Vraag en antwoord van de spirituele wereld

Tijdens de uitzending ‘In verbinding met je ziel’ een onderdeel van het programma en de website van dit is mijn toekomst. Heb ik Danielle Nijhuis CSNU Healing Medium en CSNUi healing teacher jullie een vraag gesteld. Wat als je een vraag zou mogen stellen aan een van mijn vrienden over de regenboog, wat is dan jou vraag? (niet vanuit een reading maar over het leven, de ziel en de Spirituele wereld).

 

Zoals beloofd hierbij een paar vragen die beantwoord zijn door een van mijn vrienden. Communicatie vind plaatst doormidden van mijn stembanden, dit wordt ook wel Trance -Speaking genoemd. Je zou kunnen zeggen, om het misschien nog beter te begrijpen, dat in deze wijze van het passieve Mediumschap dat mijn vrienden door mij heen spreken. Ik ben mij op zulk soort momententen wel een soort van bewust dat ze dit doet, alleen ik heb geen invloed op dit proces. Mediumschap heeft zoveel prachtige facetten en deze vorm van versmelten met de spirituele wereld is een heiligdom.. een super speciaal samen zijn met de wereld die we vaak ongezien noemen.

 

De wereld, de wereld, we zijn één. Goedenavond mijn vriend. Als je in de stilte bent, kunnen we als één versmelten. Twee werelden worden één. Ik zeg je niet dat we niet samen zijn en dat er geen stilte is, maar alle geluiden van jullie wereld maken het moeilijker om met jullie allemaal te communiceren. Ik hoop dat het goed met jullie gaat. D: Ja, we maken het allemaal goed.

Mijn vriend, het is altijd een plezier om de mogelijkheid te hebben om wat gedachten te delen. Je moet allemaal begrijpen dat we geen fysiek lichaam meer hebben. We zijn een wereld van gedachten en licht. Het is altijd heel bijzonder om in deze hoedanigheid naar jullie wereld te mogen komen. 

D: Mis je je lichaam nooit?

Mijn vriend, het is zo lang geleden dat ik in een fysiek lichaam was. Maar ik herinner me dat het zo oud was. En ik herinner me dat ik kwetsbaar was de laatste momenten voordat ik de overgang naar mijn wereld maakte. Ik kan tegen je zeggen, ik ben niet meer kwetsbaar. D: Was je je altijd bewust van de spirituele wereld in je leven? Toen ik tijdens mijn reis het pad bewandelde zoals jullie allemaal, was ik erg verbonden met de natuur en toen ik de natuur in de basis van al het leven zag, wist ik dat er iets groters moest zijn geweest. Ik heb de natuur gebruikt om mensen te genezen, door planten. Ik heb mystieke dingen gedaan. Ik kan het zo zeggen. Maar ik gebruik de kracht van de natuur. K: Is het een beetje zoals een medicijnman van vroeger? Je zou het zo kunnen zeggen. Maar in mijn tijd hadden we een andere manier om dat te zeggen. In jouw wereld zijn er doktoren. Je gaat naar een ziekenhuis als je pijn hebt of in nood bent. In mijn wereld kwam mijn gemeenschap naar mij toe. Ik kon ze niet allemaal helpen. Maar er waren wonderen en ik bad ervoor. In jouw wereld zijn de kerken en religie nu anders. Als de manier waarop ik bid tot wat jullie God noemt. Ik geloofde in mijn tijd in jouw wereld, in de kracht van licht. Ik keek naar de sterren. 

