Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria | Dit is mijn toekomst
 
 
Hallo lieve mensen.

Toekomstvoorspellingen doe ik niet, maar wat doe ik wel.

Als medium stem ik mij o.a. af op uw energie en de energie van de spirituele wereld. Het liefst weet ik tijdens het begin van ons gesprek geen persoonlijke details van u om zo puur mogelijk te mogen aan reiken wat ik voor u ontvangen mag.

Wanneer u in het begin van ons gesprek alleen aangeeft (klopt, klopt niet of weet ik niet), voorkomen we dat ik in uw verhaal mee genomen kan worden.

Veel mensen lopen met veel blokkades in hun lichaam door stress, verdriet, verlies van dierbare, verwerking processen etc. Maar hoe gaat u hier mee om. Soms is een luisterend oor al heel fijn, soms is het ook fijn om te leren u te ontspannen. Als Healing Medium ben ik een kanaal/voertuig from Spirit, Through Spirit, to Spirit, een complimentaire holistische vorm, maar zie mij niet als een plaatsvervanger van een arts.

Verder bent u altijd welkom voor een luisterend oor.

Mocht ik niet aanwezig zijn, maak dan even een afspraak via de afsprakenplanner of u kunt een boodschap achterlaten via de afsprakenlijn tel: 09090103 boxnummer 133 zodat wij samen een datum kunnen prikken om u te woord te staan. Ik hoop u tijdens een consult te mogen begroeten.

Ik ben geen vervanger van een arts en kan en mag geen antwoord geven op medische vragen, hiervoor adviseer ik u om contact op te nemen met een arts.

Mijn expertises zijn:

healing medium.
Medium
 
 
 
 
beoordeling engracia weger
beoordeling Maria

Ik ben zeer tevreden met de antwoorden, ik had dit nodig. Dank je wel voor de motivatie...

beoordeling Marieke
beoordeling Maria

Dankjewel Maria, je had me meteen scherp in de gaten! Het was een fijn gesprek, een mooie...

beoordeling F. B.
beoordeling Maria

Van mijn stress en paniek toestand naar een ontspannen en slaperige toestand. Dankjewel...