Bekijk hier het profiel van Life Coach Aurora | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (48)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Aurora 5,0

Dankjewel Aurora, u staat altijd voor me klaar en u geeft me goede adviezen, dankjewel. U bent een engel groetjes S

11 juni 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Aurora 2,0

Aurora zat er helemaal naast.

2 juni 2022
 
 
Beoordeling Chantal
Beoordeling Aurora 5,0

Net een gesprek gehad met Aurora en ze slaat de spijker op zijn kop. Een absolute topper!

21 mei 2022
 
Beoordeling M .
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora je ben echt goed. Dankje wel je hoor nog van mij☀

9 mei 2022
 
 
Beoordeling Shirley
Beoordeling Aurora 5,0

24/04/22 gesproken met Aurora.Mooi gesprek,kon mij alles vertellen wat zij niet over mij kon weten.Voor mij was t geen verrassing ,omdat ik weet hoe zij te werk gaat. Zij gaat tot de kern tot zij een oplossing voor jou heeft,en dat is prettig.Zij is oprecht eerlijk persoon!Zij heeft mijn handvaten gegeven waarmee ik aan de slag moet gaan. Ik ben haar heel dankbaar hiervoor.En ik ga haar zeker weer bellen.Thank You And God Bless You,Lieve Aurora!

28 april 2022
 
Beoordeling Maikel
Beoordeling Aurora 5,0

Hoi lieve Aurora, ik ben er dankbaar voor ons gesprek. Ik heb een beetje vlinders in mijn buik van je gekregen, je bent zo lieve vrouw die alles goed aanvoelt. Dankjewel lieve schat.

22 februari 2022
 
 
Beoordeling Audry Heijnens
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora. Alweer hartelijk bedankt voor de geweldige inzichten wat u ons hebt gegeven we zijn u hier heel erg dankbaar voor😊en er gaan u zeer zeker nog bellen voor de hulp die u ons verder nog gaat geven! We gaan nu aan de slag met u goede raad!😉 mvg audry en regina hele fijne jaarwisseling tot snel

31 december 2021
 
Beoordeling Audry Heijnens
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora ik wil je heel hartelijk bedanken voor de mooie reading het klopt allemaal presies ik zag door de bomen het bos niet meer😓 maar dankzij u heb ik hele mooie handvatten gekregen waar ik mee aan de slag kan😊 dat ga ik ook zeer zeker doen😉 heel hartelijk bedank mvg audry

30 december 2021
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora, net weer een reading van u gehad. En zoals altijd heeft u het weer volledig bij het juiste eind. Een reading waarbij alles klopt, met daarbij het op maat gesneden advies. Hartelijk dank, en tot de volgende keer! Groeten, M

8 november 2021
 
Beoordeling Yvonne Anoniem
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, Zojuist heb ik een consult bij je gehad en heb geen woorden voor hoe goed je bent in je vak. Je bent lief, doeltreffend en eerlijk. Ben heel blij met dit consult. Ik zou een ieder jou aanraden. Dank lieve Aurora

8 oktober 2021
 
 
Beoordeling Shimmer Shine
Beoordeling Aurora 5,0

U bent een topper, u voorspelling komen daadwerkelijk uit. Dankjewel Aurora, voor u mooie boodschappen.

21 september 2021
 
Beoordeling Ralph v dam
Beoordeling Aurora 5,0

Chips heel jammer de 20 minuutjes waren net te weinig. maar super bedankt voor je inzichten. dat ik nog niet volledig los hoef te laten. dankjewel nogmaals hiervoor ga het zekers proberen over 3,5 week.

16 juli 2021
 
 
Beoordeling Karima Lazrak
Beoordeling Aurora 5,0

Ongelofelijke , weet letterlijk tot de details toe heel veel te vertellen. Ik kom zeker bij haar terug. Nogmaals mijn complimenten Karima

2 juli 2021
 
Beoordeling Shimmer Shine
Beoordeling Aurora 5,0

Dankjewel voor u mooie boodschap, groetjes Sol

27 juni 2021
 
 
Beoordeling Hennie V
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora. Tien jaar na m'n burnout kan ik m'n huishouden nog steeds niet oppakken. Jij kwam met dé oplossing! Je wist precies hoe ik me voel en hoe het in m'n huis voelt en waardoor alles stagneert in m'n leven. Jouw pad gaat ik volgen. Dit is echt heel bijzonder. Dank je wel! Liefs Hennie

12 juni 2021
 
Beoordeling Bernadette XXX
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora is betrokken, voelt je vraagstelling goed aan en geeft goed advies! Het was een fijn gesprek, dank je wel!

