Klik hier voor meer informatie over | Mindfulness
Coaches met deze expertise:

Mindfulness

Bij mindfulness gaat het erom je bewust te zijn van wat er in het hier en nu gebeurt, zonder te oordelen over de ervaringen. Dit omvat het opmerken van je ademhaling, fysieke sensaties, gedachten, emoties en externe prikkels, zoals geluiden of geuren. In plaats van je te laten meeslepen door deze ervaringen, leer je er met vriendelijke nieuwsgierigheid naar te kijken, zonder erop te reageren of je eraan vast te klampen.Achtzaamheid wordt van oorsprong vooral als een soort van meditatie gebruikt door boeddhisten. Inmiddels zijn er ook veel niet-boeddhistische mensen die de voordelen van, oplettend in het leven staan, zien. Tijdens deze vorm van meditatie is het de bedoeling dat u bewuste aandacht hebt voor alles wat er is. Waar het bij mindful thinking op neer komt, is dat u alles wat u ziet, hoort en voelt oplettend gadeslaat. Het is hierbij belangrijk dat u geen oordeel hebt over wat u observeert als u aandachtig bent. Mensen die achtzaamheid beoefenen, voelen zich na een tijdje meestal meer in balans. Mindfulness is daarom erg gezond op stil te staan bij de dingen die u heeft in het leven. Onze paragnosten kunnen u hiermee helpen. Vind u kracht en ontvang innerlijke rust. 

 

Mindful thinking

Bent u iemand die veel piekert? Slaapt u slecht doordat uw gedachten maar blijven malen? Hebt u relatieproblemen? Weet u niet goed hoe u met alle emoties die daarbij komen kijken om moet gaan? Dan heeft achtzaamheid u veel te bieden. Als u meer in uw kracht wilt staan, is het absoluut de moeite waard om uw eigen aandachtigheid te trainen. Hoe aandachtiger u wordt, hoe minder ruimte er voor uw gepieker is. Mindfulness helpt u ook een beetje afstand te nemen van uw emoties. Hierdoor kunt u veel beter op een goede manier op bepaalde situaties reageren. Rainbow healing is één van de behandelmethodes.

Mindfulness online

Vind u zelf en kom in balans met Mindfulness online. Onze Mental coaches van Dit is mijn toekomst helpen u graag op weg. Wilt u meer in uw kracht leren staan door een oplettende levenshouding? Dan kunt u natuurlijk een cursus gaan volgen. Toch is dit niet per se nodig. Ook mental coaching kan hierbij helpen. Tijdens een telefonisch gesprek met één van onze coaches. Door te bellen ontvangt u veel tips, waardoor u thuis meteen de voordelen van mindfulness kunt ervaren. Wilt u weten wat onze coaches u te bieden hebben? 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.676 beoordelingen
278.809 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL