Bekijk hier het profiel van Life Coach Peter | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (21)
Beoordeling Hanneke Schuten-Gaikema
Beoordeling Peter 5,0

Complimenten voor de uitzendingen: met name die van 4/5/2022!

7 mei 2022
 
Beoordeling Tineke Groenenberg
Beoordeling Peter 5,0

Goede nog middag Peter...ik wil je langs deze weg nog even bedanken voor de sessie gisteren 2-12-2021. Liefs van een open hart. Tineke

2 december 2021
 
 
Beoordeling Gusta Royen-Prevoo
Beoordeling Peter 5,0

Peter, bedankt voor je duidelijke uitleg. Het klopte helemaal.

28 april 2021
 
Beoordeling Tineke Groenenberg
Beoordeling Peter 5,0

Weer een super verhelderende uitzending Peter, dank voor je openhartig spreken. Je hebt mij echt geraakt en herken het proces van vergeven en ook het niet erkennen van misbruik. Lieve groet vanuit mijn hart. Tineke

26 maart 2021
 
 
Beoordeling Johanna -----------
Beoordeling Peter 4,0

Dag Peter, Hartelijk dank voor het bijzonder fijne gesprek, dat ik vanmiddag met je gehad heb. Dankbaar en ontroerd ! Lieve groet, Johanna

1 maart 2021
 
Beoordeling Mark de Lange
Beoordeling Peter 5,0

Peter beschrijft rustig wat hij ervaart bij jouw vragen en weet dit te vertalen naar inzichten en wijze raad. Ik kon ervaren dat hij weet waar hij het over heeft. De handvaten die hij gaf hebben me goed kunnen helpen.

16 februari 2021
 
 
Beoordeling claudia gelissen
Beoordeling Peter 5,0

Beste Peter, Heb vandaag een zeer mooie reading van jouw gekregen. Je bent een zeer rustige en lieve man. Je hebt me handvatten gegeven waar ik me weer verder door kan gaan ontwikkelen. Ik zal ook heel snel als je weer bij dit is mijn toekomst bent een hart meditatie gaan volgen. Nogmaals dank je wel voor je duidelijke uitleg en ik zal je zeker nog een keer bellen. Lieve en warme groetjes Claudia

3 december 2020
 
Beoordeling Ankie .
Beoordeling Peter 5,0

Heel fijn gesprek gehad met Peter. Zeer wijze man, weet waarover hij het heeft. Het gesprek heeft mij zeer goed gedaan. Jammer dat de lijn zo duur is, anders zou ik u vaker bellen. Dank Peter!

24 november 2020
 
 
Beoordeling Tineke Groenenberg
Beoordeling Peter 5,0

Bedankt voor de leerzame uitzending Peter. Zo eerlijk en open. Tineke

17 november 2020
 
Beoordeling I G
Beoordeling Peter 5,0

Tijdje geleden een gesprek gehad. Wat een wijze, aparte en aangename man, begrip en de juiste woorden op het juiste moment. Bewijs heb je gegeven waardoor ik weer hoop en moed heb. Merci Peter...

8 oktober 2020
 
 
Beoordeling Tineke Groenenberg
Beoordeling Peter 5,0

Mooie uitzending vanmorgen, goede duidelijke uitleg. Heel erg herkenbaar. Bedankt Peter.

25 augustus 2020
 
Beoordeling annoniem ann
Beoordeling Peter 5,0

peter was me elke net voor met dingen die gebeurd zijn en ook een mooie voorspelling voor de toekomst

10 juni 2020
 
 
Beoordeling annoniem ann
Beoordeling Peter 5,0

peter voelt en zag dingen die ik niet had durven dromen, hoop dat het uitkomt

10 juni 2020
 
Beoordeling Petra Van der Heide
Beoordeling Peter 5,0

Peter ging vanochtend zonder informatie naar de kern van mijn probleem. Had hem nog nooit eerder gesproken. Vervolgens wist hij de dingen zo duidelijk te benoemen, dat ik nu ruimte voel om vanuit een geheel nieuwe dimensie naar het leven te gaan kijken en hopelijk ook te gaan handelen. Wat een kanjer!

9 juni 2020
 
 
Beoordeling Tina .
Beoordeling Peter 5,0

Prettig gesprek, fijn om op zo'n rustige manier een doorkijkje te ontvangen in mijn handelen en persoonlijkheid. De tranen rollen nu wel even maar dat mag ook gebeuren. Ik neem het advies om meer naar de rust en de binnenkant te gaan mee. Dankjewel.

5 juni 2020
 
Beoordeling Truus liever niet
Beoordeling Peter 5,0

Hallo Peter Het was mijn eerste gesprek met jou en ik had geen specifieke vragen dus heb ik het opengelaten. Je vertelde me mooie dingen waar ik zeker wat aan heb. Bedankt voor het fijne gesprek . Vriendelijke Groetjes Truus

22 mei 2020
 
 
Beoordeling Valerie Cornet
Beoordeling Peter 5,0

Lieve Peter, Onlangs een geweldig mooi consult van jou gehad! Ik wil je bedanken voor je mooie heldere boodschappen/raad/adviezen! Ik kan jou zeker van harte aanbevelen aan iedereen want je bent een Topper! Lieve groet Valerie

18 mei 2020
 
Beoordeling Annerieke b
Beoordeling Peter 5,0

Net een heerlijk gesprek bij jou gehad peter. Ik je wil alleen maar dank dank je wel zeggen. Het heeft mij heel veel duidelijkheid gebracht. Ik ga je zeker weer bellen. Lieve groet Annerieke

1 mei 2020
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Peter 5,0

Hoi Peter, ik vond het een heel fijn gesprek. Je begreep goed waar ik moeite mee had en omschreef precies mijn karakter en tevens de valkuilen waar ik tegen aan loop. Veel bevestiging gekregen, dank je wel!

1 mei 2020
 
Beoordeling Mia Thijssen
Beoordeling Peter 5,0

Hoi Peter Ik vond het een mooi gesprek. Iemand die verstand van zaken heeft. Super lief en rustgevend. Aanrader. Nogmaals bedankt.

30 april 2020
 
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Peter 5,0

Hallo Peter Je bent een aardige nuchtere man met zuivere intenties en een goed medium met zeer goede adviezen.Lieve groet Linanne

30 april 2020