Bekijk hier het profiel van Life Coach Monique | Dit is mijn toekomst
Offline
 
 
Mijn naam is Monique Evers ik ben 55 jaar en ik werk als Life Coach, Trance Medium, Healer en Voedingscoach/gediplomeerd Parapsycholoog.

Tevens bezit ik een gave mede hierdoor ben ik op de lijn als Medium en Paragnost werkzaam. Door deze gave maak ik rechtstreeks contact met uw engelen en gidsen. Tijdens de reading en healing tune ik ook in op uw wensen en dromen en maken wij samen een geweldige transformatie door.
Ik ben sterk in het opheffen van blokkade's dus tijdens de healing heb ik super goede resultaten bereikt met mijn licht energetische werking op de mensen. Via de telefoonlijn bereik ik heel veel.
Ik verwelkom u graag op de lijn en door de band die wij samen op bouwen tijdens de reading maken wij ons leven lichter en de totale helderheid zal volgen. Graag verhelder ik de kosmos en geef ik licht en liefde aan de mensen. Mijn expertises zijn onder andere ook Twinflame en Tweelingzielen connecties.

Ook coach ik mensen in voeding en lifestyle ook de ondernemers van nu. Ik geef inzichten en krachten om uw leven makkelijker en met minder obstakels te maken. Ik zet virtuele maagbanden en schrijf programs voor u.

Ik groet u in heel veel licht en liefde Monique Evers

 
 
 
 
beoordeling Frank
beoordeling Monique

Monique ik wil je heel hartelijk danken voor ons gesprek. Het was heel verhelderend en...

beoordeling Anoniem
beoordeling Monique

LIeve Monique heb net een mooie interessante reading van jouw gehad maar er ging iets mis...

beoordeling Mel Mel
beoordeling Monique

Prettig gesprek gehad vandaag met Monique. Je bent zeer zuiver. En gaat direct tot de...