Bekijk hier het profiel van Life Coach Angel | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (38)
Beoordeling F
Beoordeling Angel 5,0

Een toekomstvoorspelling moet je eigenlijk niet vragen, situaties veranderen, personen hebben een vrije wil. Ik had op dat gebied ook geen vraagje, wel over een huidige situatie en daar heb ik veel duidelijkheid over gekregen wat weer een gevoel van acceptatie, aanvaarding geeft. Dit was voor mij een positief gesprek. Dankjewel Angel x

7 december 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Vanmiddag een gesprek gehad met Angel. Zij kon mij exact vertellen wat er de afgelopen periode in mijn leven heeft afgespeeld. Ik ben er nog steeds stil van. Bedankt!

14 juni 2022
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Lieve Angel. Ik kwam vanmiddag met mijn probleem bij jou, en het duurde niet eens lang of jij kwam al met een hele mooie ware uitleg. Jij voelde precies aan waar ik eigenlijk al zolang naar op zoek was. Ongelooflijk hoe snel jij dit aanvoelde. Je gaf mij een hele goede tip en ben ermee aan de slag gegaan. Eindelijk weer op mijn pad. Ik heb je vaker gesproken, en weer zat je goed. Je bent een topper!!!!

20 mei 2022
 
Beoordeling Conny Coppens
Beoordeling Angel 5,0

Niet wat ik gevraagd heb. Helemaal geen toekomstvoorspelling. Wat een teleurstelling.

3 oktober 2021
 
 
Beoordeling Ano Niem
Beoordeling Angel 5,0

Aantal keren met haar gesproken. Vriendelijk en voelt dingen goed aan. Hoop dat alles uitkomt wat ze heeft voorspeld. Aanrader!

24 maart 2021
 
Beoordeling Nancy Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Angel is top! Altijd een snelle reaktie per mailconsult. En alles klopt altijd. Erg prettig, dank je Angel. Ik kan weer verder, liefs Nancy ⭐️

4 februari 2021
 
 
Beoordeling Francine Wagemans
Beoordeling Angel 5,0

Hallo Angel. Ik heb u al geregeld gebeld over de relatie met Peter en wat bent u goed zeg,u kan heel goed invoelen en slaat keer op keer de spijker op ze'n kop.Alles wat u zegt klopt en komt uit.U bent zeker een aanrader en u bent erg liefdevol en een prachtmens met zuivere en liefdevolle energie.Dank u wel lieve Angel

19 november 2020
 
Beoordeling Francine Wagemans
Beoordeling Angel 5,0

lieve Angel,wat bent u toch een lief mens met goede uitleg en begrip.U had in juli voorspeld dat ik Peter weer in september zou gaan ontmoeten en er liefde en genegenheid bij aanwezig zou zijn.Angel u hebt gelijk gekregen.Afgelopen weekend heb ik hem ontmoet en idd veel liefde en genegenheid was er tussen Peter en mij.Ik heb u hierover gebeld en hoe verder nu.Ik vertrouw zeker op u mooie waarnemingen die u gedaan hebt.Dank u wel Angel

28 september 2020
 
 
Beoordeling A. Noniem
Beoordeling Angel 5,0

Angel komt op mij integer over. Ze gaat meteen 'aan' als je haar spreekt en wat ze dan zegt is heel genuanceerd zodat je voelt dat het over jou gaat. Dat voelt steunend en bevestigend en dat is volgens mij ook waarvoor je belt... Ik heb nu een paar keer gebeld en vond het verrassend en prettig.

