Bekijk hier het profiel van Life Coach Cheyanna Wanagi | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (61)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Geweldig directe en leuke dame. Kijkt er dwars doorheen

17 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 4,0

Altijd consistent in haar uitspraken. Vaak krijg ik zulke mooie kaarten die ik ook van anderen zie of lees, dat kan toch eigenlijk niet? Kan toch niet bij iedereen goed komen? Krijgt iedereen die in de shit zit mooie kaarten? Hoop het wel maar kan me niet goed voorstellen.

14 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Ik bel al een tijdje naar deze leuke humorvolle dame, want ze weet niet alleen op zakelijk maar ook op persoonlijk vlak de handvatten aan te reiken die je nodig hebt. Ze zegt altijd niet wat je zou willen horen, maar wel dat wat je nodig hebt. Heel fijn om te merken, dat ze het steeds weer bj het rechte eind heeft gehad. Veel liefs🙏🙏

8 februari 2024
 
Beoordeling Mike
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Cheyanna is een fijn persoon om mee te praten. Ze zegt zoals het is en maakt er geen 'verhaal' van.

6 december 2023
 
 
Beoordeling Astrid Van Item
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Met regelmaat ga ik bij Chayenna langs. In de gesprekken is ze altijd hoopvol. En idd het is uitgekomen . Mooi is dat! Ze houdt mij op deze manier op de hoogte. Heel prettig! Dank je wel, tot snel weer 😘

13 november 2023
 
Beoordeling Gel
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Altijd fijne advice en goede gesprekken! Bedankt Cheyenne!

10 november 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Duidelijk in de communicatie. Klopt wat ze zegt.

20 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Altijd eerlijk. Snel betrouwbaar. Begripvol Geeft rust.

12 oktober 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Goed gesprek!

9 oktober 2023
 
Beoordeling Iek
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Zij was geweldig! Met enorme snelheid gaf ze duidelijke taal. Het tegenovergestelde van wat ik had gedacht is waar en een geweldige tip! Eeuwig dankbaar.

5 oktober 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Fijne gesprek mee gehad

19 september 2023
 
Beoordeling Astrid Van Item
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Dank je wel Chayenna! En weer werd de verbinding verbroken . Credits zijn ook zo op 😉. Fijn je weer gesproken te hebben. Het is uitgekomen vorige keer , nu weer afwachten . Ik heb goede hoop! 👍

17 september 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Heel fijn. Hartelijk dank en groetjes

1 augustus 2023
 
Beoordeling L
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Heeft het altijd bij het juiste einde wanneer het gaat om de meest actuele zaken die er in je leven spelen.

30 juli 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Fijn en helder gesprek

28 juli 2023
 
Beoordeling Astrid Van Item
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

En weer een mooi gesprek met Cheyanna. Ze is mijn steun en toeverlaat . Weer een stapje dichterbij! Dank je wel! 👍

21 juli 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Cheyanna, bedankt voor de geruststellende en sterkende boodschappen die je mij gaf. Zal geduld blijven houden en erop vertrouwen dat een toekomst met haar nog steeds mogelijk is.

10 juli 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 2,0

Goed Consult!

7 juli 2023
 
 
Beoordeling Astrid Van Item
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Ik sta iedere keer versteld wat Cheyanna mij verteld. Als ik ergens mee zit of heb twijfels, bel ik haar. Geeft rust. Dank je wel!

5 juli 2023
 
Beoordeling Astrid
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Heel mooi liggen de lenormandkaarten erbij. Dank je wel ! Een heel fijn gesprek

3 juli 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Het is een EER om advies en begeleiding te krijgen van mevrouw Cheyanna. Prachtig ook om te ervaren hoe de zaken zich daadwerkelijk ook ontvouwen zoals u die ook in de kaarten komen.. Ik heb groot vertrouwen in uw zuiverheid van gevoel en spirituele kracht. Uw uitleg v.d.kaarten is Briljant! Dank u Wel !

