Bekijk hier het profiel van Life Coach Ienke Goldewijk | Dit is mijn toekomst
 

Ienke Goldewijk beoordeling(2 beoordelingen)

 
Mijn naam is Ienke Goldewijk en ik ben creatief therapeut, droomcoach en energetisch werker (healer).

Heb je een vraag omtrent je dromen, of loop je vast en wil je een tarotconsult of healing? Dat kan ook via de mail.

Tijdens een droomconsult via de mail vraag ik je om je droom op te schrijven in de tegenwoordige tijd. Je krijgt van mij een analyse waarbij ik de thema's en symboliek van de droom onder de loep neem. Ik geef je advies over hoe je dit zelf verder op kunt pakken en hiernaar kunt handelen in je dagelijks leven. Daarbij geef ik je mijn inzichten, maar richt ik me vooral op het stimuleren van jouw eigen weten.

Voor een tarotlegging vraag ik je om voor mij je hulpvraag te formuleren via de mail. Ik zal een legging doen en je hiervan een verslag doen toekomen.

Je kunt met en zonder vraag bij mij terecht voor een healing op afstand. Daarvoor wil ik graag je voor en achternaam. Ik ga (altijd alleen mét jouw toestemming*) kijken naar je energie en of er dingen zijn die je wilt aanpassen, loslaten of bijstellen. Je energie wordt hierbij opgeschoond en gezuiverd. Vaak komt er hierbij een (levens)thema naar voren en wordt er vanuit jouw wezen ruimte voor ontwikkeling gecreëerd. Hiervan zal ik jou een verslag toesturen.

*Een aanvraag via de mail beschouw ik als toestemming.
 
 
 
 
beoordeling Anoniem
beoordeling Ienke Goldewijk

Dank je wel Ienke, ik voel het al meer stromen. Binnenkort bel ik je weer

beoordeling Jean Paul
beoordeling Ienke Goldewijk

Beste Ienke, bedankt voor het aangename gesprek en duidelijk uitleg ervan.