Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (139)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Zij is lief en een topper. Ivm verkoop/overname van het bedrijf van mijn man wat maar niet wilde lukken en hij al een plan B had klaarliggen wist zij stellig te beweren dat ze nog niet eerder moesten stoppen. Blijf hoop houden het wordt zeker wel verkocht en overgenomen. Een maand na deze uitspraak kwam daadwerkelijk deze uitspraak uit. Echt uit het niets was de koper daar. De papieren zijn afgelopen week ondertekend. Dankje Joke voor jou steun.

21 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 3,0

Goed advies en goed gesprek. Advies gegeven nadat Joke mij een aantal vragen stelde. Het was geen spiritueel gespek maar meer psychologisch/adviserend ook waardevol.

10 februari 2024
 
 
Beoordeling Noa
Beoordeling Joke 5,0

Boaz, mijn lieve kater, kwam thuis: at niet meer, dronk niet meer, had koorts en was serieus ziek. Naar de dierenarts geweest, aan het infuus gelegen, met de mededeling dat als hij morgen niet at of dronk, hij opgenomen moest worden in de dierenkliniek. Toen heb ik Joke gebeld: zij voelde meteen dat het weer goed kwam met Boaz. En dat is ook gebeurd. Dank je wel Joke, je hebt me heel veel kosten bespaard en ik heb mijn lieve Boaz terug.

7 februari 2024
 
Beoordeling Daphne
Beoordeling Joke 5,0

Ik ben heel erg blij met Joke. Eind vorig jaar heb ik met haar gesproken..mijn zoon was op zoek naar een huis. Joke zei maak maar geen zorgen hij krijgt een woning voor het einde van het jaar..Precies in de buurt waar hij op zoek was , had hij een huis gekrijgen Joke had gelijk..en hij is super blij met zijn woning!

6 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Joke is een topper. Joke kan je feilloos de gemoedstoestand en instelling van een ander aangeven, wat gelijk helder maakt waar je staat! Ze is heel duidelijk en direct en een enorm aardige, lieve vrouw.

3 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Wat kan je goed luisteren en snel de juiste antwoorden geven. Zodat je snel verder kan in je proces... Dank lieve Joke

1 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Duidelijk verhaal,maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Een aanrader! ❤

14 januari 2024
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Joke 5,0

prima lieve en warme vrouw met een zeer duidelijke uitleg.

2 januari 2024
 
 
Beoordeling Rosita
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, bij deze wil ik je bedanken voor je moeite en liefde!

28 december 2023
 
Beoordeling Golden Aura
Beoordeling Joke 5,0

Hoi Joke, Fijne feestdagen en een gelukkig 2024. Vriendelijke groet Sol

22 december 2023
 
 
Beoordeling ja
Beoordeling Joke 5,0

fijn gesprek, verrassende inzichten

3 december 2023
 
Beoordeling Lida Meel
Beoordeling Joke 5,0

Top goed en altijd eerlijk en betrouwbaar!!

18 november 2023
 
 
Beoordeling JokevM
Beoordeling Joke 5,0

Een hele fijne coach

14 november 2023
 
Beoordeling Lesly
Beoordeling Joke 5,0

Joke is straight forward. Vertelt je meteen hoe het zit. Geen onnodige vragen of onnodig tijdrekken. Ze is heel eerlijk, ook al is het antwoord niet altijd wat je wilt horen.

4 november 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Joke voelt goed aan wat er in verleden heeft gespeeld en wat er in het heden speelt. Ook kijkt ze naar de toekomst. Ze zet je weer in je kracht.

1 november 2023
 
Beoordeling marie francois
Beoordeling Joke 5,0

31 oktober 2023
 
 
Beoordeling Jolanda
Beoordeling Joke 5,0

Joke, heel erg bedankt. Je hebt mij duidelijkheid en hoop voor de toekomst gegeven. Je wist dingen te bevestigen, die ik al vermoedde, zonder dat ik het jouw vertelde! Bijzonder. Wat ik fijn vond, dat je naast het positieve de negatieve dingen gewoon eerlijk zei. Mocht ik nog eens vragen hebben bel ik jou. Nogmaals enorm bedankt.

28 oktober 2023
 
Beoordeling Elly Poppe
Beoordeling Joke 5,0

Joke is een geweldige vrouw om mee te praten Ze is eerlijk en ook nog grappig ❤️😘

24 oktober 2023
 
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Joke 5,0

lieve Joke dank je wel weer voor de mooie reading die je me hebt gegeven. Je hebt me weer handvaten gegeven waar ik weer mee verder kan. Je bent altijd jezelf zelfs nu je bijna geen stem meer hebt:). Je blijft een topper eerlijk en oprecht. Dank je wel weer voor alles. Lieve en warme groet, Claudia

11 oktober 2023
 
Beoordeling Emmy Gaasendam
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke ,al weer een tijdje geleden dat ik een consult bij je had. Ik was zeer tevreden en zocht een exstra bevestiging. Heb triks en toels toen gekregen om het te verduidelijken. Er is nu een verandering in beweging. Dank je wel voor deze mooie en oprechte consult. Je bent een mooi en oprecht persoon. Tevens vind ik je humor fijn. Dank je wel🙏❣️

7 oktober 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Zojuist weer een bijzonder consult met Joke gehad. Ik had weer een aantal zaken waar ik ontzettend mee liep te stoeien. Bij Joke kan je terecht voor een eerlijk en duidelijk consult, precies waar ik van hou, en wat ik kan gebruiken! Bovendien is het een ontzettende lieverd, die veel wijsheid te delen heeft. Een echte topper!!

20 september 2023
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Joke 5,0

Lieve jOKE, had je vorige week al meteen een beoordeling geplaatst maar dit is weer misgegaan. Ik wil je nogmaals bedanken nadat een collega van jouw mij had gezegd dat mijn vader overleden was??Heb jouw meteen gebeld en voordat ik mijn zin af had had jij al het antwoord dat dit helemaal niet waar was!! Je bent een zeer lieve en kundige vrouw. Je krijgt zoveel door dat is fantastisch. Je bent gewoon JOKE eerlijk en oprecht!! LIefs Claudia.

