Bekijk hier het profiel van Life Coach Peter | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 269
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 269

Peter

4,9Ø (17 beoordelingen 538 gesprekken )
Wat kan ik voor je betekenen?
Toekomst voorspellen doe ik niet vanwege de reden, dat jij over je eigen toekomst gaat. Jij alleen kan jouw wereld met gedachtenkracht in beweging zetten en jouw toekomst vorm geven. Zonder die beweging zal er niet veel gebeuren.

Als ik met jou ga werken, stem ik mij af op jouw energie en op de spirituele wereld. Eenmaal afgestemd komt er informatie door. Ik wil, vooral in het begin van ons gesprek, dus geen informatie van jou ontvangen. Als ik jouw eigenschappen ga benoemen kun je kort met ‘ja’, ‘nee’ of ‘ik weet het niet’ antwoorden. Op deze manier laat ik de spirituele wereld de inhoud en richting van ons gesprek bepalen. We gaan vanzelf dieper in op onderwerpen, die nu in je leven spelen en waar jij het over wilt hebben. Later in het gesprek is er ruimte genoeg voor dialoog.

Als medium verbind ik mij met de spirituele wereld en met jouw persoonlijkheid, kracht, kwaliteiten, ego, blokkades, trauma’s, verlangens, eigenschappen, enzovoort. Wie ben jij? Wat is in harmonie met jou? Waardoor raak je uit balans? Wat kun je er aan doen? Het is een soort coaching, dat kan gaan over bijvoorbeeld relatie, spiritualiteit, communicatie, werk, financiën, gezondheid of wonen.

Vaak melden zich tijdens een gesprek overleden dierbaren. Zij kennen jou het beste. Zij weten wat er speelt. Zij willen laten weten, dat ze nog steeds bij je zijn. Mocht je specifieke overledenen willen ontmoeten, dan kan dat ook. Eventueel kun je een foto sturen, zodat ik die kan lezen.
Je krijgt met alle facetten van dit gesprek inzicht in jezelf en daarmee ook gereedschappen om dingen in de toekomst te accepteren of anders te gaan doen.

Door mijn eigen levenservaring weet ik dat iedereen persoonlijke processen moet doorlopen om zaken te verwerken en te accepteren. Iedereen groeit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Dit zijn processen die veel tijd, kracht en doorzettingsvermogen vragen. Als spiritueel healer stem ik mij af op de spirituele wereld en op jouw processen. Ik kan je daarbij helpen of een luisterend oor voor je zijn. Ik kan en mag geen antwoord geven op medische vragen, hiervoor adviseer ik je om contact op te nemen met een arts.
Ik probeer iedereen iets mee te geven, waar hij of zij iets aan heeft, een moment van herkenning en inzicht, zodat je positief invloed uit kunt oefenen op jouw levenspad.

Mocht ik niet aanwezig zijn, maak dan even een afspraak via de afsprakenplanner of je kunt een boodschap achterlaten via de afsprakenlijn.
Lees verder
 
Beoordeling Gusta Royen-Prevoo
Beoordeling Peter 5,0

Peter, bedankt voor je duidelijke uitleg. Het klopte helemaal.

Beoordeling Tineke Groenenberg
Beoordeling Peter 5,0

Weer een super verhelderende uitzending Peter, dank voor je openhartig spreken. Je hebt...

Beoordeling Mark de Lange
Beoordeling Peter 5,0

Peter beschrijft rustig wat hij ervaart bij jouw vragen en weet dit te vertalen naar...

 
Telefonisch consult?