D: En hoe was je.. (door elkaar heen) Het spijt me. Het spijt me mijn liefste, een moment alsjeblieft, ik kom naar je toe. D: Ja, sorry. Ik geloof dat we allemaal in hetzelfde geloven. Mijn vriend, het is heel lang geleden dat ik in jouw wereld was. Denk niet aan 100 jaar, vermenigvuldig dat met 10. En je hebt een idee van hoe lang geleden dat is vanaf de tijdlijn waarin je nu leeft. Maar we gaan niet naar een kerk. We hebben geleerd om in onszelf stil te zijn. Je vindt de sleutels in je hart. Maar nogmaals, als ik kijk door de ogen van degenen met wie ik mijn gedachten deel, begrijp ik niet precies hoe jullie communicatie verloopt. Maar ik leer snel. Dus mijn liefste, wat zou je met mij willen delen? D: U beantwoordde mijn vraag, maar uw gedachten riepen een andere vraag op. Je leert snel, door wie, wie helpt je om weer te leren wat je ons leert? Er zijn veel anderen in mijn wereld die er langer zijn dan ik. Communicatie met jouw wereld is niet iets nieuws. Als je teruggaat in je tijd, ver ver ver geleden, de oude Egyptenaar in jouw wereld begreep al dat er een ander leven was. Vele anderen die eerder vrienden van mijn wereld waren, kunnen me helpen, me leiding geven. Maar ik leer wel sneller dan wanneer jij in jouw wereld bent. Omdat jouw wereld vol geluiden is. Als ik een stap achteruit doe, keer ik terug naar de stilte. Ik kijk niet naar een scherm zoals dit in mijn wereld. Ze adviseren mij in mijn wereld, wanneer ik hen vraag om het leertraject van het uitzenden van gedachten naar jouw wereld te leren, om stil te blijven. Zoals ik al eerder heb uitgelegd, heb ik een tuin. Je kunt je de stilte van de natuur om je heen voorstellen. Dat waar ik ben, de vogels, de vlinders, de wind zoals ik me herinner van mijn tijd in jouw wereld, brengt alle stilte die ik nodig heb. En vanuit een hogere geest in mijn wereld leren ze mij. Er zijn dus veel meer andere mensen in mijn wereld. D: Dank je wel. Ik hoop dat dit je helpt. D: Ja, heel erg bedankt. 

K: Betekent dat dat je wordt beïnvloed door mensen die meer kennis hebben dan jij? Precies, ze zijn meer geëvolueerd, je zou het zo kunnen zeggen. Niet alleen in de langere tijd in mijn wereld, maar zie hebben meer kennis. Er zijn al veel mensen in mijn wereld die onze wereld hebben gediend in het aardse leven. We hebben dus een soort bijeenkomst waar we naartoe kunnen gaan  om van gedachten te wisselen en verder te leren. Ik ga je niet zeggen dat ze beter zijn dan ik, maar hun licht is sterker. Dichter bij het licht hierboven. Ik hoop dat ik heb uitgelegd wat ik je erover kan uitleggen. K: Ja, dat deed je. Het licht boven me kan ik zien. Maar ik ben er niet, ze zijn hoger geëvolueerd. Mijn vrienden, de tijd is kort. Ik moet me even terugtrekken, maar de stilte zal ons nooit scheiden. Door liefde zijn we altijd samen. Ik ga terug naar de machtige eik. En onthoud dat het licht bij jou is.

D: Heel erg bedankt voor het delen van uw woorden met ons, tot de volgende keer.

 

De vragen die jullie gesteld hebben zijn allemaal genoteerd ,regelmatig zal ik jullie hier in mee nemen wat er uitgelegd is en verteld.

Zorg goed voor je zelf, blijf gezond

En spirit Never Dies, want  liefde gaat nooit voorbij

 

Danielle Nijhuis & spirit

 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Cheyanna Wanagi | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Cheyanna Wanagi
Expertises:
| Cheyanna Wanagi | boxnr. 104
Bekijk hier het profiel van Life Coach Aurora | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Aurora 4,9Ø
Expertises:
| Aurora | boxnr. 137
Gerelateerd:
 
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst Maandag 16 mei
17-5-2022
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst Maandag 16 mei

De maandagmorgen schuift Linda Ista aan bij 'Het Kaartenuurtje’. Na deze uitzending zal zij v......