Bekijk hier het profiel van Life Coach Marja | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:200
 
Mijn beoordelingen (5)
Anoniem

Lieve Marja, dank je wel voor het geweldige consult en de boodschappen die ik mocht ontvangen.
 
Maaike

Dank voor het mooie consult vandaag Marja! Je sloeg de spijker op zijn kop; gaf hoop en vertrouwen. Je doet dankbaar werk. Helaas was mijn beltegoed op en werd de verbinding verbroken, maar hetgeen wat je vertelde, helpt me enorm.
 
anoniem

Lieve Marja, we hebben elkaar gisteravond mogen spreken. Je bent een lieve en warme vrouw. Je hebt me weer de kracht gegeven om door te gaan, hoe zwaar het ook op dit moment voor mij en mijn lief gezinnetje is. Ik hoop echt dat we binnenkort mogen verhuizen en dat het dan allemaal goed mag gaan komen. Nogmaals super bedankt voor je lieve woorden. Lieve en warme groetjes, Claudia.
 
Anoniem

Lieve Marja, ik ben degene die vanmorgen vrijwel direct huilde toen ik je belde. Alles wat je daarna zei klopte helemaal, ook dat ik mij als kind steeds anders heb gevoeld dan de anderen. Maar ook andere dingen die je niet kon weten en toch feilloos wist weer te geven. Ik vond je zó lief en respectvol. Je informatie en de manier waarop je die doorgaf heeft mij echt getroost en helderheid gegeven. Nogmaals een dikke zoen!
 
Anneke

Marja heeft mij weer op weg geholpen een supervrouw en therapeut. Gefeliciteerd meid en zet ~m op