Bekijk hier het profiel van Life Coach Bertine | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (24)
Beoordeling R. Van Heugten
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Al heel veel hulp mogen ontvangen van Bertine. Hele fijne gesprekken,mooie uitzendingen, die bekijk ik altijd. En al verschillende healings meegedaan.

8 februari 2024
 
Beoordeling alida
Beoordeling Bertine Donna 5,0

het was een mooi bevestigend en liefdevol gesprek

14 december 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Bertine is een topmedium en heel liefdevol!

17 september 2023
 
Beoordeling Joke
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Bedankt Bertine voor het liefdevolle en verhelderende gesprek van vanochtend. Lieve groet, Joke

23 augustus 2023
 
 
Beoordeling Sandra
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Heel fijn gesprek. Zeker de moeite waard!

21 augustus 2023
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Lieve Bertine Je was voor mij een geschenk uit de hemel.Duidelijk zuiver.Je kon in mijn ziel kijken en je hebt me weer energie gegeven om mijn vader te begeleiden naar zijn sterven toe ..Veel liefs Linanne (LindaAnne)

14 juli 2023
 
 
Beoordeling Salita van Oers
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Bertine is als een geschenk van God voor mij. Ze heeft de kwaliteiten in huis om mij te helpen. Dankjewel

3 juli 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

LIEVE BERTINE , IK BEN U NIET VERGETEN . IK BEN GOD DANKBAAR. IK NEEM U ALTIJD MEE IN MIJN GEBED . IK BEDANK IEDERE DAG ONZE LIEVE HEER EN MOEDER MARIA EN DE LICHT MEESTERS. WIJ ZIJN VERHUISD NAAR MOOIE APPARTEMENT . BEDANKT LIEVE BERTINE VOOR DE MOOIE GEBEDEN OM ONS TE HELPEN . WIJ WAREN MAAND SEPTEMBER IN LOURDES GEWEEST VOOR 9 DAGEN . ONZE DANKOFFER GEBRACHT . WIJ HADDEN OOK VOOR U LIEVE BERTINE GEBEDEN GOD BLESS YOU. NOGMAALS BEDANKT.

3 november 2022
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Lieve lieve Bertine... Wat een fijn gesprek gelijkwaardig liefde verbinding..weten waarover we praten een herkenning... Dank je wel...liefs

2 september 2022
 
Beoordeling Hanneke Schuten-Gaikema
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Wat een mooie en wijze uitzending van 29 april 2022

29 april 2022
 
 
Beoordeling Elisabeth anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

LIEVE BERTINE NOGMAALS BEDANKT VOOR U MOOIE GEBEDEN .WIJ ZIJN U DANKBAAR DAT U ONS HELPT MET U MOOIE GEBEDEN , WIJ WONEN AL IN ONZE NIEUWE APPARTEMENT EN ONZE HUIS IS VERKOCHT , NOGMAALS BEDANKT DAT U CONTACT HEBT MET AARTSENGEL MICHAEL EN MOEDER MARIA EN DE BOVEN WERELD EN LICHTMEESTERS OM ONS TE HELPEN EN ALLE AARTSENGELEN BEDANKT LIEVE BERTINE GOD ZEGENT U MET U GEZIN EN FAMILIE A M E N .

21 februari 2022
 
Beoordeling Elisabeth anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

LIEVE BERTINE , BEDANKT VOOR HET SAMEN WERKING MET DE LICHTMEESTERS EN BIDDEN VOOR ONZE NIEUWE HUUR APPARTEMENT . BEDANKT VOOR HET SAMEN BIDDEN VAN HET VERKOPEN VAN ONZE KOOPHUIS. WIJ BEDANKEN ONZE LIEVE HEER MOEDER MARIA EN VADER IN DE HEMEL VOOR U MOOIE GAVE OM MENSEN TE HELPEN. A M E N. GOD BLESS YOU .

5 oktober 2021
 
 
Beoordeling M. Anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Bedankt Bertine! De healing was zeer indrukwekkend! Ik heb zowel mijn ouders als mezelf meegenomen in de Lourdes healing. Ons alle 3 in bescherming en vrede gezet als vraag. De kaars thuis vlamde zeer hoog op, en daarna normaal Ook hoorde ik hard tikken op twee plekken in een kleine kamer. De healing voelde heel goed! Ik voelde het licht en rust nu

13 januari 2020
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Bedankt Bertine voor je oprechtheid en bijzondere helende kwaliteiten . Ik is er een last van me afgevallen . Ik heb harp voor je gespeeld op witte donderdag ..liefs Linanne harpiste en componiste

20 april 2019
 
 
Beoordeling C. anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Lieve Bertine net weer een geweldige reading gehad van u waar een en ander naar voren kwam uit familie verstrikkingen en vorige levens. U heeft weer een hoop op mogen lossen voor mij heel hartelijk dank daarvoor. En ik hou u op de hoogte zeker wat betreft het Zielenmaatje/Indiaan. Lieve groet C.