6 juni 2021
 
 
Beoordeling M .
Beoordeling Aurora 5,0

Hi Aurora drankje wel jammer dat de verbinding is verbroken. Ik ga je nog een keer bellen. Tot snel Groetjes M

6 juni 2021
 
Beoordeling Ano Niem
Beoordeling Aurora 4,0

Een paar keren met deze dame gesproken. Voelt veel aan. De dingen die ze als oplossing gaf, waren het helaas niet, maar het waren wel inzichten wat mij een stukje verder heeft gebracht. Dichter naar de oplossing toe.

29 maart 2021
 
 
Beoordeling Karin W.
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, net een heel mooi consult van jou gekregen met hele waardevolle adviezen, zodat ik verder kan. Dank je wel!! Lieve groet Karin

10 maart 2021
 
Beoordeling Marion Setz
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, wat een fijn en verhelderend gesprek heb ik zojuist met je gehad. Wat ben jij goed! Je weet precies te vertellen waar ik sta en wat te doen en wat er momenteel met mij gebeurd. Prachtig! Ik kan weer verder! Dank je wel! Digitale knuffel Xxx

21 januari 2021
 
 
Beoordeling Anoniem Prive
Beoordeling Aurora 5,0

Beste Aurora, Bedankt voor u voorspellingen, ik spreek u al jaren. U voorspellingen komen altijd uit, en u pakt gelijk mijn naaste erbij, bij deze bedankt. U heeft een bijzondere gave.

14 januari 2021
 
Beoordeling May Me
Beoordeling Aurora 5,0

Wat een lieve eerlijke en oprechte vrouw, spot on en fijne gesprekspartner. Dankjewel!

11 november 2020
 
 
Beoordeling m m
Beoordeling Aurora 5,0

Dank je Aurora, Voor de tips en inzichten.

9 november 2020
 
Beoordeling Françoise Tjoe Ny
Beoordeling Aurora 5,0

Beste Aurora, Ik heb u vanmiddag gesproken. Bedankt voor uw advies. Groetjes Fran

2 september 2020
 
 
Beoordeling Marleen Muijsert
Beoordeling Aurora 5,0

Hai Aurora, Bedankt voor alle fijne gesprekken die ik met jou heb gehad. Sommige gesprekken, hebben mijn inzichten verrijkt. Voorlopig voel ik even geen hulp nodig te hebben, het heeft mijn innerlijk gesterkt. Marleen.

5 maart 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora is een heel goed en invoelend medium

10 februari 2020
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora is een heel eerlijk en oprecht medium. Ze weet goed naar boven te halen waar het probleem zit. Geeft ook adviezen wat je er aan kan doen. Je krijgt weer zelfvertrouwen en kracht om verder gaan in de situatie waar je in zit.

9 februari 2020
 
Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Aurora 5,0

Dag Aurora, hartelijk dank voor je ondersteunende woorden, begrijp dat ik mag doorgaan op mijn lichte weg.

12 augustus 2019
 
 
Beoordeling mf c
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, Dank je wel voor je mooie en bijzondere uitleg en inzichten. Wat ik zeer waardeer is vooral je eerlijkheid en oprechtheid, ik begrijp nu meer van de situatie en mijzelf wat me rust geeft en positieve kracht. Dank je wel bijzonder mens.

24 juni 2019
 
Beoordeling Yvonne Verheijen
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora je hebt mij enorm geholpen in mijn verwerking van het verlies van mijn grote liefde Bob! Je hebt mij antwoorde gegeven en inzichten in alles wat er gebeurd is. Het geeft mij een gevoel van vrijheid en begrip! Dank je wel voor alles. Liefs Yvonne

22 mei 2019
 
 
Beoordeling Esmeralda .
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, dankjewel voor je fijne consult. Je bent een topper!

12 maart 2019
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Aurora 5,0

Hallo Aurora Eerlijk liefdevol wijs objectief Een zeer wijs en oprecht medium in dienst van haar cliënten . Liefs Linanne

8 maart 2019
 
 
Beoordeling Prisc L
Beoordeling Aurora 5,0

Dankjewel Aurora! God zegene je! Je bent duidelijk en rechtstreeks en vooral eerlijk! dikke knuffel van mij soso lobi YOU!!

12 februari 2019
 
Beoordeling Sjoerd Struik
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, dankjewel voor ons fijne gesprek. Alles wat je zei klopte en ik ben erg ontroerd dat je me vertelde dat ik ook een paranormale gave heb. nogmaals dank!