19 augustus 2020
 
Beoordeling Francine Wagemans
Beoordeling Angel 5,0

Hoi Angel. Wat ben je een lief mens met een liefdevolle energie. Ik had je vanmiddag gebeld omdat er een afstand is in mijn relatie met Peter en ik een bevestiging nodig had op wat ik zelf eigenlijk al weet en u sloeg de spijker op z'n kop. Alles klopte wat u zij en dat alles weer goed komt tussen Peter en mij maar eerst moet hij zijn eigen tranceformatie proces afhandelen en dan komt er voor ons een nieuwe start.Dankjewel Lieve Angel

6 augustus 2020
 
 
Beoordeling F. B.
Beoordeling Angel 5,0

Lieve Angel, bedankt voor je steun vandaag. Ik ben blij dat je iemand bent die bindingsangst serieus neemt. Gelukkig zie jij deze persoon zoals hij is. Veel liefs

18 februari 2020
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Angel 5,0

Lieve lieve Angel bedankt voor alles💜Antonia - Linanne liefs

25 mei 2019
 
 
Beoordeling M. van Engelen
Beoordeling Angel 5,0

Ik heb vandaag een hele fijne reading gehad van Angel ! Wat een vriendelijke , sociale , perfect aanvoelende vrouw . Ik had meteen een fijn gevoel bij haar , zo perfect hoe zij de situatie benoemt . Ik kan nu weer verder , ze begrijpt je en geeft daardoor adviezen waar je iets mee kunt ! Hartelijk dank Angel , ik ga je zeker nog een keer bellen . Fijn dat er mensen bestaan net als u !!!

10 april 2019
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Angel 5,0

Dankje Dankje Angel . Ik kan verder nu met mijn leven .. veel liefs Linanne

23 maart 2019
 
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Angel 5,0

Lieve Angel Wederom een goed gesprek gehad en zeer goede suggesties hoe ik nog meer in mijn kracht kan staan . Je stelt je helemaal ten dienst van de beller . Liefs Linanne

28 februari 2019
 
Beoordeling claudia Gelissen
Beoordeling Angel 5,0

Lieve Angel, Heb je al meerdere malen gebeld over mijn moeder en wil je heel erg bedanken voor de fijne gesprekken die ik elke keer met je mag hebben. Je geeft me elke keer weer handvatten dat ik weer verder kan. Je bent een hele lieve, eerlijke en warme vrouw. Nogmaals dank je wel hiervoor! Lieve en warme groetjes Claudia

16 februari 2019
 
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Angel 5,0

Hallo Angel Je bent voor mij een engel geweest door je bescheidenheid en rake adviezen . Je bent echt uniek en heel bijzonder .. liefs Linanne Belgische

6 februari 2019
 
Beoordeling Barrnout Berrosa
Beoordeling Angel 5,0

Angel is een schatje. Ze wist precies te voorspellen welke haarstijl ik zou nemen. Dankje Angel

17 januari 2019
 
 
Beoordeling Cindy Hopman
Beoordeling Angel 5,0

Een bijzonder & hartverwarmend uniek mens is Angel! Het voelt goed om met haar te bellen, een engel op mijn pad in de moeilijkste tijd in mijn leven. Ze is héél lief & oprecht & zacht. Ik heb al vaak met haar gebeld en haar woorden en advies geven mij rust & inzicht en hoop! Ik vind het jammer dat het bellen zo duur is maar Angel is het waard ze zegt het juiste waardoor je je begrepen voelt! Ik hoop dat haar advies waarheid wordt! Bedankt lieve Angel & tot bels! X Cindy

26 november 2018
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Vandaag gebeld met Angel, bedankt voor je wijsheid, je inzichten om dingen die ik niet begreep haarfijn uit te leggen. Sorry dat de verbinding ineens verbrak, maar mijn beltegoed was op. Nogmaals bedankt.

17 april 2017
 
 
Beoordeling Anonieme beller
Beoordeling Angel 5,0

Angel is echt een top-paragnost, een der allerbesten in haar vak! Fouten maakt ze niet. Ze is heel betrokken bij jouw situatie ook en vergeet niks.

