Heldervoelende kenmerken

Klik hier voor meer informatie over | heldervoelende-kenmerken

Heldervoelendheid of heldervoelend is een toestand van gewaarwording. Mensen die heldervoelend zijn voelen subtiele energieën in hun omgeving. Veel mensen zijn heldervoelend, maar beseffen het niet. Een heldervoelende is zich zeer bewust van geestelijke, lichamelijke en of emotionele gewaarwordingen van andere personen.

Voldoet u aan de volgende kenmerken die specifiek horen bij heldervoelendheid:

1. U bent gevoelig voor wat mensen uitstralen en u kunt emoties of stemmingen van personen waarnemen. Er is geen verklaring voor en er is geen reden te bedenken waarom u dit zo ervaart.
2. U ervaart soms intenties, motivaties of onderliggende tendenties bij mensen, die lijken te komen uit een onderliggende laag van de betreffende persoon. Wat deze persoon zegt en de onderliggende intenties kloppen niet met elkaar, en dit kan verwarrend voor u zijn.
3. U bent gevoelig voor bepaalde voorwerpen, informatie die via de media tot u komt, 
elektrische straling, aardstralen etc. U kunt letterlijk spanning voelen, en soms kunt u er zelfs misselijk of ziek van worden.
4. U bent in staat om de gedachten van mensen te ontvangen en ze uit te spreken voordat de andere persoon dit doet.
5. U kunt pijn ervaren bij diverse andere levende wezens, zoals andere mensen of dieren, en zelfs planten.
6. U voelt vormen van energie in uw omgeving die door andere personen niet eens worden opgemerkt, zoals bijvoorbeeld herinneringen in een ruimte van een huis of andere entiteiten die voor niemand anders zichtbaar zijn.
7. U neemt wel eens emoties over van andere personen zonder dit zelf te bemerken.
8. U lijkt over een innerlijke wijsheid te beschikken die u niet in woorden kunt uitdrukken. Het lijkt alsof u informatie heeft over personen en objecten die niet zijn gebaseerd op feiten, maar die toch blijken te kloppen.

Herkend u één van de kenmerken bij uzelf of denkt u dat u ook heldervoelend bent? Praat er eens over met een andere coach. Hier kunt u een overzicht vinden van helderziende..

Heldervoelend Helderziende Hooggevoeligheid
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Ramsay van Rhijn | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Ramsay van Rhijn | boxnr. 249
Bekijk hier het profiel van Life Coach Gert | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Gert | boxnr. 254
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Helderziende
11-4-2017
Helderziende

Helderziende advies voor al uw vragen en toch nuchter?Helderziende advies hoeft niet zweverig te zijn. Denkt u bij helderziendheid aan het stereotype beeld van een iemand achter...

 
Bent u hoogsensitief? Door Gina de Bruin
6-4-2017
last van stemmingsverwisselingen

Hoog sensitieve mensen hebben een gevoelig zenuwstelsel en zijn zich sterk bewust van sfeer en subtiele veranderingen in hun omgeving. Hoog sensitieve personen zijn gevoeliger voor ...