Bekijk hier het profiel van Life Coach ellen Schouten | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (74)
Beoordeling Chantal
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ontzettend lieve dame , ze voelt de situatie direct aan en legt goed uit wat er precies gaande is .

17 februari 2024
 
Beoordeling Renate Zon
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, Ik heb jouw verleden week aan de telefoon gehad. Ik had zelf het voorgevoel, dat mijn tweelingvlam en ik bij elkaar komen. En het was fijn, dat jij dit bevestigde. Er is een stuk onzekerheid bij mij weggenomen. Jij zei, dat het wel nog een tijdje gaat duren., maar dat is niet erg. We zijn nu goede vrienden, wat erg fijn is. Allebei moeten we eerst het levenspad afmaken waarop we nu bivakkeren, voordat we samenkomen.

14 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dag lieve mevr Ellen ,u hebt mij rustiger gemaakt u bent iemand met een hart 💓 dank 🙏 u voor wat u gedaan hebt dikke knuffel tot snel,

12 februari 2024
 
Beoordeling Renate Zon
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Beste Ellen, Bedankt voor het fijne gesprek, als was het maar kort. Ik ben erg blij, dat u hetzelfde aanvoelde omtrent het samenkomen met mijn tweelingvlam. In ieder geval een fijne avond toegewenst! Lieve groet, Renate van der Zon

7 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve mevr Ellen dank u 🙏 voor de mooie woorden die u tegen mij gezegd hebt ,dat had ik op dit moment nodig tot vlug.💔

2 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Fijn consult gehad van Ellen

29 januari 2024
 
 
Beoordeling V (Den Haag)
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, Wat ben jij een bijzonder puur liefdevol persoon. Jij bezit over een zuivere pure gave om mensen vanuit jouw heldervoelendheid/mediumschap handvatten te geven. Dank je wel voor je mooie duidelijke readingen welke mij zeker heldere inzichten gegeven hebben. Je bent een geweldige aanwinst op dit dit mooie platform! Heel veel liefs van V (Den Haag)❤️

24 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dank u wel lieve mevrouw Ik ben nu toch een beetje rustiger dikke knuffel dank 🙏 u 💔

19 januari 2024
 
 
Beoordeling Nancy Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, Je bent een erg lieve, leuke vrouw en ziet alles goed Mijn poes leeft idd nog zoals je had voorspelt en ik zou je dat even laten weten want ze is terug Gevonden in de buurt waar ze is ontsnapt in een garage waar ze eten ging halen Ook het nr 24 klopt in je voorspelling dus volgende keer indien nodig bel ik jou weer Liefs, Nancy

16 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve mevr .hoe mooi zijn die gedichten van u als ge dit leest voelt ge precies of hij u weet wel wie hij is naast mij zat .u weet goed hoe er een beetje rust gegeven kan worden dank u 🙏 voor dit en een dikke knuffel

11 januari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 4,0

Eeerlijk dat ze niet alles doorkreeg. Was niet gedetailleerd.

11 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dank u 🙏 lieve mevr om naar mij te luisteren ,dit betekent veel voor mij nogmaals dank u 💔

9 januari 2024
 
 
Beoordeling Suzanne
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Fijne vrouw die gelijk vanaf het begin goed zat met haar waarneming.

4 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dank voor je info jammer dat je geen duidelijkheid kon geven

9 december 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Heel fijn consult. Duidelijk en praktisch

7 december 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ja mevr, sorry dat ons gesprek zo kort was maar als ik mag bel ik u wel terug want u heeft mij toch een beetje rust gegeven dank u ,dank u tot spoedig 💕

3 december 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Herkenbare eerste woorden, helaas had ik slecht bereik. Ik bel later terug. X

27 november 2023
 
Beoordeling anoniem anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Prima consulente. Duidelijk en weet echt waar ze het over heeft.

22 augustus 2020
 
 
Beoordeling Antonia Bos
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Heb een zeer goede ervaring gehad bij Ellen. Was zeer verbaasd dat ze zelfs de naam wist. Ik wil haar graag weer spreken.

