Corrie
Offline
 
Mijn beoordelingen (31)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Was weer super dank je 💗

8 juni 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Wat een prachtige gesprek. Heel wat aan gehad. Ik kom zeker nog eens terug. Een echte aanrader.

7 juni 2024
 
 
Beoordeling Yvon
Beoordeling Corrie 5,0

Geweldig goed geholpen. Lieve vrouw.

20 mei 2024
 
Beoordeling Yvonne
Beoordeling Corrie 5,0

Dank je lieve Corry voor het fijne consult, we hebben een heel fijn contact gehad waar ik zeer veel aan heb gehad. Dank, dank, dank hiervoor. Een fijne dag en nogmaals erg bedankt. Conny is een lieve dame, zeker een aanrader.

3 mei 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Lief en geruststellend!!!

1 mei 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Bedankt voor het mooi gesprek! Ik neem binnenkort weer contact met je op.

29 maart 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Ik heb een heel fijn gesprek gehad, ontzettend warm en meelevend. Corrie legt duidelijk uit wat ze voor je ziet in de kaarten, en geeft ook advies. Heel erg bedankt!

27 maart 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Goed uitleg. En klopt ook.

6 maart 2024
 
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Corrie 5,0

Lieve Corry, heb net met je gebeld en je hebt me prima uitleg gegeven over dat gene waar ik nu mee zit. Zal dit zeker allemaal gaan navragen. Moest effe iets doen en heb de verkeerde knop ingedrukt toen was je weg....sorry hiervoor Maar ik zal je zeker nog een keer bellen. Je bent een zeer lieven en kundige vrouw. Lieve en warme groetjes, Claudia

27 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Corrie is een uitstekende kaartlegster. Omschrijft de situatie exact zoals ie is. Aanrader!

24 februari 2024
 
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

goeie gesprekken met haar gehad

11 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Geweldig lieve vrouw met treffend advies na de kaartleggingen. Aanrader

11 januari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Goed gesprek gehad met de juiste adviezen!

7 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Corrie kan goed luisteren en met gevoel. Ze trok naar aanleiding van mijn vragen de kaarten en het wat ze daar dan ziet en zoals ze dit verwoordt, dat is geweldig. Heel empathisch en het klopt als een bus. Ze is een lieve raadsvrouwe! Ik zal haar adviezen ter harte nemen.

30 december 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

warme en zeer lieve en kundige vrouw. echt een aanrader

5 december 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Lieve,warme vrouw is Corry. Je voelt je snel bij haar op je gemak ❤

3 december 2023
 
 
Beoordeling tvdhimst
Beoordeling Corrie 5,0

Lief, duidelijk en voelbare energie

30 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Corrie, dank je voor het fijne consult over mijn zoon en mijzelf!!

30 september 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Heel goed weet precies hoe en wat

13 september 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Heel goed 👍 fijn gesprek met Corrie

24 augustus 2023
 
 
Beoordeling Davina
Beoordeling Corrie 5,0

Dank u wel! Ik kon u niet meer bedanken. Ik weet wat mij te doen staat. Ik had de eerste 5 min gratis, en er werd mij in de 5 min al een heleboel helder. Corrie, geeft helder inzicht en meteen feedback op de vragen.

11 april 2023
 
Beoordeling F
Beoordeling Corrie 5,0

Fijn gesprek, dankjewel x

2 november 2022
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Dankjewel Corrie voor je mooie consult. De inzicht die ik kreeg heb ik zeker wat aangehad. Ik vond het een heel fijn gesprek.

20 oktober 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Vanmiddag fijn consult gehad van Corrie! Lieve vrouw, goed gesprek, to the point. Ze had het, met behulp van de kaarten, bij het juiste eind wat betreft werkgebied en de liefde en ook kreeg ik mooie inzichten voor de toekomst. Ik bel je over een tijdje nog eens Corrie! Liefs, M.

5 september 2022
 
 
Beoordeling best ever
Beoordeling Corrie 5,0

Corrie bedankt voor de reading. het is voor mij allemaal een bevestiging van alles. vond heel mooi hoe je mij precies kon aan voelen en verwoorden. ook betreft mijn opleiding. je bent een mooi warm mens.

8 juli 2022
 
Beoordeling D. Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Lieve Corry, Dank voor je fijne consult vandaag! Je voelde gelijk aan waar het over ging en waar mijn onrust vandaan kwam. Je gaf me daarop een hele goede tip en ook geruststelling. Het was ontzettend fijn om even met jou te praten ! Ik voelde me daarna een stuk beter en opgelucht. Je bent een hele lieve vrouw en een fantastisch medium!. Echt een aanrader! Ik bel je zeker nog eens terug en bedankt voor vandaag!

5 mei 2022
 
 
Beoordeling Christel
Beoordeling Corrie 5,0

Dag lieve Corry, Bedankt voor het fijne consult. Uw beschrijving van de situatie is zeer l treffend, mede als het mooi advies.Ik vind u een zeer warme en empathische vrouw en u heeft mij zeer goed geholpen. Liefs van Christel

5 april 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Lieve Corry, je hebt mij de juiste tools gegeven om mijn gevoel te volgen, wat ik al dacht en voelde! Je bent een puur persoon en voelt vooral aan wat nodig is om te handelen! Heel erg bedankt voor je luisterend oor en je advies! Dikke knuffel en liefs van mij! Joke💋

11 maart 2022
 
 
Beoordeling M K
Beoordeling Corrie 5,0

Bedankt voor het gesprek, het bevestigd hoe ik mij voel en ik kan nu goed door, je weet dingen te vertellen zonder info x

7 januari 2022
 
Beoordeling E Anoniem
Beoordeling Corrie 5,0

Een hele lieve en warme vrouw! Echt een heel goed en eerlijk consult gehad. Aanrader!

22 december 2021
 
 
Beoordeling myriam bisschop
Beoordeling Corrie 4,0

toffe dame ,duidelijk en vriendelijk bedankt hoor . liefs Myriam

14 december 2021