Bekijk hier het profiel van Life Coach Monique | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (19)
Beoordeling Mieke Morgenstern
Beoordeling Monique 4,0

Ik heb Monique zondag gebeld en kreeg telefonisch een uitgebreid consult.Zonder haar iets te vertellen kreeg ik veel advies over wonen, mijn verlangens en gezondheid! echt fantastisch!en dat alles met veel liefde!

13 april 2021
 
Beoordeling Mel Mel
Beoordeling Monique 5,0

Prettig gesprek gehad vandaag met Monique. Je bent zeer zuiver. En gaat direct tot de kern. Jammer dat mijn batterij leeg was en de verbinding plots verbrak. Bedankt Monique! Ik bel je gauw weer. Groetjes, Mel

10 maart 2021
 
 
Beoordeling anoniem anoniem
Beoordeling Monique 5,0

Bedankt lieve Moon voor je mooie woorden! Ik heb de rust weer een beetje gevonden en ben door jou weer wat meer gaan vertrouwen in mijn eigen kracht. Ik ben je na 1 januari weer! Heel veel licht gewenst in de komende dagen!

23 december 2020
 
Beoordeling m m
Beoordeling Monique 5,0

Fijn gesprek en inzicht. Ben erg gerust gesteld.

9 november 2020
 
 
Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Monique 5,0

Blij dat wij zielsverwanten zijn en elkaar mogen helpen. God zij dank daarvoor.

13 januari 2020
 
Beoordeling Peter C
Beoordeling Monique 5,0

Vandaag een erg goede reading gehad met Monique, ze weet veel te vertellen - op basis van haar eigen ervaringen maar duidelijk ook met goede hulp van hierboven - en kan ook meedenken als ondernemer en dat is fijn! Aanrader!

8 augustus 2019
 
 
Beoordeling A noniem
Beoordeling Monique 5,0

Monique luistert goed -zonder oordeel-waar je hulp van haar bij kan gebruiken. Ze is heel betrokken en geeft opties waar je uit kan kiezen wat goed voelt voor jou om tot inzichten te komen. Lieve Monique, bedankt! Voor anderen: bel zeker met Monique, ze kan en zal je helpen, wat je vraag ook is!

3 mei 2019
 
Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Monique 5,0

Lieve Monique, Hartelijk dank voor ons gesprek, het gaf mij naast veel emotie, veel blijdschap en kracht om door te gaan. Spreek je binnenkort graag weer.

19 januari 2018
 
 
Beoordeling frits fritsie
Beoordeling Monique 5,0

leuk dit!

20 oktober 2017
 
Beoordeling Monique Coertjens
Beoordeling Monique 5,0

lieve Moon, dat was een goed kort gesprekje net....we hadden wel uren kunnen kletsen...wie weet! jij hebt nu mijn mailadres..!liefs Moon

13 oktober 2017
 
 
Beoordeling Marianne Barth
Beoordeling Monique 5,0

Super geholpen heb andwoord gekregen op veel vragen

4 oktober 2017
 
Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Monique 5,0

Hartelijk dank Monique voor je hulp en advies. Ik hoop hier mee door te gaan. Lieve groet

21 september 2017
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Monique 5,0

Lieve Monique, bedankt voor de mooie consult. Je wist precies hoe de situatie zit. En nog kwam mijn overleden vader door met bekende boodschappen. Top

18 april 2017
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Monique 5,0

Wat een goede consult Monique. Je hebt alles goed gevoeld. Ook mijn vader gaf mij via jou een boodschap. Ik was heel erg verbaasd

18 april 2017
 
 
Beoordeling Jolanda
Beoordeling Monique 5,0

Lieve Monique, bedankt voor je fijne consult een tijdje terug. Heb er veel aan gehad! Grappig feit: je voorspelling dat ik binnen 3 weken een nieuwe slaapkamer zou krijgen klopte ook precies :)!Dank jewel voor je steun.Liefs

21 januari 2017
 
Beoordeling Peter
Beoordeling Monique 5,0

Hallo Monique, we hebben telefonisch een heel mooi gesprek gehadJe hebt dingen gezegd die ook daadwerkelijk op mij betrekking hebben. Ook mensen die nu engelen zijn zoals je zegt. Fantastisch

6 januari 2017
 
 
Beoordeling José
Beoordeling Monique 5,0

Lieve Monique, na ons telefonisch consult ben ik heel blij je gesproken te hebben en dat je heel goed en duidelijk mij kon vertellen wat er met mij aan de hand was en informatie kon geven wat voor dieet ik moet gaan volgen om mij weer beter te voelen. Tevens hartelijk dank dat ik ook een boodschap kreeg van mijn overleden naasten. Ik hoop spoedig op een goed herstel van mezelf. Dank je wel lieve Monique.Veel liefs, José

7 december 2016
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Monique 5,0

Lieve Monique ,ik heb vandaag een goed gesprek gehad met u weer. Ik wacht het af wanneer hij contact zal opnemen met mij ik laat het u zeker weten. Ik zit er echt door heen met veel verdriet in mijn hart en gemis. Alles was weer als een puzzel die op zijn plek viel. Liefs Rosita

29 november 2016
 
 
Beoordeling Francie
Beoordeling Monique 5,0

Lieve Monique. Ik heb gistermiddag een heel fijn gesprek met je mogen hebben. Meteen voelde je alles goed aan. En ik weet dat hoge bomen veel wind vangen. Ik hoop dat ik je over een tijdje kan melden dat het goed met me gaat en dat er een maatje in mijn leven is. Ik vind je een aanrader, direct, to the point, enthousiast, respectvol, vrolijk. Ik wens je veel liefs en tot een volgende gelegenheid.

11 november 2016