Bekijk hier het profiel van Life Coach Esther Smallegoor | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (17)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Super lief en duidelijk

20 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Duidelijke reading❤️

29 januari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Fijn gesprek met Esther. Ze heeft me veel inzichten gegeven. Ze is rustig en lief. Nogmaals bedankt Esther.

11 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Vriendelijke dame die mij goed inzicht heeft gegeven over mijn werk, het proces waar ik in zit. Ze voelde goed aan wat er speelt. Daarnaast ook mbt dierbaren overledenen mooie inzichten ontvangen.

10 januari 2024
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Ik belde Esther op 4 januari in de ochtend en ze is duidelijk, sympathiek en helder, ik hoefde niets te zeggen, ik vroeg om een alg reading en ze kwam meteen met een kaart cq opmerking dat exact bij mij speelt, ze heeft me gerust kunnen stellen, Bedankt hiervoor! Aan Esther; zoals je weet waren mijn credits op en heb ik je daardoor geen gedag kunnen zeggen, bij deze dan 👌🙋🏻‍♀️

4 januari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Fijne Coach duidelijk en correct

19 september 2023
 
 
Beoordeling Joke
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Lieve Esther, ik heb je net gebeld. Ik ben heel blij dat je contact met m'n vader kreeg. Ik voel me rustiger nu. Dank je wel!

11 september 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Heb net met Esther gesproken. Heb een zeer fijn gesprek gehad met haar. Zij is zeer empathisch rustig en duidelijk bedankt voor je reading Ik voel l me nu veel rustiger. Ben blij dat ik haar gebeld heb. Lieve Groet Anoniem

25 juli 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Plezierig gesprek met Esther gehad. Ze kom mijn energie goed aanvoelen. Heeft mijn energie weer in balan gebracht. Dank je wel!

29 juni 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Fijn gesprek met Esther, klopt wat ze uitspreekt en integer, ben er blij mee, thanx

6 juni 2023
 
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Een super lief en goed medium. Heb Ester al vaker gesproken. Ze legt alles super duidelijk en goed uit. Ze heeft me weer handvatten aangereikt waar ik weer mee verder kan. Dank je wel weer voor alles Esther. Lieve en warme groetjes.

2 juni 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Dankjewel voor de bijzondere Reading. Je sloeg met alles wat je zei “de spijker op de kop “ Het voelde voor mij erg goed, en hebt wat dingen voor mij kunnen verduidelijken wat betreft mijn verdriet. Je bent een topper.

26 april 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Lieve Esther, hartelijk dank voor het verhelderende gesprek gistermiddag. Beltegoed was snel op. Daardoor toen geen tijd meer om je te bedanken. Je bent lief, rustig en duidelijk. Ik bel je wel weer. Lieve groet, Joke.

31 maart 2023
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Lieve Esther, heb vandaag alweer een super mooie reading van jouw gekregen. Je hebt me zo een mooie boodschappen meegegeven van mijn overleden moeder daar ben ik je heel dankbaar voor. En ook de dingen die je doorkreeg over mij. Nogmaals je bent en topper. Lieve en warme groet,Claudia

24 november 2022
 
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Lieve Esther, ik wil je bedanken voor de hele mooie reading die je me gegeven hebt. Je hebt me handvatten aangereikt waar ik weer mee verder kan. Ook heb ik de dingen besproken met mijn man dank je wel hiervoor. Je bent een hele lieve en rustige vrouw en hebt me alles heel duidelijk uitgelegd. Nogmaals dank je wel. Lieve en warme groet,

25 april 2022
 
Beoordeling D. Anoniem
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Hele begaafde, fijne vrouw!! Hele heldere antwoorden gekregen! Een absolute aanrader!

7 december 2021
 
 
Beoordeling Suus Me
Beoordeling Esther Smallegoor 5,0

Lieve Esther.Bedankt voor je fijne consult.Heel concreet en duidelijk wat je op pikte in mijn energie en wat je mocht zien in de kaarten. Ik heb er veel aan gehad. Ik heb nu zelf ook meer duidelijkheid gekregen hoe nu om te gaan met waar ik voor kwam bij jou. Ik ga ervoor. Ik voel me nu ook veel rustiger nu...nogmaals mijn dank hiervoor.

16 november 2021