Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (15)
Beoordeling Shimmer Shine
Beoordeling Alida amelsbeek 2,0

Heel slecht. Ten eerste wanneer je een consult geeft hoor je in een rustige omgeving te zijn en geen schreeuwende kinderen en een heleboel lawaai op de achtergrond. En je wordt beantwoord met dezelfde vragen. Je stelt een vraag en dan vraag je je waarom , zonde van je geld geen aanrader pff

3 november 2021
 
Beoordeling Ano Niem
Beoordeling Alida amelsbeek 2,0

Beetje kort van stof. Wel goed in astrologie. Als medium wat minder.

25 maart 2021
 
 
Beoordeling Jacky Tameris
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Wat een fijn consult heb ik gehad van deze dame. Je weet meteen waar je aan toe bent en achteraf klopt het ook nog. Een aanrader!

15 januari 2021
 
Beoordeling jllkjlkdj ld;sdlfm
Beoordeling Alida amelsbeek 1,0

waardeloos. Neemt je niet serieus waar ik uiteindelijk gelijk in heb gekregen. Waardeloos.

28 mei 2020
 
 
Beoordeling Coco Westerlaken
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keren gebeld met mevrouw Amelsbeek. Wat een heerlijk eerlijk mens: recht voor zijn raap geeft ze een helder antwoord op wat je kunt verwachten. Ze is niet van de lange verhalen. Waar ze wel van is, is van de humor. In mijn beleving een topastrologe! Ik kan haar van harte aanbevelen.

11 december 2017
 
Beoordeling Sylvie
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Bedankt voor je droomuitleg en er is nu veel duidelijk, sorry dat ik zo wegviel maar me baterij was leeg! dankje

25 februari 2017
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Lieve Alida, dank voor je goede begeleiding en neem zeker weer contact met je op! *****

2 januari 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Alida , ik heb u, net gesproken , ik ben die jongen van die worteltjes en dopjes , en ik beloof uw , over 3 maanden nogmaals een feedback te geven , of me relatie status uit is gekomen :) je bent een topper

24 december 2013
 
 
Beoordeling jankees
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

heb een gesprek gehad en consult met mevr.Amelsbeek,over sexualiteit en diepe levensvragen.Ben zeer deskundig en helder geholpen.Ze heeft ook direct door wie ik ben en gaat daar goed op in.Voor mij graag een vervolg consult.Prima zo.

10 oktober 2013
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

thanks...je hebt me enorm geholpen!

7 oktober 2013
 
 
Beoordeling Roberta
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Mevr.Amelsbeek geweldige astrologe,veel consulten van haar gehad,zeer direkt in haar antwoorden,en na veel zoeken haar eindelijk weer gevonden,en ik hoop haar snel op de televisie te zien,of te horen,zeer bekwaam !en complimenten voor haar geduld,zij hoort snel van me

7 oktober 2013
 
Beoordeling sandy
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

ik heb net een heel goed gesprek gehad met Alida.Ik vind u een hele fijne coach om mee te praten en ik ga u zeker nog een keer terug bellen

6 oktober 2013
 
 
Beoordeling Mevr. Bruins
Beoordeling Alida amelsbeek 2,0

Mijn conclusie na het gesprek is dat Alida wel astroloog is maar pertinent géén paragnost - medium. Het zou duidelijker zijn voor de mensen na mij, dat dit verteld wordt in de beschrijving. Groet Mevr. Bruins

4 oktober 2013
 
Beoordeling Tea Burger
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Alida, heeften geweldig geholpen en me behoed voor de grootste fout van mijn leven. Een zeer verhelderend gesprek, met een duidelijk verhaal. Ze neemt de tijd op te luisteren, en geeft goede adviezen. Een aanrader voor deze site!

1 oktober 2013
 
 
Beoordeling paula
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Net Alida gesproken, ga op haar advies aan de ontpuisting.. Heel fijn om zo een voedingsadvies te krijgen. Dankjewel. ps. zodra ik een baan heb hoor je het van me!

23 september 2013