Bekijk hier het profiel van Life Coach Aurora | Dit is mijn toekomst
Beschikbaar | BOXNR:137
 
Mijn beoordelingen (16)
Prisc L

Dankjewel Aurora! God zegene je! Je bent duidelijk en rechtstreeks en vooral eerlijk! dikke knuffel van mij soso lobi YOU!!
 
Sjoerd Struik

Lieve Aurora, dankjewel voor ons fijne gesprek. Alles wat je zei klopte en ik ben erg ontroerd dat je me vertelde dat ik ook een paranormale gave heb. nogmaals dank!
 
Esmeralda .

Lieve Aurora, wat ben je een mooi mens. Hartelijk dank voor het fijne gesprek. Esmeralda
 
Mitsy Meijer

Aurora is coole & goed medium. Ze weet zoveel.. Ik vind haar zo lief, leuk en je kan met haar lachen!
 
Maurice Klu

Lieve Aurora, Ik heb u een aantal maanden geleden gesproken en ben zoveel wijzer geworden na uw gesprek! U bent een ontzettende lieve vrouw dat zo diep op levensvragen in gaat dat ik u zeker vaker wil gaan bellen. Echt een aanraden voor iedereen!
 
Jeannette hallo

Lieve mevrouw mijn excuses dat ik abrupt wegviel. Ik vond het geweldig. U heeft letterlijk dingen genoemd die werden gezegd door de man waarvoor ik belde ook noemde. Dat kon u niet weten. U heeft een geweldige gave. Ik ben erg benieuwd dat hij contact met mij opneemt in nov dec zegt u :) Ik bel u nog voor die tijd op want ik vind u echt geweldig. Perfect gewoon. En u bent een lieve vrouw en u weet zoveel. Zonder dat ik zelf wat zei wist u alles!
 
Peter C

Aurora is een liefdevolle, warme en vrolijke vrouw die snel in de gaten heeft wat er speelt, waarom en wat de volgende stap is. Ze krijgt veel informatie tot haar die ze snel, duidelijk en to the point verwoord. Aanrader!
 
A Noniem

Beste Aurora, als eerst wil ik u enorm danken voor mijn fijne gesprekken met u. U heeft mij veel inzicht gegeven. Ik zou u enorm graag nog eens willen bellen, ik kijk regelmatig en krijg u niet te pakken. Zijn er misschien vaste dagen dat u online bent? Met vriendelijke groet, een dankbare beller.
 
David David

Wat een uitstekende medium/paragnost.
 
Anonieme Beller

Heel goede paragnoste, heel eerlijk, Aurora ziet echt heel veel. Veel dank.
 
Anonieme beller

Echt een der beste paragnosten die ik tot nu toe gesproken heb. Ze ziet alles en is bovendien heel aardig.
 
Anoniem

Beste Aurora, dank je wel voor het mooie gesprek. Wat heb je een positieve aura. Na het gesprek voelde ik een heel bijzonder rust in mijn lichaam. Je hebt een punt benoemd welke mij heel erg had verbaasd. Top.
 
Rosita

Aurora op al mijn vragen heb ik antwoord kunnen krijgen van u, ik heb mijn volste vertrouwen in u ik hoop u snel weer te spreken aangezien afgelopen zaterdag er weer iets heeft voorgedaan. Dank voor u wijzen woorden!!
 
Marga

Lieve Aurora, heel erg bedankt voor het gesprek. Het voelde heel goed aan, een warme deken werd over mij heen gelegd. Het was een heel fijn en warm gevoel om met je te mogen praten. Je hebt mij inzicht en handvatten gegeven om verder te kunnen gaan. Je bent iemand die meeleeft en heel goed kan luisteren. Heel veel dank en veel liefs.
 
Deborah

We hadden een lang gesprek.je bent een goede gesprekspartner wil je bedanken voor de goede handelingen en inzichten die je mij gaf.ben veel wijzer geworden.Bedankt!
 
Frank

Lorena geeft je heel duidelijk advies en helpt je door de processen heen. Zij weet waar je tegenaan gaat lopen en helpt je ermee om te gaan. Daarmee blijf je bij je eigen gevoel en je eigenwaarde en groei je als mens. Ze invloed van de omgeving weet zij op de juiste waarde te beoordelen. Echt.... een heerlijke coach. Betrouwbaar, invoelend en ze geeft méér dan je vraagt. Ze weet de vraag dus achter de vraag te beantwoorden. Dat vind ik knap.