Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 198
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 198

Joke

4,9Ø (83 beoordelingen 14953 gesprekken )
Mijn naam is Joke. Ik ben paragnost, medium, numeroloog en magnetiseur. Ook kunt u bij mij terecht voor foto lezen en psychometrie.

Als kind was ik al paranormaal begaafd en heb dit met de paplepel mee gekregen. Mijn vader en moeder waren zeer begaafde Paragnosten/Mediums en hebben veel mensen mogen helpen, het zit in mijn bloed.
Later ben ik verschillende cursussen gaan volgen en ben onder de vleugels van een zeer bekend en zeer begaafd Paragnost/medium gekomen toen en heb er veel van geleerd. Ik kan als Paragnost/Medium u antwoorden en inzichten geven over situaties uit het heden,verleden en toekomst. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren en werk voornamelijk met helderziende waarnemingen Foto analyse/lezen/Psychometrie. Dat kunnen foto's zijn van personen of dieren ik krijg informatie via door via de foto. Als Magnetiseur breng ik energie over en breng lichaam en geest in balans, vermindering van blokkades doorstroming van energie en uitwisseling.

U bent bij mij van harte welkom met al u levensvragen voor meer inzichten en helderheid in uw situatie maar ook voor een algemeen consult.

Let op wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist. Graag verwelkom ik u in een persoonlijk gesprek en dank voor u interesse.

Warme groet,

Joke

Lees verder
 
 
Beoordeling Imelda Mens
Beoordeling Joke 5,0

Lieve Joke, Ik heb je net gebeld en je hebt mij nu twee keer behandeld wegens pijn in...

Beoordeling Nico S
Beoordeling Joke 5,0

In juli ben ik bij Joke geweest. Joke tekende de situatie uit waar ik zou komen te...

Beoordeling m m
Beoordeling Joke 5,0

Erg gerust gesteld. Meer vertrouwen gekregen

 
Telefonisch consult?