Bekijk hier het profiel van Life Coach Angel | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:143
 
Mijn beoordelingen (29)
Francine Wagemans
5,0

Hoi Angel. Wat ben je een lief mens met een liefdevolle energie. Ik had je vanmiddag gebeld omdat er een afstand is in mijn relatie met Peter en ik een bevestiging nodig had op wat ik zelf eigenlijk al weet en u sloeg de spijker op z'n kop. Alles klopte wat u zij en dat alles weer goed komt tussen Peter en mij maar eerst moet hij zijn eigen tranceformatie proces afhandelen en dan komt er voor ons een nieuwe start.Dankjewel Lieve Angel

 
F. B.
5,0

Lieve Angel, bedankt voor je steun vandaag. Ik ben blij dat je iemand bent die bindingsangst serieus neemt. Gelukkig zie jij deze persoon zoals hij is. Veel liefs

 
Linanne Nagels
5,0

Lieve lieve Angel bedankt voor allesšŸ’œAntonia - Linanne liefs

 
M. van Engelen
5,0

Ik heb vandaag een hele fijne reading gehad van Angel ! Wat een vriendelijke , sociale , perfect aanvoelende vrouw . Ik had meteen een fijn gevoel bij haar , zo perfect hoe zij de situatie benoemt . Ik kan nu weer verder , ze begrijpt je en geeft daardoor adviezen waar je iets mee kunt ! Hartelijk dank Angel , ik ga je zeker nog een keer bellen . Fijn dat er mensen bestaan net als u !!!

 
Linanne Nagels
5,0

Dankje Dankje Angel . Ik kan verder nu met mijn leven .. veel liefs Linanne

 
Linanne Nagels
5,0

Lieve Angel Wederom een goed gesprek gehad en zeer goede suggesties hoe ik nog meer in mijn kracht kan staan . Je stelt je helemaal ten dienst van de beller . Liefs Linanne

 
claudia Gelissen
5,0

Lieve Angel, Heb je al meerdere malen gebeld over mijn moeder en wil je heel erg bedanken voor de fijne gesprekken die ik elke keer met je mag hebben. Je geeft me elke keer weer handvatten dat ik weer verder kan. Je bent een hele lieve, eerlijke en warme vrouw. Nogmaals dank je wel hiervoor! Lieve en warme groetjes Claudia

 
Linanne Nagels
5,0

Hallo Angel Je bent voor mij een engel geweest door je bescheidenheid en rake adviezen . Je bent echt uniek en heel bijzonder .. liefs Linanne Belgische

 
Barrnout Berrosa
5,0

Angel is een schatje. Ze wist precies te voorspellen welke haarstijl ik zou nemen. Dankje Angel

 
Cindy Hopman
5,0

Een bijzonder & hartverwarmend uniek mens is Angel! Het voelt goed om met haar te bellen, een engel op mijn pad in de moeilijkste tijd in mijn leven. Ze is héél lief & oprecht & zacht. Ik heb al vaak met haar gebeld en haar woorden en advies geven mij rust & inzicht en hoop! Ik vind het jammer dat het bellen zo duur is maar Angel is het waard ze zegt het juiste waardoor je je begrepen voelt! Ik hoop dat haar advies waarheid wordt! Bedankt lieve Angel & tot bels! X Cindy

 
Anoniem
5,0

Vandaag gebeld met Angel, bedankt voor je wijsheid, je inzichten om dingen die ik niet begreep haarfijn uit te leggen. Sorry dat de verbinding ineens verbrak, maar mijn beltegoed was op. Nogmaals bedankt.

 
Anonieme beller
5,0

Angel is echt een top-paragnost, een der allerbesten in haar vak! Fouten maakt ze niet. Ze is heel betrokken bij jouw situatie ook en vergeet niks.

 
Hennie
5,0

echt super reading die angel net gezien op tv maar nu al echt blij gemaakt

 
Een beller
5,0

Angel ziet alles en fouten maakt ze niet. Ze is heel zorgvuldig en daarbij ook heel betrokken en oprecht belangstellend. Veel dank voor alles!

 
Nora
5,0

Mag ik je bedanken voor het voor de mooie consult die je me net hebt gegeven. Je hebt me weer inzicht gegeven in de situatie waarin ik me nu bevind. Je bent oprecht en met recht een TOPPER in je werk. Lieve groetjes, Nora

 
Een beller
5,0

Angel, heel veel dank voor alles wat je gezien hebt. Ik heb je meermaals gebeld, en 't was altijd spot on, tot in de details, ook het laatste gesprek.

 
CS 1959
5,0

Ik heb vandaag gesproken met Angel. Vond het behoorlijk spannend omdat ik dit niet eerder heb gedaan. Angels woorden leken als vanzelf te stromen. En het is zo waar wat zij voelt en zegt. Jammer genoeg vind ij het jammer om meer ruimte in te nemen en had misschien wel meer willen vragen. Zoals bijvoorbeeld over mijn dochter. Maar voor nu heb ik er weer even kracht uit kunnen putten.

 
anoniem
5,0

Twee en een half uur heb ik met je gepraat. Het heeft echt geholpen! Bedankt!

 
Anoniem
5,0

Fantastisch medium, Angel krijgt heel veel juiste waarnemingen, ver vooruit ook, klopt altijd, en ze is nog heel aardig ook. Veel dank!

 
Anoniem
5,0

Lieve Angel, wat een mooie vrouw, zo zacht en warm. Ze straalt rust uit met haar stem, wat tevens direct vertrouwen wekt. Ze begeleidt me nu al enige tijd tijdens een zeer betekenisvolle periode van transformatie. Wat ze zegt, raakt de kern, is zuiver, de waarheid en van het hoogste energetische niveau. Dankjewel voor het in mijn kracht zetten, lieve Angel.

 
Johan
5,0

Vanavond weer een prachtig consult gehad bij Angel! Ze krijgt snel veel informatie door, is concreet en aardig. Ik vind haar een van de allerbeste mediums die ik de afgelopen jaren gesproken heb.

 
Brian
5,0

Ze is vriendelijk en lief. En wat haar werk betreft vind ik haar de beste. Ze geeft snel juiste antwoorden en alles komt uit. Geweldig!!!

 
Anoniem
5,0

ze slaat de spijker op zijn kop. Ze wist precies wat er speelde in mijn leven. Ze gaf me goede tips. toppertje

 
Anoniem
5,0

Angel is een heel goede paragnoste, die heel snel met juiste observaties komt.

 
Anoniem
5,0

Duidelijk in wat ze zegt. Ze helpt je goed op weg om over bepaalde zaken na te denken. Zij legt aan het einde nog een kaart met een boodschap. Een fijne ervaring.

 
lil
5,0

ha angel bedankt voor je rustige en duidelijke uitleg , kan mij hierin vinden en geeft mij rust

 
Maartje
5,0

Een fijne gesprekspartner ze is duidelijk en oprecht geïnteresseerd, zeer fijn gesprek gehad, dankjewel Angel.

 
Anoniem
5,0

hele fijne duidelijk uitlengende coach heel rustig veel ervaring

 
Paul
5,0

Hallo Angel het gesprek dat we samen hadden gaf me een geruststellend gevoel.