5 september 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Joke, Bedankt .... ik wist dat ik dit zelf moest doen .... maar je vertrouwende woorden om nooit op te geven, brachten in 'onmogelijke tijden' toch dát beetje kracht en zelfvertrouwen en nu naar een hoger level te brengen ... de crime zaak, welke ik met hart en ziel zal aanpakken > mensen die zichzelf verrijken door anderen te bestelen hebben geen waardig leven meer op deze aarde, is mijn mening.

28 augustus 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Joke is echt super goed, voelt de karakters goed aan en ook de situatie. Gaf mij een mooie reading.

17 augustus 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Ja, het was duidelijk en vriendelijk te woord gestaan.

24 juli 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Joke is hartelijk en eerlijk. En vooral duidelijk in de antwoorden op mijn vragen. Een aanrader!

16 juli 2023
 
 
Beoordeling Nicolette
Beoordeling Joke 5,0

Top medium. Komt to the point en is heel hartelijk

13 juli 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Hartelijk bedankt! Ik heb de baan, zoals u eerder had aangegeven, en ik ben er erg blij mee! Dank u wel voor de rake voorspelling!

2 juli 2023
 
 
Beoordeling Aly
Beoordeling Joke 5,0

Joke, Bedankt, ik moest even je stem horen om nieuwe energie door mijn lichaam te laten stromen en weer verder kan. Liefs Aly

18 mei 2023
 
Beoordeling N.B. -
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, ik belde je uit teleurstelling over een baan waar ik afgewezen was. Ik was gelijk opgeknapt toen ik hoorde hoe verontwaardigd jij reageerde. Ik moest vreselijk lachen!!! Je vertelde me dat er binnenkort een baan op mijn pad zou komen, waarin mijn kwaliteiten gezien werden. En nu, na twee maanden, heb ik die baan gekregen. Ik ben blij en dankbaar voor die baan. Joke, je bent een humorvolle aanmoediger, een topper!

15 mei 2023
 
 
Beoordeling Yvonne
Beoordeling Joke 5,0

Joke is een topper. Fijn om mee te praten. Lekker direct. Zegt waar het op staat. Ze is betrokken en empatisch. Na een gesprek met Joke ben ik altijd rustiger. Of het nu gaat om tandartsbezoek of heftigere dingen in het leven. Altijd meer kalmte na een gesprek met haar. Bedankt lieve Joke!

7 april 2023
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, ik wil je nog bij deze van harte feliciteren, hoorde net in de uitzending dat je zondag jarig bent geweest. Ik heb een paar keer met je contact gehad, je bent een zeer lieve en eerlijke vrouw. Als je in de uitzending bent is het altijd een feest we kunnen altijd lachen met jouw. Je bent een toppertje eerlijk en oprecht. Ik zal je zeker nog een keer bellen als ik je weer effe nodig heb. lieve en warme groetjes, claudia gelissen.

3 april 2023
 
 
Beoordeling Rosa
Beoordeling Joke 5,0

De consulten bij Joke doen me echt goed. Joke is heel direkt en hartelijk. Ook de vragenuurtjes geven veel inzichten waar ik gelijk wat mee kan. De gezelligheid komt dan zo je huiskamer binnen en zo blijft het toch luchtig, grote dank 😇

24 februari 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 2,0

Joke is heel haterlijk en bot. Ik vroeg haar een toekomst voorspelling over de liefde en zij gaf aan dat het geen duidelijke vraag was en dat zij mij daarom door ging verbinden met een collega. Zonde van de bel minuten. Als je geen toekomstvoorspelling kan doen moet je het ook niet op je profiel neerzetten.

17 februari 2023
 
 
Beoordeling Karin
Beoordeling Joke 5,0

Gisteren voor het eerst een consult met Joke gehad en dat was geweldig! Duidelijke antwoorden, zij is recht door zee, eerlijk en oprecht en daarbij heeft ze mij ook nog hele waardevolle adviezen gegeven. Voor mij nu fijn om te weten dat wanneer ik met vragen zit, haar kan bellen voor zuivere waarnemingen. Liefs Karin

9 februari 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Afgelopen week had ik een consult van Joke. Ik vroeg haar raad inzake het wel/niet opnieuw contact zoeken met een oud familielid. Ze pikte gelijk de energie en situatie op, gaf mij wijze raad en schetste exact de situatie wat mij ook herinnerde aan alweer vergeten gebeurtenissen! Hierdoor kon ik een goed besluit nemen! Daarna zei ze nog iets heel treffends namens een dierbare dat verband hield met kerst, waar ik nog dagen een fijn gevoel van had!

5 februari 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Dankjewel, voor u mooie consult en een duwtje in de rug. U bent goed, Groetjes Sol xxx

4 januari 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Hoi Joke, Wat een heerlijk consult was dat met. Wat hebben we gelachen met die kleuren magie. Thnxx voor je eerlijke en rake woorden. Je bent een heerlijk mens. Nogmaals bedankt. Groetjes Bianca

7 december 2022
 
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Joke 5,0

Lieve, lieve Joke, wat ben je toch een kanjer, eerlijk en oprecht. Je hebt me weer handvatten gegeven waar ik weer mee verder kan. Ik had ook even je steun nodig omdat mijn moeder nu 1 jaar overleden is ook hier heb je me prachtige boodschappen van doorgegeven. Nogmaals dank je wel. Lieve en warme groetjes, Claudia

25 november 2022
 
Beoordeling Aly
Beoordeling Joke 5,0

Joke, ik heb in 2 jaar geen traan meer gelaten, vanaf mijn moeder is heengegaan, maar nu ik jou eindelijk weer heb gesproken, komt het opgepropte er weer uit - bedankt voor de reding en het steuntje in de rug. BEDANKT

23 september 2022
 
 
Beoordeling A.J.B.
Beoordeling Joke 5,0

Joke komt een beetje hard over - maar heeft het wél 8 van de 10 keer een goed inzicht over de situatie - ze is gelijk to the point, wat ook op dat moment afspeeld in je leven en dat is een waardering waard.

