Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
Offline
 
 
 

Joke


Boxnr. 198
4,8Ø (139 beoordelingen 18.526 gesprekken )
Mijn naam is Joke. Ik ben paragnost, medium, numeroloog en magnetiseur. Ook kunt u bij mij terecht voor foto lezen en psychometrie.

Als kind was ik al paranormaal begaafd en heb dit met de paplepel mee gekregen. Mijn vader en moeder waren zeer begaafde Paragnosten/Mediums en hebben veel mensen mogen helpen, het zit in mijn bloed.
Later ben ik verschillende cursussen gaan volgen en ben onder de vleugels van een zeer bekend en zeer begaafd Paragnost/medium gekomen toen en heb er veel van geleerd. Ik kan als Paragnost/Medium u antwoorden en inzichten geven over situaties uit het heden,verleden en toekomst. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren en werk voornamelijk met helderziende waarnemingen Foto analyse/lezen/Psychometrie. Dat kunnen foto's zijn van personen of dieren ik krijg informatie via door via de foto. Als Magnetiseur breng ik energie over en breng lichaam en geest in balans, vermindering van blokkades doorstroming van energie en uitwisseling.

U bent bij mij van harte welkom met al u levensvragen voor meer inzichten en helderheid in uw situatie. Ik kan alleen specifieke vragen beantwoorden.

Let op wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist. Graag verwelkom ik u in een persoonlijk gesprek en dank voor u interesse.

Warme groet,

Joke

Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Zij is lief en een topper. Ivm verkoop/overname van het bedrijf van mijn man wat maar...

Beoordeling Noa
Beoordeling Joke 5,0

Boaz, mijn lieve kater, kwam thuis: at niet meer, dronk niet meer, had koorts en was...

Beoordeling Daphne
Beoordeling Joke 5,0

Ik ben heel erg blij met Joke. Eind vorig jaar heb ik met haar gesproken..mijn zoon was...

 
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
beoordelingen
gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL
Nieuw van Joke
 • Verloren voorwerpen
  Verloren voorwerpen terugvinden

  Sommige paragnosten kunnen middels energetische trilling een verloren voorwerp terugvinden.
  Lees verder
 • Verslavingsdeskundige
  verslavingsdeskundige

  Wil je van je verslaving af? Onze deskundigen helpen je met het aanleren van vaardigheden om een terugval te voorkomen en een nieuw begin te maken.
  Lees verder
 • Toekomst voorspellen
  Klik hier voor meer informatie over | Toekomstvoorspelling

  Er zijn verschillende manieren waarop mensen naar de wereld om zich heen kunnen kijken, maar we hebben wel allemaal te maken met de tijdlijn in ons leven. Benieuwd naar jouw verleden, heden of toekomst in de kaarten of via een paragnost?
  Lees verder
 • Paragnosten
  Paragnosten

  Steeds meer mensen zijn opzoek naar paragnosten en proberen in contact komen. Misschien heeft u altijd al willen weten wat de toekomst u zal brengen.
  Lees verder