20 juni 2023
 
Beoordeling engracia weger
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

met weinig woorden had ik al antwoord op mijn vragen

11 januari 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Lieve Cheyanna, Ik heb u net voor het eerst gebeld. Wat bent u toch goed in uw werk. U ziet precies wat er op dit moment speelt en geeft adviezen hierover. Heel erg bedankt. Ik zal u vaker bellen. Ik heb veel aan het gesprek gehad. Ik merk ook dat ik blij en opgelucht wordt van uw adviezen. Dank u wel daarvoor.

24 november 2022
 
Beoordeling Hennie V
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Allerbeste Cheyanna! Ik heb je net gesproken. Wat ben je een kanjer! Je hebt me de beste adviezen gegeven die ik ooit maar kan krijgen! In mijn leven was alles gestopt, ik overleefde alleen nog maar en zelfs dat was al moeilijk. Maar daar gaat nu verandering in komen met de adviezen die ik heb ontvangen. Te beginnen met iedere dag goed voor mezelf zorgen. Waarom? Omdat ik belangrijk ben! Dank je wel Cheyanna!

28 mei 2022
 
 
Beoordeling Cindy Hopman
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

4 nov '21 gebeld met Cheyenne, ze was heel lief tegen mij dankjewel daarvoor, daar ik zeer kwetsbaar en gevoelig ben, positieve legging, ik ben benieuwd, blijf zo lief dat doet een mens goed! Knuffel Cindy

4 november 2021
 
Beoordeling F.E anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Goed Medium, zeer snel en duidelijk draait er niet omheen, komt snel tot de kern. verteld aan een stuk door veel informatie, zelf hoef je weinig te zeggen.

6 juni 2021
 
 
Beoordeling Lisette *
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Lieve Chayenne, Zojuist heb ik je aan de telefoon mogen hebben met een vraag over mijn werk. Wat sloeg jij de spijker op zijn kop! Ik ben je ontzettend dankbaar voor het consult dat je mij hebt mogen geven, zo mooi omschreven en zo precies zoals de vork in de steel zit. Ik heb nu de bevestiging die ik diep in mijn hart wist. Dank je wel hiervoor, wat een mooie vrouw ben je. Dank! Liefs Lisette

23 maart 2021
 
Beoordeling Shar a
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

22 maart 2021
 
 
Beoordeling CC H.
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Weer een helder gesprek gehad, snel en duidelijk. Het vorige gesprek was een half jaartje geleden, toen had zij mij ook al goed geholpen. Zij is heel integer. Voor mij is zij ook een van de weinigen die ik bel en waar ik vertrouwen in heb. Een aanrader!

6 februari 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Weer een goed advies gekregen. Wat ben je een eerlijk mens. Geeft geen valse hoop of verkeerde indrukken. Dat is wat ik waardeer aan jou. Adrie

28 mei 2019
 
 
Beoordeling Wilma Wiss
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Deze vrouw Cheyanna is voor mij het lichtpunt in mijn leven. Ken haar, jou, nu 7 jaar. Hetgeen wat ik ook vroeg heeft altijd geklopt. "No nonsens"gebeuren. Eerlijk en oprecht. Dank dat ik jou mag consulteren. Alles wat jij mij hebt gezegd is ..bijna..allemaal uitgekomen! Bizar? Nee dus. Deze vrouw kent de indianen. En dat zijn en waren spirituelen mensen. Nogmaals ik ben heel dankbaar voor jou llieve vrouw. Xx

28 november 2018
 
Beoordeling Joyce
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Cheyanna steekt er met "kop en schouders" boven uit voor mij. Een gesprek met haar is een feestje. Helder, duidelijk en met humor. Dank je wel, lieverd..

25 april 2017
 
 
Beoordeling hennie
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

echt mooi hoor bedankt

5 februari 2017
 
Beoordeling Margo
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Lieve Cheyanna, net een heel fijn gesprek gehad! Alle gezinsleden zijn aan de beurt geweest, wat een geweldige gave! Dit gesprek heeft mij heel veel energie en vertrouwen gegeven! Eigenlijk niet in woorden uit te drukken! Ook de uitleg contact te maken met overledenen , super! Heel veel dank hiervoor! Een hele dikke knuffel van mij! Super fijn dat er mensen bestaan zoals u!

