Bekijk hier het profiel van Life Coach Linda | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (37)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Lieve Linda, dankjewel voor het fijne gesprek wat we weer hadden. Het heeft me rust geven en mn verdriet kon ik even kwijt, zodat ik weer verder kan.je bent echt een aanrader! Liefs j

13 maart 2022
 
Beoordeling Cindy Hopman
Beoordeling Linda 5,0

8 maart '22: Lieve Linda🌹, vanmiddag met jou gebeld, ik ken je al jaren, vertrouwd&fijn gesprek😇, mooie kaarten gelegd, fijn dat je er "BENT" hoop dat je voorspelling uitkomt & mijn ZIEL rust mag ervaren&ons contact niet voor niets is geweest, je geliefden mogen zich met jou gezegend voelen😇Linda is goud waard, de kaart sprak over jouw en mijn intuïtie,hoop dat het uitkomt🙏 suc6 met je werk: dat je nog véèl mensen mag helpen💟DANKJE🌼 Gr Cindy

8 maart 2022
 
 
Beoordeling Y anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Met Linda gesproken van de week, ontzettend gezellige aardige vrouw, praat makkelijk net of je haar al jaren kent veel info in korte tijd met de kaarten.

30 juli 2021
 
Beoordeling Albert Teunissen
Beoordeling Linda 4,0

to the point. wist snel de zaken te bevestigen die ik al wist, waardoor de voorspellingen erg betrouwbaar overkomen. een grote steun en een aanrader

9 september 2020
 
 
Beoordeling Caroline Dekker
Beoordeling Linda 5,0

Een schat

29 mei 2020
 
Beoordeling Moon Light
Beoordeling Linda 5,0

Ik bel regelmatig met Linda, al jaren en ik vind haar zo prettig. Ze voelt heel goed aan hoe het allemaal komt. Blijft met 2 voeten op de grond en geeft haar boodschappen zonder oordelen. Heerlijk! Erg fijn!

17 mei 2020
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Je hebt er voor gezorgd dat ik de moed niet moet opgeven. Dank je wel.

1 november 2019
 
Beoordeling CC H.
Beoordeling Linda 5,0

Een fijn gesprek gehad, in een korte tijd.

4 maart 2019
 
 
Beoordeling Esther Gomes
Beoordeling Linda 5,0

Lieve Linda, Ik heb regelmatig contact met jou, even bij praten, even een luisterd oor en de steun zonder veroordeeld te worden erg fijn. Je bent echt een super lieve eerlijke vrouw die zegt waar het op staat. Tot snel weer Dikke knuffel Esther

19 januari 2018
 
Beoordeling Jolanda
Beoordeling Linda 5,0

Hallo Linda, ik wil je even laten weten dat mijn pleegdochter van 13 over is naar de 2e klas jij hebt altijd in haar geloofd en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en je had helemaal gelijk vanmiddag gebeld door de mentor en ze is over naar de 2e klas met redelijk goeie cijfers. Dank je wel voor je steun.

27 juni 2016
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Hoi Linda, Bedankt voor je goede gesprek ik heb er veel aan gehad. Het was een heel fijn gesprek. Ik ben normaal niet zo van het plaatsen van reacties. Maar omdat ik het gevoel heb dat me dit echt geholpen heeft. Wil ik hier toch graag een reactie plaatsen :). We wachten het af ik kan helaas pas over een jaar zeggen of het is uitgekomen. Geduld dus....:).

4 april 2016
 
Beoordeling sylvia
Beoordeling Linda 5,0

Geeft goed advies vanuit de gene zijde. Duidelijk en helder juiste informatie wat ook klopte en uit kwam. Ben zeer tevreden.

20 januari 2016
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 3,0

Ik heb ruim een jaar met Linda gebeld, en hoewel ik er absoluut geen spijt van heb, omdat het therapeutische gehalte erg goed geweest is, en het een erg aardige vrouw is, waar je makkelijk mee kan praten(met gezonde dosis humor!), moet ik helaas concluderen dat geen van haar voorspellingen zijn uitgekomen. Toch 3 sterren, want ze is een fijne gesprekspartner, en ik heb er toch veel aan gehad.

