Bekijk hier het profiel van Life Coach Lenie van overdijk | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (10)
Beoordeling Anne
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Lieve Lenie, jij hebt me al zo vaak verlost van entiteiten en zware negatieve energieen. Ik ben zo dankbaar dat jij er bent! Je bent zuiver, deskundig en no-nonsens… een mensen-engeltje op aarde. Veel liefs Anne

15 september 2023
 
Beoordeling Vincent Haex
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Dag lieve Lenie wat ben ik toch blij dat ik jou kan bellen als mij weer veel te druk maak of als ik weer allemaal indrukken heb verzameld van andere mensen of een entiteit heb op gepikt en de innerlijke rust die je mij kan brengen vind ik nergens lieve Lenie je hebt een speciaal plekje in mijn ❤️. Groetjes dikke knuffel Vincent

10 september 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Dank je wel voor deze reading Lenie, spot on. Ik weet via mijn gidsen dat ik op de goede weg ben. Ik laat het op zijn beloop, en ga in mijn kracht staan.

27 augustus 2023
 
Beoordeling I S
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Lenie is een schat van een vrouw met een hart van goud. Ik heb haar verschijdene keren gebeld voor mezelf en mijn gezin. We zijn hooggevoelig en pakken veel op in allerlei opzichten, dat kan zij heel goed verwijderen. Bijna niets is haar te gek. Op verschillende gebieden. Ze doet haar werk met heel passie en liefde en ik ben dan ook heel erg blij met haar. Waren meer mensen maar zo zuiver als zij. Dank! I.S.

14 maart 2021
 
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Lieve Lenie Bedankt voor je wijsheid .Ik kan weer verder met mijn leven.Veel liefs Linanne

1 juni 2020
 
Beoordeling Valerie Cornet
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Lieve Lenie, Wat een geweldig mooi consult en wat voel ik mij rustiger en lichter in mijn lijf en hoofd! Dank je wel voor het weghalen van de entiteit in mijn huisje wat echt veel beter aan voelt! Ik wil jou van harte aanbevelen aan iedereen die raad/advies/ super mooie boodschappen en een luisterend oor nodig heeft! Je bent een Topper en zal je zeker nog eens bellen! Lieve groet Valerie

18 mei 2020
 
 
Beoordeling L G
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Lieve Lenie, Dank u wel voor het consult en het weghalen van de entiteit. Wat zou ik zonder u moeten..... U bent een heel lief persoon met uw hart op de juiste plek. U ben voor mij een TOP medium. Wat u kunt met uw gave, ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die dat kan doen! Nogmaals mijn dank. Dikke knuffel. L

15 mei 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Lieve Lenie, dank u wel voor het weghalen van de blokkades om mij heen.

12 mei 2020
 
 
Beoordeling L G
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Lieve Lenie, Wederom bedankt voor het weghalen van de entiteit. Ik voel mij beter en rustiger. U heeft zoveel voor mij en mijn familie gedaan. Ik kan iedereen aanraden u te bellen. U bent een heel goed medium. Nogmaals bedankt! Liefs, L

9 mei 2020
 
Beoordeling Sonja Sahasra
Beoordeling Lenie van overdijk 5,0

Hoi Lenie, Wederom voel ik me weer top! Weer zware velden en entiteit heb je weggehaald waar ik last van had. Wat je voor ons telkens doet is onbeschrijfelijk mooi. Ik hoop dat mensen je hier weten te vinden want je bent een parel! Liefs S&R

8 mei 2020