Bekijk hier het profiel van Life Coach Angel | Dit is mijn toekomst
Beschikbaar | BOXNR:143
 
Mijn beoordelingen (20)
Cindy Hopman

Een bijzonder & hartverwarmend uniek mens is Angel! Het voelt goed om met haar te bellen, een engel op mijn pad in de moeilijkste tijd in mijn leven. Ze is héél lief & oprecht & zacht. Ik heb al vaak met haar gebeld en haar woorden en advies geven mij rust & inzicht en hoop! Ik vind het jammer dat het bellen zo duur is maar Angel is het waard ze zegt het juiste waardoor je je begrepen voelt! Ik hoop dat haar advies waarheid wordt! Bedankt lieve Angel & tot bels! X Cindy
 
Anoniem

Vandaag gebeld met Angel, bedankt voor je wijsheid, je inzichten om dingen die ik niet begreep haarfijn uit te leggen. Sorry dat de verbinding ineens verbrak, maar mijn beltegoed was op. Nogmaals bedankt.
 
Anonieme beller

Angel is echt een top-paragnost, een der allerbesten in haar vak! Fouten maakt ze niet. Ze is heel betrokken bij jouw situatie ook en vergeet niks.
 
Hennie

echt super reading die angel net gezien op tv maar nu al echt blij gemaakt
 
Een beller

Angel ziet alles en fouten maakt ze niet. Ze is heel zorgvuldig en daarbij ook heel betrokken en oprecht belangstellend. Veel dank voor alles!
 
Nora

Mag ik je bedanken voor het voor de mooie consult die je me net hebt gegeven. Je hebt me weer inzicht gegeven in de situatie waarin ik me nu bevind. Je bent oprecht en met recht een TOPPER in je werk. Lieve groetjes, Nora
 
Een beller

Angel, heel veel dank voor alles wat je gezien hebt. Ik heb je meermaals gebeld, en 't was altijd spot on, tot in de details, ook het laatste gesprek.
 
CS 1959

Ik heb vandaag gesproken met Angel. Vond het behoorlijk spannend omdat ik dit niet eerder heb gedaan. Angels woorden leken als vanzelf te stromen. En het is zo waar wat zij voelt en zegt. Jammer genoeg vind ij het jammer om meer ruimte in te nemen en had misschien wel meer willen vragen. Zoals bijvoorbeeld over mijn dochter. Maar voor nu heb ik er weer even kracht uit kunnen putten.
 
anoniem

Twee en een half uur heb ik met je gepraat. Het heeft echt geholpen! Bedankt!
 
Anoniem

Fantastisch medium, Angel krijgt heel veel juiste waarnemingen, ver vooruit ook, klopt altijd, en ze is nog heel aardig ook. Veel dank!
 
Anoniem

Lieve Angel, wat een mooie vrouw, zo zacht en warm. Ze straalt rust uit met haar stem, wat tevens direct vertrouwen wekt. Ze begeleidt me nu al enige tijd tijdens een zeer betekenisvolle periode van transformatie. Wat ze zegt, raakt de kern, is zuiver, de waarheid en van het hoogste energetische niveau. Dankjewel voor het in mijn kracht zetten, lieve Angel.
 
Johan

Vanavond weer een prachtig consult gehad bij Angel! Ze krijgt snel veel informatie door, is concreet en aardig. Ik vind haar een van de allerbeste mediums die ik de afgelopen jaren gesproken heb.
 
Brian

Ze is vriendelijk en lief. En wat haar werk betreft vind ik haar de beste. Ze geeft snel juiste antwoorden en alles komt uit. Geweldig!!!
 
Anoniem

ze slaat de spijker op zijn kop. Ze wist precies wat er speelde in mijn leven. Ze gaf me goede tips. toppertje
 
Anoniem

Angel is een heel goede paragnoste, die heel snel met juiste observaties komt.
 
Anoniem

Duidelijk in wat ze zegt. Ze helpt je goed op weg om over bepaalde zaken na te denken. Zij legt aan het einde nog een kaart met een boodschap. Een fijne ervaring.
 
lil

ha angel bedankt voor je rustige en duidelijke uitleg , kan mij hierin vinden en geeft mij rust
 
Maartje

Een fijne gesprekspartner ze is duidelijk en oprecht geïnteresseerd, zeer fijn gesprek gehad, dankjewel Angel.
 
Anoniem

hele fijne duidelijk uitlengende coach heel rustig veel ervaring
 
Paul

Hallo Angel het gesprek dat we samen hadden gaf me een geruststellend gevoel.