Bekijk hier het profiel van Life Coach An Nijland | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR: 171
 

An Nijland (32 beoordelingen)

 
Helderziende en Medium.
De Hogere Energieën van het licht.

Beroepsvereniging voor Mediums en Healers ,ST Enigma.

Ring geregistreerd mediamiek therapeut. In Samenwerking met de Energieën van het licht. Gidsen, meesters en engelen. Mag ik u begeleiden en inzicht & kracht geven tijdens uw proces waar in u op zoek bent naar antwoord op uw vragen. U kunt op zoek zijn naar antwoorden uit uw verleden, kindertijd of relatie problemen. Ik kan u in contact brengen met dierbaren in de geestenwereld. U kunt mij vragen stellen over het nieuw gouden tijdperk, HSP, ADHD, PDD NOS en autisme.

Ik kan contact maken met uw kind en vertel u hoe uw kind zich voelt en wat het u wil vertellen. Ik geef u inzicht en handvatten over hoe u het best kunt omgaan met uw transformatie periode. Tijdens mijn 20 jaar ervaring als medium, therapeut, coach en healer en met de inzichten van uit de spirituele wereld tijdens mijn training jaren op het Arthur Findley college in Engeland help ik u graag zodat u weer in uw eigen kracht komt te staan en u weer verder kunt met uw leven.

Van af mijn kindertijd ben ik mij bewust van de energieën om ons heen. Helende ,groene, blauwe energie bollen tijdens de healingen. gidsen, meesters van het licht, overleden dierbaren en de engelen zijn dagelijks om ons heen ze leven verder op een ander niveau van leven,maar ze weten door welke moeilijke periodes we gaan. Ze willen graag helpen en met ons communiceren en zich weer verbinden met u van uit liefde.
Ze willen ons helpen herinneren daar waar ze verblijven en waar we vandaan komen. Thuis.
 
 
 
 
Louis Brinkman

An, hartelijk dank voor ons gesprek, ik ben blij dat ik dit mag beleven. Daar ga ik...

Véronique Kossen

Lieve An, ik vind je geweldig! Ik heb je leren kennen als een zeer betrouwbare,...

Nicolien

Vandaag een fotoreading gehad en kan niet anders zeggen dan dat het mij en mijn moeder zo...