1 februari 2017
 
 
Beoordeling claudia
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Lieve Cheyanna, ik heb u deze week nog aan de telefoon gehad over de verkoop van ons huis. Ik wil u zeggen dat ons huis echt verkocht is! Ik wil u dus bij deze nogmaals bedanken voor de keren dat uw de kaarten voor mij gelegd hebt. U en de kaarten hebben dus echt elke keer gelijk gehad. Zo zie je maar zo staat je huis jaren te koop en op een dag kan alles anders zijn. Toppie! Nogmaals dank je wel.

1 december 2016
 
Beoordeling Mies
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Hoop dat alles uitkomt heb een goed gevoel bij u gehad en de rest klopte ook dank je wel en tot gauw

1 juli 2016
 
 
Beoordeling Gea
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Net met u gebeld, ik voel me nu zoveel beter. U kwam met zulke goede vooruitzichten, fantastisch gewoon. Bedankt!

21 maart 2016
 
Beoordeling Margo
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Vanmiddag contact gehad met Cheyenna ! Ik had meteen een vertrouwelijk gevoel bij haar.Geen twijfel in haar antwoorden , wat ik al een paar keer bij andere coaches wel heb ervaren. Fijn contact en hopelijk komt alles uit ! Ik heb er vertrouwen in ! Bedankt ,heb er positieve energie van gekregen !

3 februari 2016
 
 
Beoordeling I uit S
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Beste Cheyanna, ik belde je zondagochtend en werden we plotseling verbroken. Het ging over mijn verhuizing. Dank je wel voor je duidelijke bevestiging dat het mbt mijn zoon goed komt. jij zag 1,5 jaar geleden dat al liggen en is ook uitgekomen. Bijzonder.Hartelijke groet.

10 januari 2016
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Super goeie tarotist. Bel haar altijd als ik ergens de uitkomst van wil weten of ergens mee zit. Ze is snel, dus je bent niet zoveel geld kwijt en haar voorspellingen komen altijd uit. Verder is ze heel aardig en heerlijk nuchter. Dank je wel Cheyanna

18 oktober 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Ben zeer onder de indruk van haar vakkundigheid in het advies over levensvraagstukken en de toekomst, ondersteund met de Lenormand kaarten die ze haarscherp uitlegt. Dank !

11 oktober 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Dank je wel voor de fijne gesprekken en de duidelijke uitgelegde kaartleggingen. Op iedere vraag komt antwoord en ondebouwd ook. De eerste voorspelling is al uitgekomen na een paar dagen, gespannen wacht ik de rest af. xxx

18 juni 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Wat een fijn consult net gehad. Ben heel benieuwd of de kaarten gelijk gaan krijgen. Dank je wel. xxx

9 juni 2015
 
Beoordeling Joyce
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Vandaag weer even contact gehad. Cheyanna, je bent een heerlijk nuchtere vrouw, die me elke keer weer weet op te vangen. fantastisch ook: je zegt niet de ene keer zus en de andere keer zo, dat geeft vertrouwen. Dank je wel en ik wens ook jou "veel feestslingers "toe. Liefs,Joyce

2 juni 2015
 
 
Beoordeling kanaaltje
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

gisteren voor het eerst een consult gehad met Cheyanna! meteen s avonds de eerste voorspelling al uitgekomen, deze dame is gewoon supergoed! en lekker no nonsens!veel dank!

6 maart 2015
 
Beoordeling DC
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Een helder gefocust verhaal. Duidelijk en hoopvol. Ik heb wel eerder met Cheyanna gesproken en de readings zijn altijd goed.