10 september 2022
 
Beoordeling Mark de Lange
Beoordeling Joke 2,0

Alhoewel goed bedoeld, kwam Joke erg dwingend over. Zonder goed naar de vraag te luisteren, had ze aan een half woord genoeg. Maar daardoor sloeg ze de plank mis. Hetgeen ze voorspelde was juist hetgeen dat ik voorkomen had en dus was afgewend (en niet in de toekomst). Op zich knap dat ze dat benoemde, maar dus niet in de juiste context.

27 augustus 2022
 
 
Beoordeling Hanneke Schuten-Gaikema
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, hele mooie uitzending van vandaag! (2/8/2022)

2 augustus 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Geweldig is deze vrouw, Ben al jaren fan van haar. Ze geeft je het vertrouwen en je kunt er mee verder. Topvrouw ga zo door, want je maakt een heleboel Mensen er veel plezier en sterkte mee. Dank je, veel groeten uit de achterhoek

18 mei 2022
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

2 februari 2022
 
Beoordeling Joan Themen
Beoordeling Joke 5,0

Ik kwam bij toeval (toeval bestaat niet alles valt je toe) bij Joke terecht tijdens het luisteren van een live uitzending. Ik reageerde via de chat en iemand gaf mij respons met : je moet Joke bellen ze is echt goed. Voordat ik het in de gaten had belde ik. Net alsof het werd geleid. Ik had een zeer indrukwekkend gesprek, binnen nog time had Joke contact met mijn overleden zoon. Ik ben Joke heel dankbaar dat ik via haar antwoorden kreeg.

24 oktober 2021
 
 
Beoordeling Ingrid de Viet
Beoordeling Joke 5,0

Ik heb vanmiddag voor het eerst een gesprek gehad met Joke. Ik had haar vaker gezien op tv en Facebook. Wat een geweldig lieve en warme vrouw is Joke. Recht door zee!! Geweldig!! Ik heb pas m’n moeder verloren. Na ons gesprek voelde ik me een stuk lichter. Er klopte zoveel wat ze zei en niet kon weten. Ik ga haar zeker binnenkort weer bellen. Dankjewel lief mens🙏🤗 voor voor mij zo fijne gesprek. Ik hoop dat alles wat je voorspelde uitkomt. 😇😘

6 september 2021
 
Beoordeling Elly Poppe
Beoordeling Joke 5,0

Joke is een hele lieve warme vrouw Als je een vraag heb voor haar Is ze duidelijk en eerlijk Daar heb je wat aan Het was voor mij de eerste keer Veel te kort Maar je gaat er over nadenken 🤔 Bedankt 🙏 lieve Joke ❤️❤️ Liefs Elly

28 juli 2021
 
 
Beoordeling Lida Meel
Beoordeling Joke 5,0

Ik bel Joke al meer dan 5 jaar. Goud en Goud eerlijk, houd je niet voor de gek. Heeft het beste met je voor.

25 juli 2021
 
Beoordeling Shimmer Shine
Beoordeling Joke 5,0

Dankjewel voor u eerlijke consult, groetjes Sol

9 juni 2021
 
 
Beoordeling bea swijnenberg
Beoordeling Joke 4,0

gisteren een mooi eerste consult gehad met Joke. Ik heb hier veel aan en ga er naar handelen.

26 mei 2021
 
Beoordeling Christine Smolders
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke ik was heel blij met je adviezen. Ik was wel heel emotioneel. Ik ga er zeker iets meedoen. Alleen was de tijd te kort. Heel erg bedankt Joke.

6 mei 2021
 
 
Beoordeling S Anie
Beoordeling Joke 5,0

Joke heeft zo goed magnitseerd dat de pijn helemaal weg. Super lieve vrouw.recht vaardig.

27 februari 2021
 
Beoordeling Helena Willemsen
Beoordeling Joke 5,0

Joke heeft me laten weten dat je gevoel altijd klopt. Het is ja of nee. Dingen blijven gebeuren in je leven, het is aan jezelf hoe je daar mee omgaat, hoe je blijft kiezen voor jezelf als er anderen zijn die niet eerlijk of zuiver zijn. Als je dit weet en bij jezelf blijft kun je ernaar handelen. Je gaat hierdoor groeien naar een steeds mooier en krachtiger mens.

15 februari 2021
 
 
Beoordeling A V
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke ik heb hele goede ervaringen met je als ik je spreek. Heel direkt, heel duidelijk en het klopt allemaal Je bent een hele Lieve,Sterke persoonlijkheid met een hart van goud. Dank je voor al je wijsheid

14 februari 2021
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Joke 1,0

Joke haalt het niveau van Dit is mijn toekomst erg omlaag door haar arrogantie. Ze laat in alles doorschemeren dat ze zich verheven voelt boven anderen. Daarnaast laat ze je niet uitpraten, kent ze geen empathie en is ze klantonvriendelijk. Als je haar als gevoelige ziel dan spiegelt, verbreekt ze het contact omdat je drammerig zou zijn. Wat ze niet in de gaten heeft is dat ze zelf drammerig is. Voor een lief en kundig medium, zoek verder!

5 februari 2021
 
 
Beoordeling Imelda Mens
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Ik heb je net gebeld en je hebt mij nu twee keer behandeld wegens pijn in heup en benen. Jij bent een geweldige healer en een fantastisch mens. Ik ben je heel dankbaar. De beste magnetiseur die er is. With love Imelda xxx

17 november 2020
 
Beoordeling Nico S
Beoordeling Joke 5,0

In juli ben ik bij Joke geweest. Joke tekende de situatie uit waar ik zou komen te werken. Ze teken een dijk met daarnaast water en op het einde een rotonde met links het gebouw waar ik zou komen te werken en rechts de straat die naar de stad loopt. Enkele dagen geleden ben ik op gesprek geweest. Ik ben aangenomen en mag binnenkort beginnen. Precies zoals Joke heeft aangegeven. Krijg nog rillingen als ik er aan denk. Lieve Joke hartelijk dank.