10 december 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Dank je Linda voor het prettige consult, je hebt een goed inzicht in zaken en mij een fijne zorgvuldige uitleg gegeven. nogmaals dank Groetjes Yvonne

20 augustus 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Dank voor het zorgvuldige consult. U ziet echt heel veel en ik heb hier veel van geleerd.

3 augustus 2015
 
Beoordeling NN
Beoordeling Linda 5,0

Dank voor het zeer juiste, snelle en begripvolle inzicht in mijn situatie!

10 mei 2015
 
 
Beoordeling jacqueline
Beoordeling Linda 5,0

Hoi linda ik heb je vandaag weer gesproken.en het was weer een fijn gesprek :) Ik heb het gezegt en het maakte H wel gemakkelijker. Bedankt voor de goede raad. veel liefs jacq

22 februari 2015
 
Beoordeling Jacqueline
Beoordeling Linda 5,0

Linda je bent echt een topper!!!

20 november 2014
 
 
Beoordeling Ans
Beoordeling Linda 5,0

Je hebt me weer moed gegeven en wat heldere tips. Ik kan er weer even tegen

20 november 2014
 
Beoordeling Jila
Beoordeling Linda 5,0

Linda is echt heel erg goed, zonder dat ik iets zei zat ze precies op het juiste pad. De voorspelling voor mijn werk is helemaal uitgekomen.

7 november 2014
 
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Linda 5,0

linda je bent een geweldige vrouw er is veel rust in mijn leven gekomen . dank je wel.

22 september 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Dank je Linda voor het geweldige gesprek van vanavond, liefs M

26 juli 2014
 
 
Beoordeling Carmelita
Beoordeling Linda 5,0

Een byzondere vrouw , eerlijk en oprecht , draait niet om de dingen heen durft er ook voor uit te komen , als ze niet zeker van iets is . Maar lief en begripvol is ze zeker

26 juli 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Hallo Linda heb je net gesproken wij gaan dezelfde dag op vakantie maar dan naar verschillende bestemmingen bedankt voor alle bevestigingen die allemaal kloppen en de goede tips je bent een toppertje gr fijne vakantie

21 juli 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Linda, sorry dat het contact spontaan werd afgebroken, maar dat komt omdat mijn beltegoed op was. Ik vond jou een zeer lieve,moed luisterende vrouw en heb hierdoor al een steuntje in mijn rug gekregen. Ik hoop dat wat jij mij verteld hebt zal uitkomen en zal jou dat zeker laten weten t.z.t. Wellicht spreken wij elkaar weer, want het gaf mij een heerlijk gevoel. Jolanda

28 mei 2014
 
Beoordeling Sarah
Beoordeling Linda 5,0

Ik heb haar net gesproken en ze heeft me zoveel kracht gegeven! Over mijn relatie en mijn werk. Het geeft mij zelfvertrouwen om door te gaan. Dankjewel Linda!

9 mei 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Een wijze fijne gesprekspartner. Niet zwevend maar duidelijk en oprecht geintereseerd. Zeer fijn gesprek gehad, dankjewel.

10 maart 2014
 
Beoordeling Miek
Beoordeling Linda 5,0

Deze dame heeft overduidelijk uitspraken gedaan waar niemand eerder iets van kon weten !Haar bewogenheid in t gesprek is erg fijn! Dank je wel Linda

21 februari 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

duidelijk en veel informatie,

18 februari 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Dank je wel , Linda Van je goede warme gesprek Warme groet,

12 februari 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Linda dank je voor het gesprek van vanmiddag, de verbinding werd verbroken. Ik heb er veel aan gehad.

19 januari 2014
 
Beoordeling ineke
Beoordeling Linda 5,0

heeft me erg op mijn gemak gesteld vind haar erg goed bedankt linda

6 november 2013
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

wauw,ze voelt dingen echt goed aan,dank Linda

1 november 2013
 
Beoordeling Mary
Beoordeling Linda 5,0

dank je wel

9 oktober 2013
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

Oprecht geïnteresseerd, rustiger geworden na het gesprek met haar dank je wel!!

9 oktober 2013
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Linda 5,0

ze is zeer goed

17 september 2013
 
 
Beoordeling matthews
Beoordeling Linda 5,0

heb haar met haar gebelt ze geeft je veel kracht en hoop

16 september 2013