Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
Offline
 
 
 

Joke


Boxnr. 198
4,8Ø (102 beoordelingen 17318 gesprekken )
Mijn naam is Joke. Ik ben paragnost, medium, numeroloog en magnetiseur. Ook kunt u bij mij terecht voor foto lezen en psychometrie.

Als kind was ik al paranormaal begaafd en heb dit met de paplepel mee gekregen. Mijn vader en moeder waren zeer begaafde Paragnosten/Mediums en hebben veel mensen mogen helpen, het zit in mijn bloed.
Later ben ik verschillende cursussen gaan volgen en ben onder de vleugels van een zeer bekend en zeer begaafd Paragnost/medium gekomen toen en heb er veel van geleerd. Ik kan als Paragnost/Medium u antwoorden en inzichten geven over situaties uit het heden,verleden en toekomst. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren en werk voornamelijk met helderziende waarnemingen Foto analyse/lezen/Psychometrie. Dat kunnen foto's zijn van personen of dieren ik krijg informatie via door via de foto. Als Magnetiseur breng ik energie over en breng lichaam en geest in balans, vermindering van blokkades doorstroming van energie en uitwisseling.

U bent bij mij van harte welkom met al u levensvragen voor meer inzichten en helderheid in uw situatie. Ik kan alleen specifieke vragen beantwoorden.

Let op wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist. Graag verwelkom ik u in een persoonlijk gesprek en dank voor u interesse.

Warme groet,

Joke

Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joke 5,0

Hoi Joke, Wat een heerlijk consult was dat met. Wat hebben we gelachen met die kleuren...

Beoordeling Claudia
Beoordeling Joke 5,0

Lieve, lieve Joke, wat ben je toch een kanjer, eerlijk en oprecht. Je hebt me weer...

Beoordeling Aly
Beoordeling Joke 5,0

Joke, ik heb in 2 jaar geen traan meer gelaten, vanaf mijn moeder is heengegaan, maar nu...

 
Andere bekeken ook
Nieuw van Joke
 • Toekomst voorspellen
  Klik hier voor meer informatie over | Toekomstvoorspelling

  Er zijn verschillende manieren waarop mensen naar de wereld om zich heen kunnen kijken, maar we hebben wel allemaal te maken met de tijdlijn in ons leven. De toekomst voorspellen
  Lees verder
 • Paragnosten
  Paragnosten

  Steeds meer mensen zijn opzoek naar paragnosten en proberen in contact komen. Misschien heeft u altijd al willen weten wat de toekomst u zal brengen.
  Lees verder
 • Huisdieren
  3196d80c-8cb1-4851-96b3-b53b1968bf00

  Ook voor vragen over je huisdier, kun je bij onze mediums en coaches terecht.
  Lees verder
 • Vragen over Financien
  10f5202d-3fa2-4693-b123-2bad41ca43b0

  Voor alle vragen op financieel gebied kan je terecht bij een van onze coaches
  Lees verder