11 november 2020
 
 
Beoordeling m m
Beoordeling Joke 5,0

Erg gerust gesteld. Meer vertrouwen gekregen

9 november 2020
 
Beoordeling Maria Roelofs
Beoordeling Joke 5,0

Beste Joke, Ik ben heel blij hoe je me geholpen hebt met het terug vinden van mijn ringen. en om rust te creëren tijdens deze zoektocht! Ze zijn terecht. Onvoorstelbaar hoe je mij hebt kunnen helpen. Lieve groet Maria

30 oktober 2020
 
 
Beoordeling Albert Teunissen
Beoordeling Joke 5,0

5 oktober 2020
 
Beoordeling Caecil Vos
Beoordeling Joke 5,0

Aanvankelijk wilde ik Joke bellen, maar durfde niet zo goed. Juist haar directheid trok me, maar was daar tegelijkertijd ook bang voor. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Na het telefoongesprek ben ik zelfs naar haar toe gegaan en ze heeft veel energie gestoken in het gesprek met mij. Ik had een bepaalde aanpak nodig, hoe vervelend zij dat ook vond. Juist daarom waardeer ik het des te meer. Dank je wel lieve Joke. Warme groet, Caecil

21 augustus 2020
 
 
Beoordeling Bernard Biemans
Beoordeling Joke 5,0

Joke heeft ontzettend goed geholpen tak hoofd gekregen blokkade weg genomen groetjes Bernard

18 juli 2020
 
Beoordeling Anoniem A
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Je had me 3-6-20, in de uitzending behandeld v.m. zonnevlecht. En ik ervaar geen pijnen meer. Zo uit je blote handen heb je mijn een healing gegeven op een afstand. Daarvoor had je niet eerst "druppels van bach" nodig om de behandeling in te zetten. Ander Medium beweerde eerst dat ik "druppels" moest gaan gebruiken. Had t nooit eerder van gehoord! Je kan het, of je kan t niet! Lezers als jullie een HEALING willen Ga naar JOKE TOE!❤❤❤

9 juni 2020
 
 
Beoordeling Charline TM
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, wat ben je een ontzettend lieve vrouw! Bedankt voor het luisterende oor, door al mijn tranen heen. Door jou wil ik weer geloven in mezelf!! Liefs

4 juni 2020
 
Beoordeling Joke van der Hei
Beoordeling Joke 5,0

Bedankt voor het pracht consult dat je mij zopas gegeven hebt Joke, ik zou proberen om je het schilderij te laten zien hier waar we over spraken, ik hoop dat dat lukt😘💙💖Helaas, ik zie geen camera-optie... Maar je hebt me toch giga nieuwe moed gegeven, nog meer kracht om door te gaan met spir. schilderen! 💖 🎨🐬🌈🎨

25 mei 2020
 
 
Beoordeling Joke van der Hei
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, ik spreek al jaren met deze hartelijke spontane vrouw, die zich met hart & ziel inzet om mensen te helpen... Eén van de beste mediums die gesproken heb... Ikzelf heb dik 20 jaar in bed gelegen (chronische vermoeidheid), velen gesproken, maar alleen door haar altijd aanmoedigen boodschappen en vooruitziende blik-boodschappen, ben ik heel langzaam beginnend, weer uit bed gekomen en NU LOOP IK WEER, ZELFS DE TRAP OP!GROTE DANK😘🚶‍♀️💕🌞

8 maart 2020
 
Beoordeling Wijnand Gielen
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke , ook wat je over ons hondje rakkertje had voorspeld is ook uitgekomen.

9 december 2019
 
 
Beoordeling nicole Wouters
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Wat een ontzettend mooi consult heb ik zojuist van je gehad! Wat prachtig dat je contact met mijn aller liefste vriendin Julia maakte. Ze stuurt me zonnebloemen en dat maakt me zo gelukkig. Ennn natuurlijk bedankt voor je tips zodat ik mijn plannen kan voortzetten voor mijn social maatschappelijke sportschool. Je bent een topper!

10 november 2019
 
Beoordeling Elly Scheepens
Beoordeling Joke 5,0

Vanmiddag zeer goed geholpen door Joke. Binnen 2 minuten wist zij te vertellen waar mijn mapje met pasjes lag. Ze gaf direct de juiste kleur van het mapje en de juiste kleur van de tas waar het mapje inzat. Het is ongelooflijk snel!!! Hartelijk dank Joke, je bent een kanjer!!

10 november 2019
 
 
Beoordeling Mar Christi
Beoordeling Joke 2,0

Erg kort af in het gesprek niet prettig voorspelbare antwoorden. Die iedereen kan geven met de informatie die ze heeft gehad.

4 november 2019
 
Beoordeling Stephanie W
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Wat heb ik een mooi consult van je gehad. Je hebt contact gemaakt met mijn overleden partner. Wat was het prachtig en wat wist je veel te vertellen. Bedankt ook voor jouw voorspellingen. Als ze zijn uitgekomen neem ik weer contact met je op. Je bent zo´n lieve en eerlijke vrouw, ik raad iedereen jou aan voor een eerlijk en zuiver consult!

6 juli 2019
 
 
Beoordeling Tajm Odekerken
Beoordeling Joke 5,0

Hoi Joke Hier ben ik dan. Bedankt voor het gesprek en de vissenkom. Je snapt direct wat ik bedoel. Ik zal het onthouden . Jij hebt voor mij iets weggegooid wat mij zelf niet lukte. Bedankt hiervoor en als mij lukt om te denken "bekijk het maar allemaal" dan zal ik zeker contact met je gaan opnemen. Je bent een fijn, oprecht en spontaan persoon. Jel veul dank = heel erg bedankt liefs thea

30 april 2019
 
Beoordeling Mariandel Pieplenbosch-Dijkman
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke fijn gesprek gehad over mijn lieve lady, bedankt daarvoor. Was ongelooflijk Groetjes Mariandel Pieplenbosch.

