Bekijk hier het profiel van Life Coach Ana Akkermann | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (24)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 3,0

Heel algemeen verhaal, niet zo duidelijk. Geen echtevoorspelling. Wel een aardige vrouw.

7 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Ana, Dank voor de waanzinnige waardevolle Inzichten. Je bent een voorbeeld voor heel veel mediums, je draagt het mediumschap uit.. Je medium-skills maak je waar. En je bent ook een respectvolle gesprek partner.

25 januari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Lieve Ana, Heel fijn dat je weer terug bent op deze lijn. Wat mij betreft ben je één van de beste coaches. Je bent heel geduldig als ik door emoties niet helemaal duidelijk ben en stelt dan direct de juiste vragen om tot de kern te komen. Je hebt me ook nu weer tools en het vertrouwen te gegeven om door te gaan. Lieve groet!

24 januari 2024
 
Beoordeling A. Noniem
Beoordeling Ana Akkerman 3,0

Haar samenvatting van mijn dilemma kloptte. Intunen op specifiekere delen lukte niet echt. Een aantal keren tijdens ons gesprek stelde ik een vraag die Ana niet- of verkeerd begreep, dat viel me op, daarbij ging ze dan in de verdediging. Ik moest mijn vraag dan nog eens uitleggen en haar als het ware geruststellen om van haar toch een antwoord te krijgen. Dit is wat mij van ons gesprek is bijgebleven vandaar de lagere score.

24 januari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

eerlijk en recht doorzee

12 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Was een okay reading

10 januari 2024
 
 
Beoordeling V (Den Haag)
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Lieve Anna, Dank je wel voor het prachtig mooie consult! Ik vond het hartverwarmend! Je bent een lieve empatische vrouw met een prachtige gave! Liefs V (Den Haag)

4 januari 2024
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Rustig medium, goeie gesprekken, ik raad Ana wel aan

3 januari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Zojuist een mooie reading mogen ontvangen, een reading met veel herkenning maar ook handvaten om een mooie toekomst tegemoet te gaan.

28 december 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Prachtige, heldere reading ontvangen. Het voelt zuiver en heel troostend. Dank je wel voor je wijsheid en kundigheid, Ana. Fijne dagen en een goed, gezond 2024! 🌲🌞

25 december 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Ik vond het een erg fijne vrouw, duidelijk en eerlijk!

2 december 2023
 
Beoordeling een dankbare
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Ik heb je recentelijk leren kennen en ben vanaf het eerste consult geraakt door jouw Puurheid als vakvrouw en jouw Zuivere bewoordingen. Het verbaast mij daarom niet dat er nu al enkele situaties die je benoemd had zijn " uitgekomen ". Ben Dankbaar dat ik je heb leren kennen An !

11 september 2016
 
 
Beoordeling Christine
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Ik ben zo dankbaar voor het mooie consult dat ik vandaag van An heb mogen ontvangen. Zonder dat zij iets van mij wist, vertelde ze over mijn verleden, waar ik nu sta en welke kant ik op ga. Het klopte helemaal, magisch gewoon! En wat heerlijk om die bevestiging, inzichten en adviezen te krijgen. Ook via de Engelenkaarten. Heb eerder van An 2 telefonische consulten gekregen en was toen al onder de indruk. Wat een warme en wijze vrouw.

15 december 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

net weer een prachtig gesprek gehad waar ik weer mee verder kan dank je wel lieverd

14 april 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Zojuist An voor de tweede keer gesproken. Fijn hoe vlot zij informatie doorgeeft, niet allerlei zijsprongen maakt maar meteen tot de kern komt.

28 januari 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Indrukwekkend! Bijna sneller dan het licht weet An zaken te duiden op een concrete en liefdevolle manier.

23 januari 2015
 
 
Beoordeling jos
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

ik belde voor mijn rug maar kreeg daarvoor in de plaats andere adviezen die mij eigenlijk al jaren bezighield. Ga er zeker mee aan de slag dankzij het telefoongesprek met mevr. Akkermans.

18 juli 2014
 
Beoordeling Rob
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Beste An, Bedankt voor het verhelderend gesprek. Als die persoon in kwestie,een fractie van jou heeft gaat het slagen!

4 juni 2014
 
 
Beoordeling Harry van de sunweb
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Lieve An wat ben je toch een toppertje! ik heb je nu meerdere keren gesproken maar ben super blij met je. Je bent gewoon eerlijk en dat zijn ze helaas niet allemaal. Maar jij gaf mij een eerlijk antwoord over de dingen waar ik mee zat. Nou scheetje ik wilde je op deze manier bedanken en zal je naam doorgeven aan al mijn vrienden ;) tot spreeks.

1 mei 2014
 
Beoordeling Debbie
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Super mooi gesprek super goed gevoel, ik kan hier wat mee ontzettend bedankt voor dit hele fijne gesprek.. en wie weet in de toekomst collega's ;-)

19 februari 2014
 
 
Beoordeling Danielle
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Consult van An gekregen. 1 woord kan ik zeggen. TOP!!! heeft me veel op weg geholpen en goede adviezen, en de goed inzicht gegeven. Bedankt. En ik bel je zeker nog terug. X

23 januari 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Oprecht kan ik aanraden om naar An te bellen! Je moet het gewoon zelf ervaren om te voelen dat je goed zit bij haar.

23 januari 2014
 
 
Beoordeling Silvia
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Eigenlijk wist ik het wel, maar wat we allemaal kennen is de twijfel en de angst, An heeft mij geholpen met mijn eigen visie en mijn eigen gevoel op mijn eigen rails te zetten.AN heel erg bedankt voor ons eerlijke gesprek. Youre special thanks silvia

15 november 2013
 
Beoordeling annoniem
Beoordeling Ana Akkerman 5,0

Geweldig.......het voelt als thuiskomen die weet waar ze over praat geweldig!!!!!!!!!!

14 november 2013