Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 198
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 198

Joke

4,8Ø (90 beoordelingen 15634 gesprekken )
Mijn naam is Joke. Ik ben paragnost, medium, numeroloog en magnetiseur. Ook kunt u bij mij terecht voor foto lezen en psychometrie.

Als kind was ik al paranormaal begaafd en heb dit met de paplepel mee gekregen. Mijn vader en moeder waren zeer begaafde Paragnosten/Mediums en hebben veel mensen mogen helpen, het zit in mijn bloed.
Later ben ik verschillende cursussen gaan volgen en ben onder de vleugels van een zeer bekend en zeer begaafd Paragnost/medium gekomen toen en heb er veel van geleerd. Ik kan als Paragnost/Medium u antwoorden en inzichten geven over situaties uit het heden,verleden en toekomst. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren en werk voornamelijk met helderziende waarnemingen Foto analyse/lezen/Psychometrie. Dat kunnen foto's zijn van personen of dieren ik krijg informatie via door via de foto. Als Magnetiseur breng ik energie over en breng lichaam en geest in balans, vermindering van blokkades doorstroming van energie en uitwisseling.

U bent bij mij van harte welkom met al u levensvragen voor meer inzichten en helderheid in uw situatie. Ik kan alleen specifieke vragen beantwoorden.

Let op wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist. Graag verwelkom ik u in een persoonlijk gesprek en dank voor u interesse.

Warme groet,

Joke

Lees verder
 
 
Beoordeling Shimmer Shine
Beoordeling Joke 5,0

Dankjewel voor u eerlijke consult, groetjes Sol

Beoordeling Christine Smolders
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke ik was heel blij met je adviezen. Ik was wel heel emotioneel. Ik ga er zeker...

Beoordeling S Anie
Beoordeling Joke 5,0

Joke heeft zo goed magnitseerd dat de pijn helemaal weg. Super lieve vrouw.recht vaardig.

 
Telefonisch consult?