30 november 2019
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Hallo Ellen, Prachtig medium en zo wijs!!!! En wenst alleen het goede!!! Liefs Linanne

18 juni 2019
 
 
Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Hallo Ellen, Gisteren hebben we een heel fijn gesprek gehad over wat ik in mij voelde groeien en hoe ik daarmee door kon gaan. Het gesprek heeft mij heel goed gesteund, ik weet dat er over ons gewaakt wordt en wij worden geholpen als we er voor open staan. Ik wacht af wat er verder op mijn pad komt en zal dat in blijdschap ontvangen. Een lieve groet van Louis.

6 september 2017
 
Beoordeling Maria
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Hallo Ellen, ik belde jou een klein jaar geleden. Jij bent echt goed in je waarnemingen! Een aanwinst voor deze lijn!

16 januari 2017
 
 
Beoordeling Dimitris
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, enkele maanden geleden heb ik telefonisch een consult gehad van je, en daarbij heb je me een aantal inzichten gegeven in o.a. vorig leven, en een aantal zaken over het heden. Je vertelde me dat ik in de komende weken oorpijn zou krijgen, en dit is ook uitgekomen. Bizar, en alles klopte tot in detail. Bedankt voor je prachtige consult.

8 juli 2016
 
Beoordeling Sonja
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dankjewel voor het verhelderende gesprek Ellen. Ik heb er echt iets aan gehad! Liefs

13 mei 2016
 
 
Beoordeling Jacqueline
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, ik heb een mailconsult bij je aangevraagd en kreeg snel een bericht van je terug. Zowel je persoonlijke boodschap als de doorgeving hebben mij erg geraakt. Kort en krachtig en met tips waar ik wat aan heb. Ik moest erg huilen toen ik het mooie gedicht las, was net of mijn man tegen me sprak, maar was fijn mijn verdriet eens even los te kunnen laten.

7 januari 2016
 
Beoordeling patricia
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, net een heel fijn gesprek gehad met jou, waarin jij mij ook een healing hebt gegeven. Heb gelijk al veel minder pijn. Je gaf mij ook goede tips waar ik zeker wat mee ga doen. Heel erg bedankt en ik ga je zeker nog een keer bellen. Liefs patricia

2 december 2015
 
 
Beoordeling An de Wit
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, ik had onlangs een consult bij jou. Het was een fijn gesprek. Net als een kapper die zelf de achterkant van zijn hoofd niet kan zien, is het fijn zo nu en dan een gesprek te voeren met een collega. Naast een goede coach ben je ook een prettige en zuivere collega. Liefs, An

13 mei 2015
 
Beoordeling I
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Hallo Ellen. Ik belde je woensdagochtend 29 april en ik had maar 9 min.,je zei dat ik een vrolijke stem had. Jouw boodschappen bleken ook vrolijk te zijn en gaf je positieve dingen mee waar ik heel blij van werd. Dank je wel Ellen ik bel je zodra er 1 ervan is uitgekomen.

29 april 2015
 
 
Beoordeling Mirelle
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen je bent geweldig! Bedankt voor je gesprek ik ga er zeker wat mee doen!

10 februari 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

super goed wist heel duidelijk de details te vertellen van mijn overleden man.

8 februari 2015
 
 
Beoordeling Anjo
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen, dank je wel voor je oprechte openheid. Je bent een mooi en zuiver doorgeefluik met gelukkig ook een groot gevoel voor humor. En je hebt mij vandaag heel erg geholpen!!!

3 januari 2015
 
Beoordeling Irma
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Een lieve vrouw gaat respecvol met je om ik ben benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien

10 december 2014
 
 
Beoordeling claudia
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Een tijdje geleden heb ik u aan de telefoon gehad over een kind die in de knoop zat en dingen via een droom vertelde. U zou die middag contact leggen met haar om haar over de angst heen te krijgen en te gaan praten. Dat is die middag niet gelukt maar ik ben wel tot haar doorgedrongen want twee dagen later begon ze te praten met haar vader. Ik wil u heel graag bedanken voor wat u heeft gedaan. gr claudia

29 september 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Vriendelijk en warme coach. Voelde heel goed wat er speelt. Gaf een duidelijk advies waar ik iets mee kan.

