Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR: 150
 

Alida amelsbeek (11 beoordelingen)

 
Alida Amelsbeek werkt als astroloog, paragnost (helderziend = heldervoelend), parapsycholoog . .
Als relatie en sekstherapeut kan zij u adviseren. Tevens is zij gespecialiseerd in paniek- en angstaanvallen, hyperventilatie, ADHD en chronische vermoeidheid. Wilt u de betekenis van een droom weten? Dan kunt u bij Alida terecht voor een deskundig droomuitleg.
Alida staat open voor elke gesprek en kan u helpen met veel van uw vragen. Geen vraag is voor haar vreemd.
Het is zeker niet haar bedoeling om uw leven een andere wending te geven, alleen een handreiking aan te bieden van wat uw mogelijkheden zijn.

Als u behoefte heeft aan telefonisch consult kunt u Alida bellen en kiezen voor boxnr. 150. Vanuit uw veilige omgeving kunt u gesprekken voeren over: o.a. financiën, reizen, leren, studie, wel of niet verhuizen, liefde, verliefdheid, nieuwe relatie, scheiding, opleiding, uw baan, vrienden, beroepskeuze, burn-out, kinderen, ADHD, chronische vermoeidheid, relatieproblemen en/of problemen met seksualiteit in alle vormen.

Alida Amelsbeek werkt niet met kaarten of engelen, voorspelt geen toekomst en maakt geen contact met overleden dierbare.

Ze werkt in de P. Med. Sector, geeft ook les en consulten in astrologie, werkt samen met o.a. artsen en schrijft zij met regelmaat kleine stukjes voor kranten en dagbladen.

 
 
 
 
Coco Westerlaken

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keren gebeld met mevrouw Amelsbeek. Wat een heerlijk...

Sylvie

Bedankt voor je droomuitleg en er is nu veel duidelijk, sorry dat ik zo wegviel maar me...

Anoniem

Lieve Alida, dank voor je goede begeleiding en neem zeker weer contact met je op! *****