7 april 2019
 
Beoordeling Poppie Oost
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Wat een fantastisch gesprek Bertine!!! Precies wat ik voel, gewoon de waarheid. Ik dank je voor je expertise, je liefde en kracht. Ik ga in mijn kracht staan, en laat het gewoon komen. Heel veel liefs en een dikke knuffel.

27 december 2018
 
 
Beoordeling Elisabeth anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

LIEVE BERTINE, HARTSTIKKE BEDANKT VOOR DE MOOIE SESSIE. IK HAD TELEFONISCH MEEGEDAAN MET DE SESSIE VAN DE ALLERHOOGSTE ZEGENINGEN. IK WEET NIET MEER HOE DIE MOOIE SESSIE HEET. IK ZAG TIJDENS DE SESSIE ALLEMAAL GOUDEN LICHTJES MET ENGELEN. IK WEET NIET HOE IK DAT MOET BESCHRIJVEN. ZO MOOI!! NU OP DIT MOMENT ZIE IK HET WEER ALLEMAAL GOUDEN LICHTJES FONKELEN VAN BOVEN (HEMEL) NAAR BENEDEN. IK BEDANK MOEDER MARIA VOOR DE MOOIE ZEGENINGEN. AMEN

21 juli 2018
 
Beoordeling Harmke Koen
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Beste Bertine, Wij, mijn dochter Kim en ik [ Harmke] zijn je heel dankbaar voor de mailconsult voor Ava die wij vandaag van je mochten ontvangen. Op dit moment ben ik bij mijn dochter in Colorado dus ben ik niet in de gelegenheid om op vrijdag te bellen. Maar in juli zal ik zeker contact met je opnemen. We zijn heel blij dat je Ava wilt helpen. Lieve groetjes, Kim [moeder van Ava ] en Harmke

20 juni 2018
 
 
Beoordeling Emiel Anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Beste Bertine, Ik heb net samen met jou de reis naar het hoogste niveau mogen ervaren na de uitzending tijdens de healing. Wat fantastisch was dit. Ik heb dit als zeer prettig ervaren met iedereen die me bijstond en die we tegenkwamen onderweg. Je hoort snel van me. Nogmaals veel dank!

14 juni 2018
 
Beoordeling Joke van Dijk-Baardemans
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Lieve Bertine, Heel hartelijk bedankt voor de bijzonder mooie geschilderde kaarten en je lieve woorden. Natuurlijk ook namens mijn schoondochter, we zijn er echt blij mee en putten er weer hoop en kracht uit. Ook wil ik u Hartelijk feliciteren met uw verjaardag ! Lieve groeten van Wilma en mij, Joke

12 januari 2018
 
 
Beoordeling Astrid Anoniem
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Dag Bertine, Medio augustus heb ik u gebeld in de uitzending (de vrouw van de scootmobiel) Ik heb u toen niet meer teruggebeld vanwege de emoties die toen vrijkwamen daarna. Vorige week heb ik een licht van Lourdes healing ervaren en er is inderdaad een wonder gebeurd. Sinds die tijd kan ik zonder zwaar laxeermiddel naar de wc, ik had al sinds tijden bijna geen gevoel meer in mijn benen, maar sinds vanavond heb ik weer "gevoel". Dank u.

13 november 2017
 
Beoordeling Mariandel Pieplenbosch-Dijkman
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Wat heb ik een fijn gesprek gehad met jou Bertine, ben er nog blij mee , Bedankt !!

17 oktober 2017
 
 
Beoordeling lucien Zoutkamp
Beoordeling Bertine Donna 5,0

ik wil hier toelichten dat ik heel goed ben behandeld door mw Bertine en haar leider. Ik wil haar nog hartelijk bedanken wat zij voor mij en mijn familie heeft gedaan. Moge de Allerhoogste u zegen.

7 oktober 2017
 
Beoordeling claudia gelissen
Beoordeling Bertine Donna 5,0

Lieve Bertine, wat bent u een zeer lieve en warm vrouw, heb een heel fijn gesprek vanmorgen met u gehad. Ook ben ik heel blij dat u iets heeft kunnen betekenen voor mijn dochter. En ook alvast bedankt voor wat u al voor mij persoonlijk heeft mogen doen.U gaat nog verder met me aan de slag en daar ben ik heel erg dankbaar en blij mee. Nogmaals super bedankt. Lieve groetjes Claudia en Britt

12 mei 2017