Marja
Offline
 
Mijn beoordelingen (11)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Marja 5,0

Dankjewel voor je tijd en moeite en begrip! Bel je op korte termijn weer!!!!❤️

22 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Marja 3,0

Hele lieve begripvolle vrouw. Die je goed op weg kan helpen.

22 mei 2023
 
 
Beoordeling Jacqueline
Beoordeling Marja 5,0

Ik Marja al een paar keer gesproken. Het is een ontzettende lieve en eerlijke vrouw. Ik ben blij dat ik Marja gevonden heb , ik kom steeds weer te rust na het fijne gesprek wat ik met Marja heb gehad. Ik kon weer even verder.😊 Echt een topper !!

12 februari 2023
 
Beoordeling Liever Anoniem
Beoordeling Marja 5,0

Marja is een hele fijne warme vrouw, maar ook een voortreffelijke paragnoste die gelijk tot de kern komt en feilloos beschrijft wat er speelt! ik was meer dan verbijsterd vandaag, ze beschreef eerst gelijk de situatie, vervolgens precies hoe ik erin stond en er in zou moeten staan! Ze gaf mij een heel fijn consult, een super boodschap waar ik echt mee verder kon! Kippenvel over heel mijn lijf! Wat een supervrouw! Dankjewel, lieve Marja!

18 maart 2021
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Marja 5,0

Ik had erg last van lichamelijke en geestelijke stress. Marja kan goed advies geven op homeopatische basis waardoor je weer sterker wordt.

23 februari 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Marja 5,0

Ik heb Marja gebeld omdat ik wou weten of het een goeie keuze was om door te solliciteren, Marja gaf me moed en nu heb ik de baan met opleiding die ik altijd al graag wilde! Bedankt voor je kracht en lieve toespraak, Je slaat de spijker op zn kop! Al ik je nog maar 1 minuut aan de lijn, je wist precies wat er bij mij was gebeurd

29 januari 2020
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Marja 5,0

Lieve Marja, dank je wel voor het geweldige consult en de boodschappen die ik mocht ontvangen.

19 maart 2017
 
Beoordeling Maaike
Beoordeling Marja 5,0

Dank voor het mooie consult vandaag Marja! Je sloeg de spijker op zijn kop; gaf hoop en vertrouwen. Je doet dankbaar werk. Helaas was mijn beltegoed op en werd de verbinding verbroken, maar hetgeen wat je vertelde, helpt me enorm.

27 oktober 2016
 
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Marja 5,0

Lieve Marja, we hebben elkaar gisteravond mogen spreken. Je bent een lieve en warme vrouw. Je hebt me weer de kracht gegeven om door te gaan, hoe zwaar het ook op dit moment voor mij en mijn lief gezinnetje is. Ik hoop echt dat we binnenkort mogen verhuizen en dat het dan allemaal goed mag gaan komen. Nogmaals super bedankt voor je lieve woorden. Lieve en warme groetjes, Claudia.

18 september 2016
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Marja 5,0

Lieve Marja, ik ben degene die vanmorgen vrijwel direct huilde toen ik je belde. Alles wat je daarna zei klopte helemaal, ook dat ik mij als kind steeds anders heb gevoeld dan de anderen. Maar ook andere dingen die je niet kon weten en toch feilloos wist weer te geven. Ik vond je zó lief en respectvol. Je informatie en de manier waarop je die doorgaf heeft mij echt getroost en helderheid gegeven. Nogmaals een dikke zoen!

18 juni 2016
 
 
Beoordeling Anneke
Beoordeling Marja 5,0

Marja heeft mij weer op weg geholpen een supervrouw en therapeut. Gefeliciteerd meid en zet ~m op

6 mei 2015