere, spirituele essentie is die ons verbindt met een hogere macht, het universum, of onze eigen innerlijke wijsheid.
  Lees verder
 • Lichtwerkers
  Klik hier voor meer informatie over | Lichtwerkers

  Lichtwerkers dragen het "licht" als het ware vanuit hun innerlijke door middel van kennis die zij hebben gekregen in een vorige leven of hebben deze verkregen via een ander spiritueel kanaal.
  Lees verder