Bekijk hier het profiel van Life Coach Joanna | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (14)
Beoordeling Bianca ' t Zand
Beoordeling Joanna 5,0

Fijn gesprek gehad joanna geeft goede adviezen

3 maart 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joanna 5,0

Fijne coach die de tijd voor je neemt. Goede tips ook. Een aanrader!

29 februari 2024
 
 
Beoordeling Hubertha Schoehuijs
Beoordeling Joanna 5,0

Heb net een super gesprek gehad met Joanna. Sorry dat het verbroken werd, maar bel tegoed was op. Ik ga eerst aan mezelf kijken en daaraan toe leven. Dankjewel voor de woorden waarover ik na mag denken en ook een duw in de juiste richting heb gegeven. Dankjewel

20 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joanna 1,0

Kwam niet helemaal overheen

20 februari 2024
 
 
Beoordeling alida
Beoordeling Joanna 5,0

duidelijke antwoorden en goed advies

14 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joanna 5,0

Goed gesprek gehad ,Bel wel terug dank u,

27 december 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joanna 5,0

Mooi antwoord gekregen.

9 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joanna 5,0

Lieve Joanna, Jij verdient een dikke 10! Spot on consult! Je bent tot nu toe een van de beste paragnostes die ik gesproken heb. Ik hoef jou niks te vertellen en je weet gewoon al waar ik voor bel. Ook maakte je contact met mijn overleden vader. Het was echt een enorm goe consult. Dank je wel!

5 september 2023
 
 
Beoordeling
Beoordeling Joanna 5,0

Lieve Joanna, super bedankt voor onze fijne gesprekken! Het gaf mij de juiste bevestiging wat ik eigenlijk zelf al voelde, maar wat uiteindelijk allemaal klopte…! Je bent een enorm lief en integer persoon en ben je zeer dankbaar voor alle antwoorden…! Veel liefs Joke 💋💋💋

26 januari 2023
 
Beoordeling Dina
Beoordeling Joanna 5,0

Lieve Joanna. Ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken die we samen hebben gehad!! Je hebt mij ook helemaal tot rust gebracht!! Je bent een heel fijn mens, met een luisterend oor!! Lieve groetjes!!

30 augustus 2022
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joanna 5,0

Een heel mooi gesprek gehad! Ik heb er veel aan gehad. En ik ga zeker het advies opvolgen wat je me gegeven hebt. Heel erg bedankt!

17 juli 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Joanna 5,0

Dank voor je fijne gesprek, Helaas waren de credits op.

24 juni 2022
 
 
Beoordeling Elly
Beoordeling Joanna 5,0

Daarnet met Joanna een fijn en verhelderend en ook ondersteunend gesprek gehad, heb er erg veel aan gehad. Joanna kan goed luisteren en ik voelde me ook echt begrepen en niet veroordeeld.

24 juni 2022
 
Beoordeling Petra
Beoordeling Joanna 5,0

Had in mei van Joanna vernomen dat er iemand uit mijn verleden zich zou aandienen. Binnen veertien dagen gebeurde dat en niet een maar twee keer. Ook maakte ze contact met mijn vader in de spiritworld en kon ze door een voor mij belangrijk item aangeven dat hij op de hoogte was van de geboorte van zijn achterkleinkind. Ook als gesprekspartner een fijn medium!

13 juni 2022