21 september 2014
 
 
Beoordeling Ingrid
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen bedankt, je hebt me een stukje helderheid en inzicht gegeven!

18 september 2014
 
Beoordeling Anjo
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Geweldig gesprek met een heel open vrouw die gelukkig ook veel gevoel voor humor heeft!!!

18 september 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, Bedankt voor je mailconsult en het treffende mooie gedicht, daar ga ik zeker kracht uit halen, alles op zijn tijd. Ik zal je wel willen omhelzen, wat je voor mij gedaan hebt, dus hierbij een liefdevolle omhelzing Liefs, Erica

2 september 2014
 
Beoordeling K
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Wat een fijn gesprek, ook al was het kort. Het was voor mij erg duidelijk. Bedankt!

14 augustus 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Hallo Ellen, maandag heb ik je gebeld ivm afspraak met oude vriend. Het was ontspannend gezellig. Bedankt voor het wegnemen van de spanning ;-) namasté

13 augustus 2014
 
Beoordeling Fomarm het leven.....het gedicht heet ik leef.....
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, wat een mooie reading, ik heb je advies opgevolgd en mijn wensen op papier gezet en ben benieuwd wanneer het uitkomt! Ik hou je op de hoogte. Tevens je gedichtenbundel(omarm het leven) besteld en lichtkaartjes. Het is altijd heel fijn om met je te praten. Lieve groet, F.

7 augustus 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

ellen heel erg bedankt voor het inzicht geven van mijn probleem doordat je mij een healing gaf werd mij het probleem helder. alie

4 augustus 2014
 
Beoordeling Monique
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Hele prettige dame. Het klopte wat Ellen allemaal heeft doorgekregen. Ik kan nu beter loslaten. Ik ben benieuwd of haar boodschappen gaan uitkomen. Hartelijke groet, Monique

6 juli 2014
 
 
Beoordeling Patricia
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, Dank je wel voor je bericht, en je warme boodschap! Ik heb er echt naar uitgekeken, en was erg benieuwd naar wat jij doorkreeg. Jouw inzicht klopt precies en stelt me gerust, omdat ik weet welke weg ik voor mezelf mag bewandelen en dat het ook goed komt, want dat was ik kwijt. Dit geeft me veel vertrouwen in mezelf en onze toekomst. Lieve groeten, Patricia.

3 juli 2014
 
Beoordeling SasJA ALons
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dear Ellen, Dankjewel voor het helpen vertalen van de vele signalen, het soepeler gaan over hoge golven en door dalen, het ons hart er nog meer bij halen......... maak 't goed hele lieve groet!

22 juni 2014
 
 
Beoordeling Benita
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen heeft een luisterend oor en geeft vertrouwen, rust en moed om door te gaan. Thanx Ellen voor het consult van gisteren, ik heb er zo veel steun aan gehad en mijn dag EN nacht zijn bijzonder goed verlopen!!

19 juni 2014
 
Beoordeling Benita
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen is zo geweldig, erg fijn in het contact! Voel me altijd op mijn gemak bij Ellen en helpt mij met zeer duidelijke handvatten. Wat Ellen allemaal gelijk voelt is uniek. Met lieve groet, Benita

14 juni 2014
 
 
Beoordeling Judith
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen dank je wel voor de Reading het was kort maar erg waardevol x x

23 mei 2014
 
Beoordeling Carla
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen je bent een hele warme lieve invoelende vrouw. En je reading was direct en helemaal juist. Hier kan ik iets mee. Hartelijk bedankt.