11 april 2019
 
 
Beoordeling Joke hart
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, heb je net aan de lijn gehad en mijn lieve zus, moeder en mijn zielsmaatje Wim kwamen door!!! Hoe fijn om te horen dat ze mijn begeleiders zijn... Ik heb nu alleen maar vertrouwen in alles doordat jij me enorm hebt geholpen!!! Super bedankt lieve Joke, ik vind je de allerbeste!!!❤️ Liefs Joke

4 april 2019
 
Beoordeling Willy Tollenaar
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, heel veel dank voor je geweldige Reading, je oprechtheid, eerlijkheid en deskundigheid heeft mij veel gedaan. Je bent een hele lieve en warme vrouw en dat alles geeft mij weer vertrouwen in het leven! Heel veel dank!

2 februari 2019
 
 
Beoordeling Marianne Kooijman
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Dank voor je geweldige reading. Heel blij met de boodschappen van mijn zusje en "omi"die heel duidelijk en herkenbaar waren. Het heeft me enorm geholpen en inzicht gegeven in mijn situatie. Nogmaals veel dank Marianne

8 januari 2019
 
Beoordeling anoniemm ano
Beoordeling Joke 1,0

Teleurgesteld in Joke. In de uitzendingen komt Joke als een open en sympathieke vrouw over die je wil helpen. Er staat ook in haar beschrijving ''U kunt bij mij terecht met al uw levensvragen maar ook voor een open consult''. Dit is niet wat ik heb ervaren! Joke heeft mij niet netjes te woord gestaan, Jammer!

18 november 2018
 
 
Beoordeling Peter Schipper
Beoordeling Joke 5,0

Fantastische Kundalini sessie gekregen van Joke. Emotion = Energy in motion.

5 april 2018
 
Beoordeling luud Polak-meyer
Beoordeling Joke 5,0

Joke is een goed medium. Zuiver en oprecht. Een dikke aanrader. luud polak-meyer

10 februari 2018
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Ik heb Joke gebeld toen ik mijn steen kwijt was. Ze vertelde mij dat ik hem niet had verloren maar hij nog in huis lag op iets wits. Een paar dagen later vond ik de steen, precies zoals Joke vertelde!

23 december 2017
 
Beoordeling Talitha Becks
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Bedankt voor je medeleven, oprechtheid en geweldige consult. Ga zo door met je goede werk en belangeloze inzet! Mvg Talitha

9 oktober 2017
 
 
Beoordeling Talitha Becks
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken voor het consult, je eerlijkheid, medeleven, oprechtheid, deskundigheid en openheid. Ik waardeer dat enorm in jou en het heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mezelf en in bepaalde situaties. Uit eigen ervaring weet ik dat niet alle mensen zo eerlijk zijn. Het consult heeft voor mij verhelderd gewerkt en mijn zelfvertrouwen gegeven. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Talitha

9 oktober 2017
 
Beoordeling Marleen Muijsert
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke Heb vandaag meegedaan met de kundalini-groepssessie, vond het heel fijn. Heb zojuist ook een engelenkaartje getrokken. Vraag de krachten van de luchtgeest je op te tillen in het licht van de zon, zodat je zelf ook lichter kunt worden. Groeten van Marleen.

25 september 2017
 
 
Beoordeling or Blom
Beoordeling Joke 5,0

Beste Joke ik heb vandaag meegedaan met uw kundalini sessie en mag echt zeggen als collega van een andere telefoonlijn dat het een zeer goede sessie is geweest. Ik ben blij met deze ervaring en ga verder in afwachting op de verdere in en uitwerking van deze waardevolle gift.

14 augustus 2017
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, ik heb jou zaterdag gesproken en wil jou bedanken voor het mooie consult. Wat ben jij goed en een ontzettend lieve en warme vrouw. Je luistert aandachtig en geen vraag liet je onbeantwoord. Je gaf duidelijke antwoorden. Wat op mij heel erg veel indruk heeft gemaakt zijn de boodschappen die jij spontaan doorkreeg van en over mijn moeder en oma. Je kon dingen benoemen wat je absoluut niet kon weten! Je bent echt een aanrader en een pareltje!

24 juli 2017
 
 
Beoordeling Liz
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, door u goede advies en raad mijn auto sleutel terug gevonden precies op de omschreven plek helemaal top! Grandioos X

20 juli 2017
 
Beoordeling Marleen Muijsert
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke, vind het fijn dat ik je weer bel. Ben er blij om dat jij mij goed kan helpen met het contact, met mijn ouders. Groeten van Marleen.

16 juli 2017
 
 
Beoordeling Marleen Muijsert
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke, graag wil ik je bedanken voor de kaarsen die je voor me hebt gebrand en alle keren dat je me magnetiseerde. Het magnetiseren deed me heel goed en ik hoop dat ik je in de toekomst nog eens spreek. Groeten van Marleen.

11 juni 2017
 
Beoordeling Inge
Beoordeling Joke 5,0

Hallo lieve Joke, vol bewondering heb ik vandaag 2-2-2017 naar de uitzending zitten kijken eigenlijk altijd al maar vandaag was toch echt enorm bijzonder wat een mooie gave mag dat toch zijn dat je zoveel voor de mensen kan betekenen Ik vind u echt een lieverd en een hele erge mooie en bijzondere vrouw heel veel liefs Inge

2 februari 2017
 
 
Beoordeling Valerie
Beoordeling Joke 5,0

Hallo lieve Joke, wat een ontzettend lief mens ben je toch!! Ik heb met regelmaat hele fijne en verhelderende gesprekken met je gevoerd. Alles wat je mij vertelde klopt en geen enkele vraag liet je onbeantwoord!! Ik voelde mij na ieder gesprek weer helemaal gerustgesteld! Indien het nodig mocht zijn neem ik zeker contact met je op! Dank je wel lieve Joke en een dikke knuffel van mij!

1 februari 2017
 
Beoordeling Yvonne
Beoordeling Joke 5,0

Ik heb net een zeer verhelderend en geruststellend gesprek gehad met Joke. Een last viel van me af. Als het nodig is bel ik je zeker weer. Dankjewel!