7 februari 2019
 
 
Beoordeling Esmeralda .
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, wat ben je een mooi mens. Hartelijk dank voor het fijne gesprek. Esmeralda

2 januari 2019
 
Beoordeling Mitsy Meijer
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora is coole & goed medium. Ze weet zoveel.. Ik vind haar zo lief, leuk en je kan met haar lachen!

1 januari 2019
 
 
Beoordeling Maurice Klu
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, Ik heb u een aantal maanden geleden gesproken en ben zoveel wijzer geworden na uw gesprek! U bent een ontzettende lieve vrouw dat zo diep op levensvragen in gaat dat ik u zeker vaker wil gaan bellen. Echt een aanraden voor iedereen!

12 oktober 2018
 
Beoordeling Jeannette hallo
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve mevrouw mijn excuses dat ik abrupt wegviel. Ik vond het geweldig. U heeft letterlijk dingen genoemd die werden gezegd door de man waarvoor ik belde ook noemde. Dat kon u niet weten. U heeft een geweldige gave. Ik ben erg benieuwd dat hij contact met mij opneemt in nov dec zegt u :) Ik bel u nog voor die tijd op want ik vind u echt geweldig. Perfect gewoon. En u bent een lieve vrouw en u weet zoveel. Zonder dat ik zelf wat zei wist u alles!

26 mei 2018
 
 
Beoordeling Peter C
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora is een liefdevolle, warme en vrolijke vrouw die snel in de gaten heeft wat er speelt, waarom en wat de volgende stap is. Ze krijgt veel informatie tot haar die ze snel, duidelijk en to the point verwoord. Aanrader!

16 mei 2018
 
Beoordeling A Noniem
Beoordeling Aurora 5,0

Beste Aurora, als eerst wil ik u enorm danken voor mijn fijne gesprekken met u. U heeft mij veel inzicht gegeven. Ik zou u enorm graag nog eens willen bellen, ik kijk regelmatig en krijg u niet te pakken. Zijn er misschien vaste dagen dat u online bent? Met vriendelijke groet, een dankbare beller.

5 januari 2018
 
 
Beoordeling David David
Beoordeling Aurora 5,0

Wat een uitstekende medium/paragnost.

24 november 2017
 
Beoordeling Anonieme Beller
Beoordeling Aurora 5,0

Heel goede paragnoste, heel eerlijk, Aurora ziet echt heel veel. Veel dank.

5 mei 2017
 
 
Beoordeling Anonieme beller
Beoordeling Aurora 5,0

Echt een der beste paragnosten die ik tot nu toe gesproken heb. Ze ziet alles en is bovendien heel aardig.

24 april 2017
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Aurora 5,0

Beste Aurora, dank je wel voor het mooie gesprek. Wat heb je een positieve aura. Na het gesprek voelde ik een heel bijzonder rust in mijn lichaam. Je hebt een punt benoemd welke mij heel erg had verbaasd. Top.

4 december 2016
 
 
Beoordeling Rosita
Beoordeling Aurora 5,0

Aurora op al mijn vragen heb ik antwoord kunnen krijgen van u, ik heb mijn volste vertrouwen in u ik hoop u snel weer te spreken aangezien afgelopen zaterdag er weer iets heeft voorgedaan. Dank voor u wijzen woorden!!

16 november 2016
 
Beoordeling Marga
Beoordeling Aurora 5,0

Lieve Aurora, heel erg bedankt voor het gesprek. Het voelde heel goed aan, een warme deken werd over mij heen gelegd. Het was een heel fijn en warm gevoel om met je te mogen praten. Je hebt mij inzicht en handvatten gegeven om verder te kunnen gaan. Je bent iemand die meeleeft en heel goed kan luisteren. Heel veel dank en veel liefs.

26 september 2016
 
 
Beoordeling Deborah
Beoordeling Aurora 5,0

We hadden een lang gesprek.je bent een goede gesprekspartner wil je bedanken voor de goede handelingen en inzichten die je mij gaf.ben veel wijzer geworden.Bedankt!

1 juli 2016
 
Beoordeling Frank
Beoordeling Aurora 5,0

Lorena geeft je heel duidelijk advies en helpt je door de processen heen. Zij weet waar je tegenaan gaat lopen en helpt je ermee om te gaan. Daarmee blijf je bij je eigen gevoel en je eigenwaarde en groei je als mens. Ze invloed van de omgeving weet zij op de juiste waarde te beoordelen. Echt.... een heerlijke coach. Betrouwbaar, invoelend en ze geeft méér dan je vraagt. Ze weet de vraag dus achter de vraag te beantwoorden. Dat vind ik knap.

12 mei 2015