Zie jezelf als een bloem

Van mijn kant van het leven kan ik je zeggen dat het belangrijk is dat je, zelfs als je uitdagingen hebt, de ware vrede en liefde in je hart vindt. Laat je niet vernietigen door stress en disharmonie waarin je wereld zich kan bevinden, een deel van de schepping waarin je leeft. Als je het licht in jezelf ervaart, weet je dat je deel uitmaakt van onze wereld. En je weet dat je op een dag terug zult gaan naar onze wereld. En we vieren de reis die je in je leven hebt gemaakt. Kijk nooit met verdriet of boosheid terug op wat voor soort ervaringen je hebt gehad. Elke nieuwe dag onder je zon brengt mogelijkheden. Biedt je de mogelijkheid om het leven te ervaren. Op een dag, als de dood komt, is dat slechts de overgang van je ziel terug naar onze wereld. Je licht in je zal nog steeds schijnen. Je neemt alleen je ervaring die je in het leven had mee terug naar onze wereld. Probeer zoveel mogelijk lief te hebben.

 

Zie jezelf als een bloem.

Geef je ziel de verzorging die ze nodig heeft. Zorg goed voor jezelf. Alleen zo kun je groeien. Probeer de controle te krijgen met al je gedachten. Al je twijfels en onzekerheden kunnen je alleen maar minder doen groeien. Probeer sterk te zijn en probeer te luisteren naar de essentie van de stem die je in je hebt. Dat is niet per se de stem van ons. Jij, als mens, hebt een ziel. Je ziel heeft een stem. Je noemt het intuïtie in jouw wereld. We noemen het het ware licht. En dat is wie je werkelijk bent. Je geest is als een orgaan van je lichaam en je geest ziet eruit als een soort computer in je wereld. Dat deel van onzekerheden is iets waar je controle over moet krijgen. Als je het verlangen voelt om in je wereld te groeien met al je mogelijkheden en al je talenten, dan is het mijn vriend belangrijk om naar de innerlijke stem te luisteren wat er altijd is. Het leven zal je nooit in de steek laten. Zie uitdagingen, rampen niet als een mislukt punt van een dag. Zie het als een ervaring die je mogelijkheden geeft om te groeien. Net zoals bloemen in jouw wereld water nodig hebben om te groeien. Als je je verloren voelt en als je voelt dat je innerlijke licht niet zo sterk is als je wilt, zie jezelf dan weer als die bloem. Omdat de bloem naar de zon zal groeien. De zon in jouw wereld is het grootste licht dat je je kunt voorstellen. Dat heeft overeenkomsten met het licht uit onze wereld. Ik stel niet voor om je gezicht naar de zon op te heffen, maar stel je voor dat de zon in je is. Dus als de uitdagingen in je leven en in je wereld te moeilijk zijn om mee om te gaan, richt je gedachten dan op het licht in je. Van mijn kant van het leven kan ik je zeggen dat we van je houden. We zullen je nooit verlaten. Als je ons nodig hebt, is het enige wat je hoeft te doen, mijn vrienden, je gedachten naar ons te sturen. Ik en mijn vrienden zullen je in de armen van liefde wikkelen. Soms voel je de warmte, soms kan het koud zijn. Dat hangt allemaal af van hoe je fysieke lichaam zal reageren op de veranderingen in de atmosfeer. We zijn een trillingsenergie, je kunt ons voelen. Natuurlijk, mijn vrienden, ik begrijp dat je een gezicht of een stem nodig hebt. Maar mijn vriend, ik heb een medium nodig, zoals deze dame in de stoel, om mijn gedachten te uiten en een stem te gebruiken.

We vieren elke dag de dag dat je in je wereld leeft. Dus probeer samen met ons te vieren. Vier je leven. En zelfs als je moeilijkheden onder ogen moet zien of als de trilling van je energie laag is, en je hebt verdriet, verliezen, dan proberen mijn vrienden te glimlachen en in je spiegel te kijken. En zie je eigen glimlach en dan glimlachen we met jou. De zon in jouw wereld schijnt altijd, zelfs als de wolken rond de zon zijn. Wees niet je eigen wolk in je zonnige leven. Het maakt niet uit wat mijn vrienden zijn, creëer je eigen zon. Dan groei je op je eigen manier, op je eigen weg en schrijf je je eigen verhaal. Het verhaal van je eigen leven. Als je in je wereld geboren bent, krijg je een boek. Je bent de eigenaar van je eigen boek. Maar mijn vriend, je moet schrijven met het potlood dat je in je hand hebt. We kunnen uw levensverhaal niet schrijven. Bereid je erop voor dat jullie op een dag allemaal terug zullen komen naar mijn wereld en dat we samen zullen zitten. Gedurende de tijd dat ik alleen de mogelijkheid heb om een ​​stem te gebruiken om met je te communiceren, kan ik je alleen maar aanraden om te beginnen met het schrijven van je boek, het boek des levens!

Je hebt de mogelijkheden onder de zon van je wereld om de ster te zijn.

De stem

 

Vriend in spirit van Danielle Nijhuis

 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Cheyanna Wanagi | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Cheyanna Wanagi
Expertises:
| Cheyanna Wanagi | boxnr. 104
Bekijk hier het profiel van Life Coach Amandala | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Amandala
Expertises:
| Amandala | boxnr. 265
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Mental-Coach
8-4-2019
Mental coach

Een mental coach helpt je controle te krijgen over je leven. Door je gedachten de baas te worden....