26 januari 2017
 
 
Beoordeling riet
Beoordeling Joke 5,0

Hoi lieve Joke ik vindt je een geweldig persoon je oprechtheid je vriendelijke stem en je vrolijk gezicht als je alleen al je stem en je gezicht op de tv ziet is gewoon fijn om naar te kijken en te luisteren en persoonlijk vindt ik om de andere niet te beledigen kijk ik het liefs naar jouw met je lieve warme uitstraling en nog super bedankt voor je lieve woorden ik neem zeker weer contact met je wil nog graag met de hemel contact hebben. Gr Riet

13 januari 2017
 
Beoordeling Sylvie
Beoordeling Joke 5,0

Ik heb deze week een mooi consult gehad van Joke ik was erg zenuwachtig maar ze stelde me al snel gerust alles wat ze tegen me zei klopte en hier kan ik mee verder ze heeft onrust bij me weggenomen. Ik ga zeker binnenkort weer eens bellen met vragen! Super bedankt liefs Sylvie

13 januari 2017
 
 
Beoordeling Elly
Beoordeling Joke 5,0

Heb zojuist een reading gehad met Joke. Wat mij al opviel op tv , is haar open eerlijkheid. Haar mediumschap is ongekend zuiver, zij "ziet" niet alleen hetgeen je vraagt, maar geeft je ook dat broodnodige steuntje in de rug. Echt een aanrader. In de toekomst zal ik haar zeker vaker bellen.

7 december 2016
 
Beoordeling tanja
Beoordeling Joke 5,0

Ik heb vandaag met uw groepssessie meegedaan. Ik heb het een en ander gevoeld tijdens het magnetiseren maar waar ik zo verbaasd over was, dolgelukkig was dat Spike doorkwam!!!! Hij was mn allesie. Spike de Jack Russel wit met een bruine vlek! :-) (oud en een nieuwe jonge hond). Nu weet ik dat we het goed hebben gedaan. Dank je wel lieve Joke <3 lieve groet, Tanja

21 november 2016
 
 
Beoordeling Antoinette
Beoordeling Joke 5,0

Beste Joke, al twee dagen liep ik te zoeken naar mijn autosleutel. Uiteindelijk heb ik u gebeld en u gaf aanwijzingen waar ik hem zou kunnen vinden. Binnen enkele minuten had ik mijn autosleutel weer terug! Hartelijk dank!

19 november 2016
 
Beoordeling R
Beoordeling Joke 5,0

Hallo lieve Joke, ik heb een telefonisch gesprek met u gehad en gevraagd naar mijn dierbare gouden ketting die ik van mijn vader had gekregen. Ik was bezorgd ik wist niet meer waar het was. U wist mij precies te vertellen waar ik moet zoeken. Na ons gesprek heb ik mijn ketting terug gevonden. Dank je wel! Lieve groeten

16 november 2016
 
 
Beoordeling E.M.
Beoordeling Joke 5,0

vrijdag 28 oktober j.l. heb ik gesproken met Joke. De inhoud wil ik voor mezelf houden. Ik heb veel aan dit gesprek gehad. Ik denk er nóg over na. Het was intens voor mij en ik heb antwoord gekregen op mijn vragen. Ik ervaar dit als positief.Veel succes.

31 oktober 2016
 
Beoordeling dorien
Beoordeling Joke 5,0

Goedemiddag Joke ik was kort af min excuus hier voor en ik twijfelde wie u bedoelde mijn moeder of mijn oma aan moeders kant en het was oma dankje wel voor het mooi consult liefs Dorien

30 september 2016
 
 
Beoordeling Karin
Beoordeling Joke 5,0

Hoi lieve Joke ik had je gisteren gesproken over mijn moedertje en een zeeman lol wat een toppertje ben jij glashelder en wijs met humor ik ben blij je gesproken te hebben ga de tips meenemen qua werk spreek je zeker nog een x dikke knuf

28 september 2016
 
Beoordeling bert jacobsen
Beoordeling Joke 5,0

Ik heb een telefonisch gesprek met u gehad en o.a. gevraagd naar mijn trouwboekje. U wist waar dat document lag. Na het gesprek gekeken in de lade die u aanwees en inderdaad daar lag het trouwboekje. Fantastisch Dank u wel. Bert

15 september 2016
 
 
Beoordeling Jellie
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke. Ik was donderdag in de uitzending vond nu dat ik iets moest recht zetten. Het ging om die oma die breide en van makreel hield. De dag daarop kwam ik bij me vader zit die makreel te eten. Even een schok door me lijf. JAA zegt die, je moeder luste dit zo graag. En ik heb nog wat voor je. Baby kleertjes die zij gebreid had voor mijn zoon, had me vader bewaard. Ja zij had blauwe ogen en ja zij was supper lief met weinig woorde.Bizar he.

27 augustus 2016
 
Beoordeling Myriam B. (Den Haag)
Beoordeling Joke 5,0

Lieve lieve Joke, wat ben ik blij en dankbaar dat ik jou mag leren kennen! Ik sloeg achterover van de sessie van vrijdagnacht! Mijn klachten zijn weg en ik slaap weer heerlijk! De dag erna mocht het zo zijn dat ik je aan de lijn kreeg en wat een mooie boodschappen vertaalde je! Na jouw reiniging is mijn huis weer zuiver en dat voel ik echt! Dank je wel (ook namens mijn katertje) Tot heel snel! Lieve groet en veel liefde van mij!

22 augustus 2016
 
 
Beoordeling Annemarie
Beoordeling Joke 5,0

Beste Joke, vorige week was ik in de uitzending en heb je mij een consult gegeven. De opdracht was praten met mijn partner. Dat is gelukt! We zitten grotendeels we erop hetzelfde spoor. Ik merk dat ik me makkelijker kan uiten, dat voelt goed. Alsof ik weer trouw aan mezelf ben. Er komt nog een tijd aan met veel veranderingen en onzekerheden. Ik ga die met vertrouwen tegemoet. Bedankt!

11 augustus 2016
 
Beoordeling Trudy
Beoordeling Joke 5,0

Joke heeft mij fantastisch geholpen bij het terugvinden van een boekje dat ik kwijt was. Dit was voor mij van grote emotionele waarde omdat het van mijn ouders is geweest. Zij wist mij precies te vertellen waar ik zoeken moest.

