Zielsreizen | Dit is mijn Toekomst
Coaches met deze expertise:

Zielreizen

Moderne hypnotherapie in combinatie met kwantumfysica.


 

Tijdens soul-traveling behandelingen wordt er naast moderne hypnotherapie gebruik gemaakt van kwantumfysica. De basis van de moderne hypnotherapie is psychologie in combinatie met taalstructuren. Door hypnose aan te wenden kun je iemand in trance brengen. Trance is wat iedereen, zonder er steeds bij stil te staan, dagelijks meemaakt. Het is een natuurlijk verschijnsel, zoals het wakker en in slaap zijn.

 

Tijdens het lezen van een boek ben je je bijvoorbeeld vaak niet meer bewust van de omgeving. Als je wordt geroepen, reageer je niet en als je naar buiten kijkt, zie je soms ineens dat het donker is. Je bevindt je op zo’n moment in een spontane ofwel natuurlijke trance.

Trance is een natuurlijke toestand van gespitste aandacht, een toestand waarin je hoofdzakelijk op je interne gedachten en gevoelens bent gericht en niet op de wereld om je heen.

Doordat trance een natuurlijk verschijnsel is, is het hierdoor eenvoudig in te zetten tijdens verander-werk. Het biedt de mogelijkheid om op een natuurlijke en daardoor gemakkelijke manier in contact te komen met het onderbewuste.

 

In ons onderbewuste liggen onverwerkte gebeurtenissen, negatieve overtuigingen en belemmerende ideeen opgeslagen. Deze onverwerkte aspecten verschuiven, als je in trance bent, vanuit het onderbewustzijn naar het bewuste zijn en kan door middel van het aanwenden van verander-tools, die hun oorsprong vinden in de kwantumfysica, letterlijk in een vingerknip omgezet worden naar neutraal. De herinnering aan een ervaring blijft hierna bestaan maar de beladenheid is als sneeuw voor de zon verdwenen. Doordat hierdoor de beleving veranderd is, is het trauma geen trauma meer maar een ervaring.

Het bijzondere van moderne hypnotherapie in combinatie met kwantumfysica is dat de client tijdens de behandeling diep in verbinding met zichzelf komt te staan en hierdoor vervolgens zelf gaat vertellen wat er (in het verleden) gebeurd is, zonder dit te hoeven herbeleven. Dit proces brengt vele ‘aha’-momenten met zich mee.

Blokkades en trauma’s worden in dit leven gecreeerd vanaf conceptie t/m het zesde levensjaar of is erfgoed vanuit eerdere bestaansvormen.

 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.707 beoordelingen
281.236 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL