Bekijk hier het profiel van Life Coach Corrie | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (11)
Beoordeling Davina
Beoordeling Corrie 5,0

Dank u wel! Ik kon u niet meer bedanken. Ik weet wat mij te doen staat. Ik had de eerste 5 min gratis, en er werd mij in de 5 min al een heleboel helder. Corrie, geeft helder inzicht en meteen feedback op de vragen.

11 april 2023
 
Beoordeling F
Beoordeling Corrie 5,0

Fijn gesprek, dankjewel x

2 november 2022
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Dankjewel Corrie voor je mooie consult. De inzicht die ik kreeg heb ik zeker wat aangehad. Ik vond het een heel fijn gesprek.

20 oktober 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Vanmiddag fijn consult gehad van Corrie! Lieve vrouw, goed gesprek, to the point. Ze had het, met behulp van de kaarten, bij het juiste eind wat betreft werkgebied en de liefde en ook kreeg ik mooie inzichten voor de toekomst. Ik bel je over een tijdje nog eens Corrie! Liefs, M.

5 september 2022
 
 
Beoordeling best ever
Beoordeling Corrie 5,0

Corrie bedankt voor de reading. het is voor mij allemaal een bevestiging van alles. vond heel mooi hoe je mij precies kon aan voelen en verwoorden. ook betreft mijn opleiding. je bent een mooi warm mens.

8 juli 2022
 
Beoordeling D. Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Lieve Corry, Dank voor je fijne consult vandaag! Je voelde gelijk aan waar het over ging en waar mijn onrust vandaan kwam. Je gaf me daarop een hele goede tip en ook geruststelling. Het was ontzettend fijn om even met jou te praten ! Ik voelde me daarna een stuk beter en opgelucht. Je bent een hele lieve vrouw en een fantastisch medium!. Echt een aanrader! Ik bel je zeker nog eens terug en bedankt voor vandaag!

5 mei 2022
 
 
Beoordeling Christel
Beoordeling Corrie 5,0

Dag lieve Corry, Bedankt voor het fijne consult. Uw beschrijving van de situatie is zeer l treffend, mede als het mooi advies.Ik vind u een zeer warme en empathische vrouw en u heeft mij zeer goed geholpen. Liefs van Christel

5 april 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Lieve Corry, je hebt mij de juiste tools gegeven om mijn gevoel te volgen, wat ik al dacht en voelde! Je bent een puur persoon en voelt vooral aan wat nodig is om te handelen! Heel erg bedankt voor je luisterend oor en je advies! Dikke knuffel en liefs van mij! Joke💋

11 maart 2022
 
 
Beoordeling M K
Beoordeling Corrie 5,0

Bedankt voor het gesprek, het bevestigd hoe ik mij voel en ik kan nu goed door, je weet dingen te vertellen zonder info x

7 januari 2022
 
Beoordeling E Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Een hele lieve en warme vrouw! Echt een heel goed en eerlijk consult gehad. Aanrader!

22 december 2021
 
 
Beoordeling myriam bisschop
Beoordeling Corrie 4,0

toffe dame ,duidelijk en vriendelijk bedankt hoor . liefs Myriam

14 december 2021