Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida Amelsbeek | Dit is mijn toekomst
 

Alida Amelsbeek beoordeling(17 beoordelingen)

 
Alida Amelsbeek werkt als astroloog, paragnost, helderziend, heldervoelend en parapsycholoog. Als relatie en -sekstherapeut kan zij u adviseren. Tevens is zij gespecialiseerd in paniek- en angstaanvallen, hyperventilatie, ADHD en chronische vermoeidheid. Wilt u de betekenis van een droom weten? Dan kunt u bij Alida terecht voor een deskundig droomuitleg. Alida staat open voor elke gesprek en kan u helpen met veel van uw van. Geen vraag is voor haar vreemd. Het is zeker niet haar bedoeling om uw leven een andere wending te geven, alleen een handreiking aan te bieden van wat uw mogelijkheden zijn.

Vanuit uw veilige omgeving kunt u gesprekken voeren over onder andere: financiën, reizen, leren, studie, wel of niet verhuizen, liefde, verliefdheid, nieuwe relatie, scheiding, opleiding, uw baan, vrienden, beroepskeuze, burn-out, kinderen, ADHD, chronische vermoeidheid, relatieproblemen en/of problemen met seksualiteit in alle vormen.

Mevr. Alida Amelsbeek werkt niet met kaarten, engelen of overleden mensen . Alida is niet verantwoordelijk voor uitspraken van collega's.


 
 
 
 
beoordeling Anoniem
beoordeling Alida Amelsbeek

Bedankt, uw antwoord was kort, maar krachtig.

beoordeling Anoniem
beoordeling Alida Amelsbeek

Aangegeven dat ze geen antwoord kon geven op mijn vraag. Op zich heel eerlijk en ok, maar...

beoordeling Jacky Tameris
beoordeling Alida Amelsbeek

Wat een fijn consult heb ik gehad van deze dame. Je weet meteen waar je aan toe bent en...