21 juli 2016
 
 
Beoordeling Nicolien
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke, vanavond heb ik je mogen spreken en dat heeft mij veel rust gebracht. Het is fijn te weten dat het goed gaat met mijn vader, dat hij geen pijn meer heeft en gelukkig is. Dat maakt het verlies een klein beetje dragelijker. Bedankt voor je lieve woorden en ik ga je zeker nog eens bellen. Gr. Nicolien

12 juli 2016
 
Beoordeling Marleen.
Beoordeling Joke 5,0

Vandaag merk ik dat ik toch liever nog een keer wil praten.

12 juli 2016
 
 
Beoordeling Marleen
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke, bij deze wil ik je mailen, het eerste consult was op een zonnige zomerdag en het magnetiseren werkte meteen bij mij. Ook vond ik het bijzonder dat je kaarsen voor mij brandde.Voel vandaag van binnenuit dat mijn proces bij jou klaar is.Bedankt voor de uitwisseling die er geweest is. Als afsluiting trek ik nog een engelenkaartje, vreugde is het elixer des levens. Je hebt oude dingen waar je last van hebt, losgelaten.

11 juli 2016
 
Beoordeling Lotus
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, ik vind je een topmedium!! Ik heb je een paar keer gesproken en telkens komen je voorspellingen uit. Je bent super goed in je waarnemingen en to the point. Wat ben ik dol op je directheid! Ik heb je vandaag gesproken want ik was al een tijdje een pasje kwijt en was ten einde raad. Na het gesprek had ik het binnen 10 minuten gevonden. Dank je wel! Dikke Knuffel!

30 juni 2016
 
 
Beoordeling monique
Beoordeling Joke 5,0

Hallo lieve Joke, erg bedankt voor de mooie woorden tijdens ons telefoongesprek. Je had het over een verhuizing wat ik niet kon plaatsen maar later schoot me te binnen we zijn het huis van mijn moeder aan het leeg maken. Dus alle spullen moeten eruit. Dat was het dus, bedankt voor alle mooie woorden.....Monique

11 mei 2016
 
Beoordeling monique
Beoordeling Joke 5,0

lieve Joke, bedankt voor het mooie telefonische gesprek, alles valt op zijn plek. bedankt voor de mooie berichten uit de hemel van mijn vader en moeder.Het gespek is mij zeer dierbaar en zal jouw woorden koesteren. wat doe je toch een mooi werk.lieve groetjesMonique

11 mei 2016
 
 
Beoordeling Mari
Beoordeling Joke 5,0

Beste lieve Joke, bedankt voor jouw goede consult, ik kan er weer tegenaan en weer vooruit! Het is werkelijk waar een geweldig ervaring ..dankjewel dikke kus Mari

6 april 2016
 
Beoordeling Danielle
Beoordeling Joke 5,0

Joke heeft zo de spijker op de kop geslagen bij mij,...en daarmee een baksteen van mijn hart gehaald. Heel precies benoemde ze de feiten en ik kon daardoor niet om haar vakvrouwschap heen,... ik kan weer verder met mijn leven!!! Nogmaals dank je wel Joke!! Dankzij jou blijf ik lopen, lopen, lopen....vooruit...een nieuwe toekomst in!!! Liefs!

4 april 2016
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, bedankt voor het prachtige consult! Met een lach en een traan heb ik erg genoten van dit consult. De dingen die je zei waren fijne kippenvel momentjes! Soms schrok ik omdat het zo raak was....zoals het land wat je doorkreeg waar ik graag naar toe wilde, maar ook mijn geboortetijd! Je bent een vrouw met veel humor, echt een mensenmens. Lieve groet

22 maart 2016
 
Beoordeling Eric
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke. Bedankt voor je consult. We hebben er veel aan gehad, je bent heerlijk recht voor z'n raap, met humor en gezelligheid en je geeft goede inzichten waar je wat mee kan. Hartelijk bedankt ook voor de mooie complimenten die je gaf. Je bent een warm mens. Veel geluk en groetjes, Eric

17 februari 2016
 
 
Beoordeling Esther
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Ik wil je toch graag even laten weten dat ik je contact met een overleden dierbare een "openbaring" vond. Dank je wel hiervoor en ook de anderen dingen die je feilloos aanvoelde! Nogmaals heel hartelijk dank en zoals ik al zei; Ik ga een heerlijk weekend tegemoet nu ik antwoord heb op al m'n vragen. Je bent een topper!! Liefs Esther

12 februari 2016
 
Beoordeling Yvonne
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, afgelopen december heb ik voor het eerst een gesprek met je mogen hebben, wat een geweldig mens ben je. Datgene wat ik je toen vroeg begint vorm te krijgen, Geweldig ! Ik heb je zojuist gebeld om je dit te vertellen,heb je nog een vraag mogen stellen waar een geweldig antwoord op kwam...ons jaar kan niet meer stuk...Dank je wel! Dikke knuffel

2 februari 2016
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Veel dank voor de vele voorspellingen die ik van je mocht ontvangen. Alles wat je ziet komt binnen no time uit, zo bijzonder. Jij bent haarscherp in je waarnemingen en daarnaast ook to the point, geen hocus pocus verhalen. Jij bent een topper, ga zo door. Liefs anoniem

28 december 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke Veel dank voor de vele voorspellingen die ik van je mocht ontvangen. Alles wat je ziet komt binnen no-time uit, zo bijzonder. Jij bent haarscherp in je waarnemingen en daarnaast ook to the point, geen hocus pocus verhalen. Jij bent een topper, ga zo door. Liefs anoniem

23 december 2015
 
 
Beoordeling Nathalie
Beoordeling Joke 5,0

Joke is een heldere en zuivere waarnemer die op een prettige manier lief zowel als nuchter en zakelijk is. Een van de betere, zo niet de beste op deze lijn. Of het nu gaat om een verloren sleutel, een lastige klant of onverwerkt verdriet, Joke weet snel tot de kern door te dringen en een goed advies te geven.

