Bekijk hier het profiel van Life Coach Ron | Dit is mijn toekomst
 
 
Mijn naam is Ron. Ik kom uit Breda.
Op de bellijn ben Ik aanwezig tijdens de uitzendingen en 's nachts.

Ik loop al zo'n dertig jaar mee in de paranormale wereld.
Ik heb in het verleden onder andere meegedaan aan het programma " Het Zesde Zintuig ". Naast Medium ben ik een spiritueel gesprekstherapeut en beschik over een groot netwerk van collega's op spiritueel, psychologisch en zakelijk gebied.
U kunt bij mij terecht voor al uw levensvragen en geef ook zakelijk advies. Waarbij ik de realiteit nooit uit de weg ga en met twee benen op de grond blijf staan. Mijn werkwijze is te vergelijken met die van Peter van der Hurk (wel bekend van het zesde zintuig ) want ook de humor mag niet ontbreken.

Ik leg in tegenstelling tot veel collega's GEEN kaarten maar kan wel goed foto lezen. Houd u er rekening mee dat ik (als ik geen foto van u heb) altijd met gerichte vragen en situaties werk.

Echter het resultaat en een bevredigend antwoord is belangrijk voor u en voor mij. Ik ben op geen enkele wijze een vervanging ben voor de huisarts.

Heeft u medische klachten? Raadpleeg dan altijd uw arts, want daar kan en mag ik helaas niet op in gaan. De reden hiervoor is dat ik niet medisch opgeleid ben.
 
 
 
 
beoordeling Bart
beoordeling Ron

Ron is een fijne coach, goed gesprek gehad op zijn Brabants. Goede tips gekregen en een...

beoordeling No-Name
beoordeling Ron

Hallo Ron, ik ben zo blij dat ik jouw advies had opgevolgd om naar Helmond te gaan v.d....

beoordeling Anoniem
beoordeling Ron

fijne rustige man mijn verhaal gedaan,heeft mij fijn advies gegeven ivm mijn...