Antoinette
Offline
 
Mijn beoordelingen (17)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Dank Antoinette voor het mooie consult en het prettige gesprek. Ik heb veel informatie gekregen en inzichten over wat er mogelijk dit jaar allemaal staat te gebeuren maar ook waar mijn gedrag vandaan komt en welke gebeurtenis uit het verleden daaraan ten grondslag ligt. Super waardevol! Mooi om te ervaren hoe astrologie werkt en fijn dat Antoinette deze zo snel kan lezen en vertalen, nogmaals dank je wel Antoinette.

18 maart 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Duizend maal dank aan Antoinette.💫💫💫 Woorden schieten tekort aan dat wat Antoinette aanbied via de horoscoop. Doeltreffend helder zonder oordeel verteld zij jou ervaringen die ze niet kan weten. Hier zit een ontroerende vrouw die door haar inzichten kan werken aan zichzelf en weer terug is gebracht op haar eigen pad.💐💐💐💐

2 maart 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Lieve Antoinette, bijzonder waardevol vanochtend en dank dank je wel voor je waardevolle inzichten aan mij. Een dankbare moeder die heel moedig nu door de processen heengaat. En zo ook de karmische stukken mij de moeder en mijn dochter heengaat. Het is pijnlijk heel pijnlijk verdrietig, neem ik mijn aandeel in dit proces. Dank je wel! Je bent een aanrader voor iedereen die echte antwoorden en inzichten nodig heeft. Dank je wel !!! 💖💖💖

26 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Grote dank aan Antoinete. Super snel zonder oordeel geeft ze inzicht in jou levensloop. Bijzonder hoe treffend loepzuiver ze uitleg geeft over vele aspecten en gebeurtenissen. Ik raad haar zeer zeker aan. Van mij 10 sterren 💫💫💫

26 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Heel fijn hoop dat het uit komt

20 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Geweldige vrouw helder en eerlijk legt ze dat waar je nu inzit uit,Deskundig en vol respect zonder oordeel. Ze schakelt razendsnel en verteld wat ze onmogelijk kan weten wat er in jou leven heeft afgespeeld. Zo ook handvaten.. Dank je wel,je bent een aanwinst op deze lijn Mij heb je heel veel inzicht gegeven. Hartelijk groet van een onafhankelijke vrouw😘

13 februari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Heel goed geholpen door antoinette, ze haalt veel informatie uit je horoscoop en vertelt duidelijk en oprecht wat er speelt. Echt een heel fijn gesprek gehad, dank je wel!

7 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Heel mooi consult, en wat een lieve mooie vrouw

1 februari 2024
 
 
Beoordeling Hennie
Beoordeling Antoinette 5,0

Hi Antoinette, bedankt weer voor een helder, duidelijk en eerlijk....consult, waar je de spijker zoals altijd :-) weer op de kop hebt geslagen....ik ga je adviezen opvolgen, blijf je mooie werk doen!!! Lichtgroet, Hennie.

11 december 2023
 
Beoordeling A. Noniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Binnen de kortste keren schetst Antoinette een heel helder beeld van je met als leidraad haar astrologische kennis en haar vermogen en talent om vlijmscherp te interpreteren. Heel doortastend, betrokken en behulpzaam.

23 oktober 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Ik heb je voor het eerst vandaag gesproken. Ik kreeg hele mooie inzichten, en het resoneerde in alles wat je met me deelde. Heel mooi gesprek. Ik voel nu ook een enorme rust binnen mezelf. Echt een aanrader voor eenieder die wil weten van, waar sta ik nu eigenlijk...... Een hele mooie aanwinst ook voor dit is mijn toekomst...!!!!!!! Dank je wel voor dit hele mooie gesprek.

9 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Heel fijn gesprek en zeer verhelderend!

9 oktober 2023
 
 
Beoordeling Hennie
Beoordeling Antoinette 5,0

2 fijne gesprekken met Antoinette gehad, helder en duidelijke info gekregen, integer en passievol, vooral haar snelheid vind ik heerlijk...daaruit blijkt haar vele ervaring met het duiden van horoscopen voor mij :-) Lichtgroet

3 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Super bedankt Antoinette, de dingen die je verteld kloppen helemaal. Ik ben blij met je hulp en adviezen, dankjewel. Liefs Lizzy

3 oktober 2023
 
 
Beoordeling Tamara
Beoordeling Antoinette 5,0

Wow! Antoinette vertelde me precies in welk stuk ik zit. Ze geeft daarbij ook nog eens praktische inzichten en handvaten. Zeer indrukwekkend. Aanrader!!

2 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Wat een onvoorstelbaar duidelijk en inzichtelijk consult. Het heeft me heel veel duidelijkheid en inzicht gegeven, er valt veel op zijn plaats door dit consult. Ik kan haar zeker aanbevelen, Antoinette bedankt en tot een volgende keer. Liefs A.

10 september 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Met veel plezier gesproken met Antoinette. Haar bevindingen kloppen feilloos. Uitgebreide uitleg. Heel plezierig!

24 augustus 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Antoinette 5,0

Mooi consult gehad! Mooie inzichten mogen ontvangen! Dank je wel Antoinette 🌷🍀

23 augustus 2023