27 april 2014
 
 
Beoordeling Sasja Alons
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

ZUCHT,gelukkig voel me weer meer ontspannen en krijg weer wat lucht, kan...durf weer een beetje te voelen,'t is allemaal ...zoveel zoveel tranen, gevoelens van toen... ze knallen naar boven, wist't niet meer wat te doen? en lieve Ellen,'t helpt zo dan te bellen, te kunnen vertellen..gehoord, geholpen vooral met vertrouwen. voelt als liefdevol vastgehouwen DANKvoor je healing,DANKvoor je zijn,hooplijk verlicht't ook jou pijn!

24 april 2014
 
Beoordeling Jessica
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, wederom vanuit het diepst van mijn hart: Dankjewel! Je bent echt geweldig!

7 april 2014
 
 
Beoordeling corina
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Superconsult gehad; dankjewel! 15-2-2014

15 februari 2014
 
Beoordeling Sasja Alons
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ha Ellen, nu eerst met hond en dochter richting groen, fijn 't weer even aan de telefoon samenzijn! Dikke zoen xx

10 februari 2014
 
 
Beoordeling Remco
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen ik heb zojuist van jou mogen horen wat 2014 in petto voor mij heeft. Ik vertrouw er helemaal op dat het uitkomt, naar jou gesprek met mij heb ik wat rust gevonden... ik straal weer sind's tijden. Echt bedankt je bent een goeie meid. Groetjes Remco

9 februari 2014
 
Beoordeling Jessica
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Zojuist mijn eerste gesprek gehad met Ellen, ben er nog een beetje ondersteboven van.. Bijzonder en ontzettend fijn hoe zij zonder al te veel tekst en uitleg mij meteen begreep en de juiste hulp bood. Tevens kreeg ik, zonder dat ik het wist, tijdens het gesprek een healing. Dit vertelde ze me pas op het laatst, en toen besefte ik inderdaad ook dat ik steeds rustiger was gaan worden. Zit nu met een grote glimlach op mijn gezicht dankbaar te zijn.

8 februari 2014
 
 
Beoordeling Antje
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dank je voor het consult van vanmiddag! ik heb het gedicht ïk leef" gelezen met de tranen in mijn ogen.... ik moet dat inderdaad doen hem los laten... wat je doorgaf geeft mij de kracht om samen met mijn kinderen door te gaan met de wetenschap dat hij altijd bij ons zal zijn... dank je lieverd! xx Antje

3 februari 2014
 
Beoordeling Annelies
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Een hele fijne stem om naar te luisteren, gevoel dat ze meteen oppikt en advies gevend wanneer nodig. 10!

1 februari 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

ontzettend LIEF ik werd omarmd HEERLIJK

5 januari 2014
 
Beoordeling Joanne
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen, jij bent geweldig!Je hebt me zo geholpen and ik zal beslist weer contact met je zoeken. Dank je dank je, je bent een kanjer.

29 november 2013
 
 
Beoordeling Sandy
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, sinds een jaartje begeleid jij me nu op mijn spirituele pad.En met een super resultaat.Van advies tot tips en van healing tot wegnemen van negatieve energie, niets is je teveel of te gek. Bij deze hartelijk bedankt voor alles tot nu toe. Ik heb nog even te gaan in mijn ontwikkeling, maar met jou als coach en mijn doorzettingsvermogen heb ik er alle vertrouwen in. ik hoop dat je dit werk nog lang mag doen! Warme groet Sandy

28 november 2013
 
Beoordeling Sasja Alons
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Evi van drie, zo was ze er en zo weer nie DOODSOORZAAK hèèl klein tikje, van 'n hèèl langzaam voorbij rijdende auto was raak. ze volgde haar spel op straat, zo'n heel klein toevalligheidje dâ's hoe't leven gaat! Fijn dat we even hebben gebeld, ik had nie meer geld, hoop dat 't jou ook goed deed, delend wat je weet! Fijne dag met traan en LACH en al wat mag...... Liefs Sasja

15 november 2013
 
 
Beoordeling Nadia
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, ik heb je vandaag voor de tweede keer gesproken en dankzij je healing via de telefoon ben in eindelijk af van alle negatieve gedachten die in mijn hoofd vastzaten en mij ervan weerhielden mijn leven te leiden. Ik voel me door de healing zo bevrijd en verlost, het is alsof je een vogel zijn vleugels hebt teruggegeven. Ik ben heel blij dat ik je heb gevonden en hoop nog vaak een healing van je te mogen beleven. Heel erg bedankt!!