12 april 2017
 
Beoordeling Hennie
Beoordeling Angel 5,0

echt super reading die angel net gezien op tv maar nu al echt blij gemaakt

5 februari 2017
 
 
Beoordeling Een beller
Beoordeling Angel 5,0

Angel ziet alles en fouten maakt ze niet. Ze is heel zorgvuldig en daarbij ook heel betrokken en oprecht belangstellend. Veel dank voor alles!

7 januari 2017
 
Beoordeling Nora
Beoordeling Angel 5,0

Mag ik je bedanken voor het voor de mooie consult die je me net hebt gegeven. Je hebt me weer inzicht gegeven in de situatie waarin ik me nu bevind. Je bent oprecht en met recht een TOPPER in je werk. Lieve groetjes, Nora

7 oktober 2016
 
 
Beoordeling Een beller
Beoordeling Angel 5,0

Angel, heel veel dank voor alles wat je gezien hebt. Ik heb je meermaals gebeld, en 't was altijd spot on, tot in de details, ook het laatste gesprek.

27 juli 2016
 
Beoordeling CS 1959
Beoordeling Angel 5,0

Ik heb vandaag gesproken met Angel. Vond het behoorlijk spannend omdat ik dit niet eerder heb gedaan. Angels woorden leken als vanzelf te stromen. En het is zo waar wat zij voelt en zegt. Jammer genoeg vind ij het jammer om meer ruimte in te nemen en had misschien wel meer willen vragen. Zoals bijvoorbeeld over mijn dochter. Maar voor nu heb ik er weer even kracht uit kunnen putten.

25 april 2016
 
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Twee en een half uur heb ik met je gepraat. Het heeft echt geholpen! Bedankt!

18 maart 2016
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Fantastisch medium, Angel krijgt heel veel juiste waarnemingen, ver vooruit ook, klopt altijd, en ze is nog heel aardig ook. Veel dank!

17 februari 2016
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Lieve Angel, wat een mooie vrouw, zo zacht en warm. Ze straalt rust uit met haar stem, wat tevens direct vertrouwen wekt. Ze begeleidt me nu al enige tijd tijdens een zeer betekenisvolle periode van transformatie. Wat ze zegt, raakt de kern, is zuiver, de waarheid en van het hoogste energetische niveau. Dankjewel voor het in mijn kracht zetten, lieve Angel.

7 december 2015
 
Beoordeling Johan
Beoordeling Angel 5,0

Vanavond weer een prachtig consult gehad bij Angel! Ze krijgt snel veel informatie door, is concreet en aardig. Ik vind haar een van de allerbeste mediums die ik de afgelopen jaren gesproken heb.

1 december 2015
 
 
Beoordeling Brian
Beoordeling Angel 5,0

Ze is vriendelijk en lief. En wat haar werk betreft vind ik haar de beste. Ze geeft snel juiste antwoorden en alles komt uit. Geweldig!!!

22 september 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

ze slaat de spijker op zijn kop. Ze wist precies wat er speelde in mijn leven. Ze gaf me goede tips. toppertje

15 september 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Angel is een heel goede paragnoste, die heel snel met juiste observaties komt.

11 juni 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

Duidelijk in wat ze zegt. Ze helpt je goed op weg om over bepaalde zaken na te denken. Zij legt aan het einde nog een kaart met een boodschap. Een fijne ervaring.

9 oktober 2014
 
 
Beoordeling lil
Beoordeling Angel 5,0

ha angel bedankt voor je rustige en duidelijke uitleg , kan mij hierin vinden en geeft mij rust

23 augustus 2014
 
Beoordeling Maartje
Beoordeling Angel 5,0

Een fijne gesprekspartner ze is duidelijk en oprecht geïnteresseerd, zeer fijn gesprek gehad, dankjewel Angel.

7 juni 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Angel 5,0

hele fijne duidelijk uitlengende coach heel rustig veel ervaring

9 april 2014
 
Beoordeling Paul
Beoordeling Angel 5,0

Hallo Angel het gesprek dat we samen hadden gaf me een geruststellend gevoel.

21 maart 2014