Bekijk hier het profiel van Life Coach ellen Schouten | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR: 128
 

ellen Schouten beoordeling(57 beoordelingen)

 
Een doorgeving speciaal voor jou...

Een persoonlijke boodschap die speciaal voor jou wordt doorgegeven uit de lichtwereld. Waar woorden jou diep in je hart zullen raken. Bij het lezen van deze woorden lijkt jouw energie in beweging te komen. Als een herkenning van je eigen bestaan en je eigen ik.

De doorgeving komt als een stroom van woorden door mij heen. Deze woorden schrijf ik voor jou op via automatisch schrift. Als alle woorden zijn opgeschreven en de boodschap voor jou klaar is, is het ook voor mij een verrassing wat er in jouw boodschap staat.

Het schrijven van boodschappen doe ik al heel veel jaren. De boodschappen hebben inmiddels veel mensen geholpen bij hun eigen spirituele groei. Voor de ene mens gaf het troost, voor de ander een duidelijke boodschap over wie ze zelf zijn. Dat mooie mens dat vaak vergeten wordt, die pracht vrouw of man die je iedere dag in de spiegel ziet. Vergeet nooit wie je zelf bent, vanuit jouw kracht kun je alles bereiken. Al is het een moment van innerlijk geluk. Een cadeau voor jezelf. Je kunt een boodschap aanvragen voor jezelf, voor vrienden en voor familieleden.

Stel je eigen vraag waar jij antwoord op wil hebben vanuit de lichtwereld. Je zult een boodschap ontvangen die jou de weg zal wijzen, een bevestiging zal geven of waardoor jij gaat zien wie je werkelijk bent.
 
 
 
 
beoordeling anoniem anoniem
beoordeling ellen Schouten

Prima consulente. Duidelijk en weet echt waar ze het over heeft.

beoordeling Antonia Bos
beoordeling ellen Schouten

Heb een zeer goede ervaring gehad bij Ellen. Was zeer verbaasd dat ze zelfs de naam wist....

beoordeling Linanne Nagels
beoordeling ellen Schouten

Hallo Ellen, Prachtig medium en zo wijs!!!! En wenst alleen het goede!!! Liefs...