15 november 2013
 
Beoordeling Margaret
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Wat een lieve warme vrouw is Ellen. Goed en leuk gesprek met Ellen gehad. Tot gauw Ellen.

14 november 2013
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ellen hartstikkie bedankt voor het consult , je hebt me enorm geholpen ermee . Tot Horens Groetjes Tanja Sleddens

28 oktober 2013
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

lieve ellen dank je voor reading jij slaat zo de styker op zijn kop je wist alles zelf van vroeger tot bel je nog wel is dank je

19 oktober 2013
 
 
Beoordeling Sasja
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, Dankjewel dat ik weer mocht bellen, dankjewel voor het gesprek zo gek voelde me weer welkom op deze aarde, welkom en van waarde, ik zijnde altijd liefdevol, ookal eist het zijn tol. Zo ga ik me weer buiten en onder de mensen begeven, ander ontmoeten, doe ik zo graag in heel het leven. Lieve groeten

10 oktober 2013
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Dankjewel lieve Ellen! Ik ben heel erg geholpen door jouw liefdevolle en wijze helende woorden. Heel veel liefs van Leila

1 oktober 2013
 
 
Beoordeling Sasja
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Ik weet het niet zo goed... De meditatie was fijn, er verandert zoveel, wel wennen 't andere zijn. Kan de juiste woorden niet vinden, maar 't lukt me wel me steeds meer te verbinden met m'n dierbaren en m'n zijn, voller van voelen zonder oordeel van pijn.. DANK.. DANK en geniet ze in de zon!!

30 september 2013
 
Beoordeling Joke
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, je bent een enorme steun en brengt enorm veel positiviteit en kracht in mijn leven. Dank je wel.

27 september 2013
 
 
Beoordeling Sasja
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

'T was weer goed, voelde als 'n duik in zee en daar kan ik weer even verder mee joechee!! Geniet weer van het schaduw spel en voel m'n honger echt echt wel, 'n uitkomst voor deze aardse hel, ook ik vertel. DANK, DANK, DANKJEWEL! De laatste eigenlijk in regenboog kleuren, magie opent deuren en... 'T mogen zeuren, tonend wat we zien kunnen we de wereld kleuren, openen we dichte deuren, hoop dat deze woorden je op fleuren, as 'n bos mooie bloemen

26 september 2013
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Je hebt me zo geholpen met vanalles en hoop dat dat nog heel lang kan! Ben blij met je!!

22 september 2013
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Vandaag 18-9-2013 heb ik Ellen aan de telefoon gehad. Het gesprek was echt super! Ze is echt heel goed. Helaas viel mijn telefoon uit, maar van de week bel ik haar zeker terug! Ze is heel zuiver en eerlijk, een geweldige vrouw!

18 september 2013
 
Beoordeling Jannie
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Wouw, wat ben jij goed !!! Niet alleen mijn leven is veranderd, mijn huis voelt weer fijn, mijn gezin is weer blij. Het is ongelovelijk ... en ik heb al vele mediums over de vloer gehad, maar die hebben niet kunnen doen wat jij via de telefoon wel kan. Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden. Dank je wel Ellen!

17 september 2013
 
 
Beoordeling Thea
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Lieve Ellen, het klopte allemaal wat jij hebt doorgekregen, geeft mij veel vertrouwen en kracht voor de toekomst. Met lieve warme groet, Thea

17 september 2013
 
Beoordeling Miranda
Beoordeling Ellen Schouten 5,0

Zowel readings als channeling heeft Ellen voor mij gedaan. Erg mooi. Zij is altijd enthousiast en heeft humor. Ik ben benieuwd of e.e.a. uit gaat komen.

16 september 2013