Ritueel voor de volle maansverduistering

Op maandag 30 november 2020 zal er een volle maansverduistering plaatsvinden. Voor deze bijzondere gebeurtenis, deel ik het ritueel met jullie. Tijdens dit prachtige ritueel, die je het beste 30 november kunt uitvoeren, heb je een hieronder beschreven mooie leidraad om zowel het Goddelijke en jouw persoonlijke dingen in evenwicht te gaan brengen. 

Benodigdheden:

  • reinigende wierook
  • een meditatie welke je prima op youtube kunt vinden en daarvoor een kussen en deken
  • minimaal 3 vellen papier en pen 
  • 3 kaarsen
  • touw of wol
  • een schaar
  • chocolade of iets anders heerlijk zoets

Instructies:

1.) Begin dit ritueel door je uit te rekken of jezelf los te schudden of even op en neer te springen. Als je klaar bent, neem je de wierook en begin je met je aura te reinigen.Terwijl je reinigt, kun je de volgende zinnen gebruiken

“ Mijn aura is nu gereinigd. Mogen hierbij elke blokkade en elke negativiteit losgelaten worden. Mijn aura is nu opgeladen. Ik voel mij heel,licht en vitaal. Ik ben heel. Ik ben licht. " Bedank het Universum 3 keer.

Reinig daarna jouw omgeving. Zet het raam open en bedenk dat daar de negativiteit verlaat. Je kunt hierbij  de volgende zinnen gebruiken:

“Alle negativiteit verlaat nu mijn ruimte en wordt voorzien van een genezend, beschermend wit licht.” Bedank het Universum 3 keer.

Deze lichtenergie stelt je in staat om verbinding te maken met jouw  hogere zelf en jouw innerlijke Godin wanneer jouw ruimte is  gezuiverd. 

2.) Zet jouw  meditatie muziek aan en ga daarbij ontspannen zitten of liggen. Na jouw meditatie muziek kun je alle gedachten of gevoelens die naar boven kwamen opschrijven. Dit hoeft niet.

3.) Neem vervolgens de 3 kaarsen en plaats ze op een rij. De kaars links van je vertegenwoordigt het verleden. De kaars in het midden vertegenwoordigt het heden, en de laatste kaars vertegenwoordigt de toekomst. Bind er een touwtje om of leg het touwtje onder de kaarsen zodat elke kaars met elkaar verbonden is. Steek je kaarsen aan.

4.) Pak je eerste vel papier en schrijf iets uit je verleden op dat je graag zou willen afsluiten of loslaten.  Als je klaar bent, vouw je het papier op en plaats je het voor je eerste kaars.

5.) Pak je tweede vel papier en schrijf op hoe je je nu op dit moment voelt. Als je klaar bent, vouw je het papier op en plaats je het voor jouw tweede kaars.

6.) Neem ten slotte je derde vel papier en stel je voor dat je toekomstige zelf jouw advies geeft aan je huidige en vroegere zelf. Welk advies of welke wijsheid zou je jouw toekomstige zelf geven? Schrijf dit op. Vertrouw op je intuïtie. Als je klaar bent, vouw je het papier op en plaats je het voor jouw laatste kaars.

7.) Plaats nu je hand op je hart en haal 3 keer diep adem om jezelf ontspannen  te krijgen. Neem even de tijd.

8.) Plaats voorzichtig jouw rechterhand op uw eerste vel papier en breng uw linkerhand naar uw hart. Je kunt het volgende zeggen:

“Ik vraag het Universum, mijn engelen en mijn gidsen om mij te begeleiden bij het loslaten en afsluiten van ( wat je hebt opgeschreven). En laat los. Pak nu je schaar en knip het koord tussen de eerste en tweede kaars door als symboliek voor het loslaten.

9.) Bij het tweede vel papier bij de middelste kaars herhaal je dat je rechterhand op het vel papier legt en je linkerhand op jouw hart. Je kunt de volgende zinnen gebruiken:

“Ik eer hoe ik me nu voel en ik besluit volledig van mezelf te houden en liefdevol met mezelf om te gaan”

Pak nu je schaar en knip het koord tussen de tweede en derde kaars af als symbool van loslaten van gedachten en gevoelens van schuldgevoel of verwijten die je jezelf hebt gemaakt.

10.) Raak nu met je rechterhand het derde vel papier aan en raak dan je met linkerhand je hart aan. Zeg het volgende met je hand op je hart

 “Ik weet wat mijn reis ook is ik er sterker, moediger en authentieker uit kom”

11.) Neem nu jouw chocolade of andere lekkernij en houd hem met beide handen vast. Bedenk liefdevolle en dankbare energie. Eet het op en proef de heerlijke zoetheid die symbool staat voor de zoetigheid van het leven.

 

Je kunt de volle maan reading die eerder gepubliceerd is, nog een keer lezen. Om het ritueel af te sluiten, kun je alle papieren weggooien of verantwoord verbranden. Blaas de kaarsen uit en goot het touwtje en ook weg.

Ik wens je een fijne Maansverduistering toe. Mocht je vragen hebben kun je mij bereiken onder box 278.

Warme groet,

Petra

 

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Tarotist
Tarotist

Tarotkaarten worden gebruikt bij een kaartspel wat gebruikt wordt voor kaartleggingen en waarzeggerij. Tarotkaarten wordt gezien als een manier om met behulp van symboolkaarten...