Bekijk hier het profiel van Life Coach Lenie van Overdijk | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR: 270
 

Lenie van Overdijk beoordeling(7 beoordelingen)

 
Mijn naam is Lenie van Overdijk en heb ruim 30 jaar ervaring als Paragnost, Medium, Magnetiseur, Huisopschoning, Transmedium, Sjamaan, Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Heldervoelend, Automatisch schrift etc..

Ik werk puur en vanuit mijn lichtintentie met mijn gave. Dit doe ik zonder hulpmiddelen. Vanaf mijn jeugd heb ik al zeer veel paranormale ervaringen mogen beleven. Mijn gave heeft zich vanaf begin jaren ’90 in een stroomversnelling ontwikkeld. Mijn Gidsen boden mij de leerschool waardoor ik rechtstreeks in verbinding ben met de Lichtwereld. Mijn Missie in dit leven is om jou liefdevol te helpen in kracht en vertrouwen.

Verlichting bij pijn

Ik kan je heel goed helpen als het gaat om problemen met kinderen, huilbaby’s maar ook dieren kan ik helpen met mijn gave. Ook ben ik gespecialiseerd in pijnbestrijding en heb ik helende handen. In samenwerking met gene-zijde geef ik verlichting bij pijn door middel van magnetiseren.

Gesprekstherapeut

Tevens ben gesprekstherapeut bij liefde- en vriendschapsproblemen.

Energetische huizenreiniging

Tijdens het opschonen van huizen neem ik entiteiten waar en begeleid deze vervolgens naar het licht, waarbij het opheffen van blokkades ook een rol speelt.

Innerlijke rust

Tijdens ons gesprek zul je innerlijke rust mogen gaan ervaren via mijn helende handen en de lichtwereld. Ik werk in het verleden en in het NU. Je mag mij bellen met de meest uiteenlopende vragen, ik help je graag verder.

Een lieve groet van Lenie

 
 
 
 
beoordeling I S
beoordeling Lenie van Overdijk

Lenie is een schat van een vrouw met een hart van goud. Ik heb haar verschijdene keren...

beoordeling Linanne Nagels
beoordeling Lenie van Overdijk

Lieve Lenie Bedankt voor je wijsheid .Ik kan weer verder met mijn leven.Veel liefs...

beoordeling Valerie Cornet
beoordeling Lenie van Overdijk

Lieve Lenie, Wat een geweldig mooi consult en wat voel ik mij rustiger en lichter in...