Lenormand

In dit artikel gaat Cheyanna terug naar de wortels van de Lenormand kaarten en legt ze uit hoe ze er zelf mee te werk gaat.

Mademoiselle Lenormand leefde in de tijd van Napoleon. Een dame die de wereld over reisde en grote voorspellingen heeft gedaan met haar kaarten. Ze las kaarten voor de Russische Tsaar, voor de koning van Nederland, voor Napoleon en zijn vrouw Josephine en tal van andere mensen die haar consulteerden in haar salon in Parijs. Ze heeft voorspeld dat Napoleon zou gaan scheiden van zijn vrouw Josephine en daar heeft ze gelijk in gekregen. Echter Napoleon wilde haar niet geloven en betichtte haar van hekserij waardoor ze in de gevangenis belandde. Lenormand was ook de vertrouwelinge van Josephine. Ze reisde door Europa in een koets van Frankrijk naar België , Duitsland en daarbuiten om haar kaarten te lezen voor prominente personen. De consulten moesten vaak in het geheim worden gegeven want niemand wilde dat men weet had dat Lenormand werd geraadpleegd  voor diverse situaties. Lenormand is wereld beroemd geworden met het lezen van haar kaarten. Ze is altijd alleen gebleven en is nooit getrouwd. Na haar dood is ze begraven in Parijs. Een begrafenis geheel in het wit en de genodigden droegen een witte bloem als eerbetoon aan deze oprechte vrouw.

 

Lenormand kaarten leggen

Lenormand kaarten leggen doe ik al vijfentwintig jaar. De Lenormand kaarten set kent zesendertig kaarten. In mijn consulten hanteer ik het patroon van een het Keltisch Kruis. Dit patroon geeft een beeld van verleden heden en toekomst. Zo krijg ik in het geven van consulten een beeld van iemand van wat zich in het verleden heeft voorgedaan, hoe men nu in het leven staat en vervolgens wat zich nog zal voordoen in de toekomst. Tijd is moeilijk aan te geven maar ik leg de Lenormand kaarten altijd op een tijdsbestek van een jaar. Afhankelijk van de positie van de kaart in het Keltisch Kruis patroon kan ik aangeven of iets dichtbij ligt of dat

het meer in de toekomst ligt. Men vraagt ook regelmatig iets over gezondheid. Ik ben echter geen arts of specialist en kan daarom ook zeker niet op die stoel gaan zitten. Mochten er kaarten zijn die informatie geven over gezondheid dan zal ik altijd aangeven dat men goed voor zichzelf moet zorgen anders kan het een kant op gaan die men niet zou willen. Kaarten geven een beeld weer hoe iemand in het leven staat en wat de toekomst laat zien. Altijd zal men in acht moeten nemen dat men ook eigen verantwoordelijkheden heeft in het leven. In het lezen van de kaarten ben ik kort en bondig in de samenvatting en daarbij ga ik het plaatje niet mooier kleuren dan wat het is.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel behoefte aan een gesprek? Bel Cheyanna Wanagi gerust via 0909-9535 box nr: 104. Uiteraard kunt u bij haar terecht voor een Lenormand kaartlegging.

 

 
Klik hier voor meer informatie over | Lenormand Kaarten
Lenormand kaarten

Lenormand-kaarten zijn een specifiek type waarzegkaarten die hun oorsprong vinden in de 19e eeuw...