Bekijk hier het profiel van Life Coach An Nijland | Dit is mijn toekomst
 

An Nijland beoordeling(46 beoordelingen)

 
Mentaal en fysiek mediumschap. Coaching

Kundalini ervaringen.

De kundalini energie het opstijgende vuur van inzichten.
We kunnen dit proces zien en waarnemen als een opstijgend en indalend proces.
Het opstijgende vuur de slang ligt bij het onderste chakra.En gaat via de chakra's naar boven.
Het is een natuurlijk proces het is dan ook af te raden dit proces te manipuleren met therapieën of geest veruimende middelen.Je doorleeft bepaalde thema's en
karma.Acceptatie zorgt voor de snel ste verlichting.Uiteindelijk manifesteerd het witte licht zich in het 3e oog.
Tijdens mijn kundalini opstijging waren mijn gidsen aanwezig en gaven aan welk thema behandeld werd.Er verscheen verschilendekeren een lila kleurig licht boven mijn kruin chakra wat zich liet fotograferen.
Veel oranje bruine en lila paarse energie bollen waren aanwezig tijdens dit proces.Mijn gidsen waren aanwezig.De kundalini energie zag ik in de nacht als een diamanten flonkerende energie die omhoog ging door de chakra's .
Dit is een proces van jaren..

Als Fysiek medium produceer je ectoplasma dat is een lichaams eigen stof die aanwezig is in de alvlees klier door een grote hoeveelheid ectoplasma dit komt via
het etherisch lichaam o.a mond, neus, oogkassen, oren naar buiten stromen in een donkere ruimte tijdens een seance.O.a voor transfiguratie dat is een ectoplasma masker dat enkele millmeters voor het gezicht te zien is van het medium en zich opbouwt .Een dierbaar
overledene of een gids is dan te zien.De spirituele wereld heeft de regie en de controle.

Met dank aan Robin Foy ,Tutort physical mediumship.Spanje. 💜

Een transfiguratie medium geeft informatie over de route van mentaal mediumschanaar Trance en Ectoplasma.
Een bekend Engelse transfiguratie medium was Jean Skinner en Dianne Elliot.

. Tijdens een materialisatie is een overledene volledig te zien en te horen.Een geweldig Engelse materialisatie medium was Gordin Higginson .Ectoplasma wordt o.a ook als coating gebruikt voor de stembanden een gids of overledenen spreekt dan via het medium met hem of haar eigen stem .
Het is een jaren lange training en dicipline van het medium en haar gidsen team.
Leslie Flint was een Britisch bekend direct voice medium.Voices in the Dark.

.
Inzicht en advies in relatie,kind, werk. Spiritueel advies , sinds jaren volg en hanteer ik de methodiek van het Arthur Findlay college in Engeland.

Verbonden met het Witte licht dat ons wil helpen en herinneren daar waar we vandaan komen ....Thuis.
Het licht in jouw is aan het ontwaken je wordt voortgedreven door een innerlijke kracht je voelt de zuiverheid en de puurheid van dit licht het wil je omarmen en wil in jouw nestelen in alle cellen van je zijn.Het licht zoekt weer de verbinding want we hebben niet altijd de juiste keuzes gemaakt die waren ook nodig om het verschil te ervaren tussen licht en donker en om dan tot de conclusie te komen dat er alleen maar licht is.
Velen van ons leven nog in het grijze gebied en dat mag er ook zijn we zijn onderweg.
Het licht in ons is zo prachtig zuiver afgelijnd het vindt zijn weg weer terug naar jouw. En het wil samen zijn met jou het heeft jou hulp nodig om deze liefde te verspreiden het woord van liefde en mededogen de ander bewust maken welke route er gelopen mag worden in het onderweg zijn.Rechtstreekse lijnen en routes. Je voelt de signalen en impulsen van uit je licht lichaam dat wil gevoed worden met spirituele voeding samengesteld uit bewust wording ,eigen liefde ,eerlijk zijn naar jezelf,vergeving, overgave, vertrouwen, structuur ,samen hand in hand .
Je voelt de verandering in je aura Gidsen zijn liefdevol aanwezig in de nachturen om informatie te downloaden van uit de Bron in de vorm van,kleur ,beeld en geluid .Langzaam ga jij je herinneren waar je van daan komt. Alles is gericht op jou omdat er een nieuw plan klaar staat voor jou met als doel dat ook jij de ander weer handvatten mag aanbieden in het onderweg Zijn.
*CONTACT met overledenen jouw dierbaren
*COACHING naar een hogere trilling en bewust worden.
*DE AURA KLEUREN vertellen mij over jouw..
*ORBS EN LICHTBOLLEN
Welkom in mijn lichtwereld de wereld van liefde en licht en bewustwording.Wij wie we zijn ons leven dat verbonden is met de Bron vraagt om inzichten door middel van triggers lastige situatie in de relatie op het werk in de familie en het gezin.Er komt een groter besef van waarom ga je door bepaalde moeilijke periodes.Deze lastige periodes helpen ons groeien op Spiritueel ,mentaal , emotioneel en fysiek niveau.Dat we ons bewust worden dat er een leven na de dood is.En het leven niet stopt en dat de ziel een eeuwig durende ontwikkeling heeft.En dat het een reis is op het moment dat je van het Grote licht naar deze aarde gaat met als doel bewust worden om ooit weer in dat heldere licht weer opgenomen te worden daar waar onze dierbaren zijn en daar gaan we verder met ons licht lichaam in de wereld van liefde en gedachten communicatie.
Maar in die tussen tijd is het werken op deze aardbol we gaan door lastige periodes op deze aarde. We krijgen conflicten om maar meer inzicht te krijgen in jezelf en de ander.
Waarom zijn en komen er situatie in je leven Het is een onderdeel van het Plan dat er is voor iedereen. Met als doel dat we elkaar meer gaan begrijpen en dat we allemaal Onderweg zijn. We zitten vast in oude patronen van denken en handelen.Deze patronen werken niet meer na een aantal jaren omdat we spiritueel groeien aan het ontwikkelen zijn we gaan naar een hogere trilling we worden geholpen door de spirituele wereld gidsen en meesters zijn dagelijks aanwezig om ons bewust te laten worden dat we allemaal verbonden zijn met dat prachtige Heldere licht van liefde.Ik help je graag bewust worden van wie je bent en hoe je kan groeien in welk proces je nu ook zit.Ik geef de antwoorden rechtstreeks van uit De Bron.Ben je zoekende of ben je al wat hoger in trilling ik help je graag. Met mijn ervaringen als Sociaal pedagogisch werkster voor kind en gezin. Trainingen als medium op het Arthur Findlay instituut in Engeland.
Werkzaam van uit mijn praktijk geef ik consulten en training.Ik help je graag bewust worden van jouw plan op deze aarde .
 
 
 
 
beoordeling n.n .
beoordeling An Nijland

Top coach !

beoordeling Anoniem Anoniem
beoordeling An Nijland

Mijn ervaring met An. Was nog nooit eerder iemand tegengekomen zoals jij. Wat een mooi...

beoordeling Anoniem Anoniem
beoordeling An Nijland

Lieve vrouw met een mooie gave die bijzondere boodschappen doorgeeft van gene zijde