4 december 2015
 
Beoordeling Jose
Beoordeling Joke 5,0

Joke is een sterk medium. Mijn schoonvader was een week geleden overleden en zij kon al contact met hem krijgen. Ook was het contact gauw gelegd met mijn vorig jaar overleden echtgenoot. Op de dag van zijn bijzetting in het familiegraf mocht ik nog bijzondere informatie doorkrijgen. Joke heeft mij die dag bijgestaan door een (paas)kaars aan te steken zodat ik me die dag gesterkt voelde.

17 november 2015
 
 
Beoordeling Joke
Beoordeling Joke 5,0

zoals belooft Joke,de bent voor mij een van de betere op deze lijn

27 oktober 2015
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, je bent helder en zuiver in je waarneming, lief en lekker direct en aards in je adviezen. Dank daarvoor! Echt een van de besten op deze lijn.

18 oktober 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke, wat ben jij een geweldige, unieke, liefdevolle vrouw. Jouw waarnemingen zijn helder, scherp en concreet. Je hebt mij vaak geholpen en jouw feedback helpt mij vooruit op mijn levenspad. Heel veel dank.

17 oktober 2015
 
Beoordeling Astrid
Beoordeling Joke 5,0

Uitstekend, hier begin ik graag mee. Joke vind ik een liefdevolle, warme vrouw met het hart op de juiste plaats. Zij is in haar advisering, oprecht, eerlijk en to the point. Haar persoonlijke aandacht is doortastend en met oog voor detail. Ik kan een ieder die een hulpvraag heeft, aanraden om Joke te bellen.

16 oktober 2015
 
 
Beoordeling Nora
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, wat ben ik blij dat ik je heb gevonden en dat je je werk weer doet als Medium voor mij een TOPPER eerlijk oprecht betrokken warm het voelde goed en het klopte helemaal wat je zei vanmiddag. Dank nog voor het gesprek en niet te vergeten de lieve woorden. lieve groetjes Nora

9 oktober 2015
 
Beoordeling Een Fan
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Wat ben jij zuiver. Je bent duidelijk en oprecht. Wat mij betreft echt een aanrader. Een Topper op de lijn.

30 september 2015
 
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke je bent super,een aanrader mag gezegd worden dikke kus

28 september 2015
 
Beoordeling Jose uit Den Haag
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Bedankt voor je eerlijke en directe consult. Het voelt goed en helpt mij verder! Je warme en betrokken aandacht doet goed. Jouw kwaliteiten als medium doen zowel recht aan de overleden dierbare als aan mij. Ik ben blij met jou!!!

27 september 2015
 
 
Beoordeling klaasje
Beoordeling Joke 5,0

Joke je bent een topper,ben je heel dankbaar had het niet gered kus

26 september 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Hoi Joke, wat geweldig die gave van jou! Je bent eerlijk en oprecht en ik had je beloofd een bericht te sturen als alles uit zou komen. Nou je had gelijk, super gaaf zo goed! Bedankt dat mensen zoals jij bestaan. Je doet geweldig werk en je hebt mij zeker geholpen met je waarnemingen en adviezen. Groetjes Yvonne

24 september 2015
 
 
Beoordeling Paula uit Krommenie
Beoordeling Joke 5,0

Lieve lieve Joke, wat heb ik een prachtig consult van jou gekregen en wat een heel lief en warm contact! Ik ben je oneindig dankbaar hiervoor en wat ben je een prachtig mensenkind met een heel mooie ziel! Op mijn trouwdag a.s. vrijdag zal ik zeker aan jou denken en je meenemen in mijn gebed bij het Maria altaar! Mijn mama zal mijn getuige zijn daarvan! Heel veel liefs in alle dankbaarheid xxx Paula Wever (straks tuijn)

21 september 2015
 
Beoordeling Henny
Beoordeling Joke 5,0

Hallo Joke, Je hebt me vandaag heel goed geholpen. Ik was een voor mij heel belangrijke sleutel kwijt van een systeem waarmee ik werk en jij wist precies aan te geven waar hij lag. Ik ben heel blij met de tip die je me gegeven hebt. Lieve groet, Henny

1 augustus 2015
 
 
Beoordeling I.
Beoordeling Joke 5,0

Beste Joke, Ik heb een fijn gesprek gehad vorige week. Je hebt mij advies hoe ik moest handelen in een situatie, waarbij iemand macht wil hebben.Tot mijn grote verbazing gebeurde er iets wat ik niet had verwacht. Ben heel blij met je advies en raad veel mensen aan eens naar je te bellen. Hartelijk dank!

20 juli 2015
 
Beoordeling Jona
Beoordeling Joke 4,0

Beste Joke, Wat een bijzonder gesprek hebben wij net gehad! Je raakte direct de kern! Ik wil je bedanken voor je lieve woorden. Ik ga aan de slag en ben blij en dankbaar voor het gesprek! Ik raad veel mensen een gesprek aan bij je die inzicht willen krijgen! Nogmaals dank! ik wens je veel liefde en licht toe.

29 juni 2015
 
 
Beoordeling san
Beoordeling Joke 5,0

TOP MEDIUM Als tegen de waarheden kan pak nu je kans een medium als deze heb ik nog niet eerder gesproken! U zult versteld aan wat dit TOP MEDIUM en nog eens een lieve vrouw u kan helpen met de antwoorden die u zoekt! Twijfel niet en bel HAAR ik ben echt onder de INDRUK terwijl ik ervaren ben op medium gebied. THX Joke moge jij lang lang lang leven!! van de boven en onderwereld!!

11 mei 2015
 
Beoordeling M.
Beoordeling Joke 5,0

Dank voor de fijne manier waarop je me te woord hebt gestaan. Ik had behoefte aan inzicht en je stelde me precies de juiste vragen. Je manier van reageren heb ik als warm, betrokken, duidelijk en helder ervaren.

8 april 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Ik wil graag een hele goede beoordeling geven over Joke. Het is een heel lieve spontane vrouw, zij weet heel veel te vertellen over wat er speelt in je leven. Wat voor mij heel belangrijk was omdat ik in de dierenhulp zit, is dat zij contact kan maken met een dier, en dan precies kan vertellen wat het wil of niet wil, heel belangrijk voor mensen die problemen hebben met het gedrag van een dier in huis.

31 maart 2015