24 februari 2015
 
 
Beoordeling Roos
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Nou beste mensen, ik heb net met Cheyanna gesproken het is weer zo fijn Ik maak me beetje zorgen betreft een zaak en dat vertrouw ik alleen aan Cheyanna. je kan je gesprek zo lang maken zo als je wil. maar vaak is een kort gesprek ook al genoeg, ze snap het meteen al. advies wat ze geef is zo doel treffen. daardoor geeft dat ook verlichting voor je zelf. ze is scherp maar ook erg lief net een Roos

20 februari 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Moederlijk lief. Telkens als ik ceyanna bel, krijg ik een warm en vertrouwd gevoel. Ze weet wat ze precies moet zeggen ik voel echt een spirituele band met haar. Het is jammer, wij komen steeds met onze gevoelens naar haar toe, maar waar kan zij naar toe voor een luisterende oor?....... Dank je Cheyenne xxxxxxxxxxxx

8 februari 2015
 
 
Beoordeling lief
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Cheyanna is echt super!!!! Zegt wat het is, zij is de enige die niet de ene dag a zegt en de andere dag b zegt. Het is zoals het is. Haar voorspellingen zijn ook uitgekomen, bedankt Cheyanna, u zult mij echter nog vaak horen :) Lieve groetjes

22 januari 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Als ik graag de kaarten wil laten leggen, is deze dame zeer betrouwbaar. Zij is de enige die ik bel.

20 januari 2015
 
 
Beoordeling Engel zonder vleugels
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Empathisch, concreet, direct, liefdevol. Erg blij mee!!

12 januari 2015
 
Beoordeling Joyce
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Ben blij, dat ik je terug gevonden heb. Zo vertrouwenwekkend, dat je kaarten weer gerust stellen, omdat ze niet afwijken van de vorige keer. Van je humor en wijze van uitdrukken word ik vrolijk; dank je wel en tot horens,Joyce

3 januari 2015
 
 
Beoordeling Frany
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Geweldig gesprek helemaal blij met de mooie adviezen daarnaast ook nog eens iemand die spreekt zoals ze eruit ziet ..prachtig

18 december 2014
 
Beoordeling Margareth
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Dankjewel voor de drive door te gaan met mijn boek en dat het eea gaat losmaken ook binnen de politiek. Meer dan ik had durven dromen. Zat even vast omdat ze zo terug gezet wordt in stukken die je wil vergeten maar dat kun je pas als je het een plaats geeft. Al zou ik maar 1 kind leed kunnen besparen is mijn doel bereikt!

14 december 2014
 
 
Beoordeling marlon
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Cheyanna, ik vind je een geweldige vrouw, je kan de dingen heel duidelijk zeggen, ik word altijd erg vrolijk van je !! liefs

13 december 2014
 
Beoordeling Anjo
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Een vrouw die rechtstreeks, volkomen eerlijk vertelt wat de kaarten vertellen. Eentje waarmee ik heel erg goed door 1 deur kan!! Heel hartelijk dank, Cheyanna!!!!

30 november 2014
 
 
Beoordeling me
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Fijn dat je er weer bent. Je bent gaf me weer goede inzichten waar ik zeker wat mee kan. Ik ga je weer vaker bellen. Dank je wel Cheyanna

25 november 2014
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

ha...ha..ik heb Cheyanna weer gevonden...zo goed...zo vertrouwt en zo verlicht als ik haar heeft gesproken. xxx

25 november 2014
 
 
Beoordeling nancy
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

wat is Cheyanna goed! alles klopte wat ze zei! geweldig,het was een erg prettig gesprek!dank je,Cheyanna,liefs,Nance

4 november 2014
 
Beoordeling lief
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Wat goed is Cheyanna !!! Ik hoefde mijn zin niet eens af te maken, en zij kon het hele verhaal vertellen!! Draait nergens om heen, zegt wat het is, is heel duidelijk! Heb een hele fijne gesprek gehad Dank u wel Cheyanna !! Liefs

2 november 2014
 
 
Beoordeling Lilian
Beoordeling Cheyanna Wanagi 5,0

Cheyanna, bedankt voor alles, je hebt me vele inzichten gegeven, maar ook de kracht om door te gaan en moed te houden.Ik hoop dat alles zich ten goede mag gaan keren voor mij en mijn zoon.Liefs, Lilian.

1 november 2014