Bekijk hier het profiel van Life Coach Maureen Xenia | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (18)
Beoordeling Ineke
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Zeer duidelijk en zeer lieve vrouw goede tools gekregen en zeer betrouwbaar dank je lieve maureen

22 september 2022
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Lieve Maureen, Bedankt voor het fijne gesprek. Ik hoop dat de voorspellingen uitkomen. Je bent duidelijk en niet langdradig. Je hebt me geraakt met de dingen die je zei over een dierbare overledene. Na het gesprek voelde ik me een stuk beter. Liefs, N.

10 mei 2022
 
 
Beoordeling Rens
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Maureen us spot on! Details zijn zo goed. Ongelofelijk, blijft bijzonder hoe goed je bent. Liefs Rens

8 mei 2022
 
Beoordeling F.E anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Maureen is een heel lief goed en vriendelijk Medium, en heel goed met de kaarten.

28 juli 2021
 
 
Beoordeling A J
Beoordeling Maureen Xenia 2,0

Lieve vrouw, maar wist niet echt antwoord op mijn vraag te geven, alleen op het einde toen ik het nogmaals concreet vroeg. Ze was meer aan het vertellen over de versoepelingen mbt tot Corona.

21 april 2021
 
Beoordeling klaasje S.
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Dank voor het fijne gesprek Maureen. Verder geniet ik van je uitleg en gezelligheid in de live uitzendingen van DIMT. Zo fijn vooral in deze tijd. Je brengt Licht in deze beladen tijd. Liefs

4 februari 2021
 
 
Beoordeling E Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Bedankt Maureen voor de mooie en leerzame live uitzendingen, geeft veel steun en ook gezelligheid in deze bizarre tijden! Hopelijk kunnen we nog lang genieten van de uitzendingen van DIMT

20 oktober 2020
 
Beoordeling Corona Sneijders
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Lieve Maureen, al meerdere keren heb ik met jou gesproken. Voor mij voel je een beetje als een soort moeder. De fijne gesprekken, je warmte en liefdevolle gerustellende gesprekken hebben mij goed gedaan! Je helderheid over de situatie die jij kunt geven is heel erg prettig op momenten dat ik het zelf allemaal even niet meer wist! Je liefdevolle energie heeft me goed gedaan en heb vooral geleerd van jou! Dankjewel 😘💗🙏🌹

10 oktober 2020
 
 
Beoordeling Elvera Seijn
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Lieve Maureen Je ben een top medium. Je maakt bijzondere en mooie afleveringen met videobellen. Ik leer er heel veel van. Vandaag 5 juni was ook zo bijzondere mooie aflevering. Je bent super goed in wat je doet. Top medium Elvera ❤❤❤

5 juni 2020
 
Beoordeling Shirley Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Lieve Maureen , Had een fijne reading van je gehad (april 20). Je kon me vertellen wie allemaal van de gene zijde bij mij waren. Je voelde gelijk dat jij met mij verbonden was , omdat je via de Kris warme handen door kreeg, en ik dat ook op `t zelfde moment had. Dat vond ik wel verassend om te horen. Je bent een lieve warme vrouw Bedankt, Maureen Liefs, Shirley ❤😘

20 mei 2020
 
 
Beoordeling N. Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 4,0

Ik heb meegedaan aan de healing gisteren, en zo´n goed resultaat gekregen. Na de healing voelde ik, dat m´n nek-en schoudergebied vrijer was, en er in m´n hoofd meer rust was gekomen. Lieve Maureen, hartelijk bedankt! .U bent ´n lieve vrouw met veel compassie. Vanuit Uw hart wilt U mensen helpen.. geweldig!

16 mei 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Lieve Maureen, wat een mooie woorden tijdens ons gesprek. Ik heb weer vertrouwen in mezelf.

8 mei 2020
 
 
Beoordeling Natasja de Vries
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Ik ben zeer tevreden over wat Maureen mij heeft verteld. Het klopte allemaal en ik heb een zeer mooie voorspelling gekregen. Ik kan niet wachten tot het uitkomt!

1 maart 2020
 
Beoordeling Carla anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Lieve Maureen, ik heb u afgelopen vrijdag gebeld, ik had u samen met Carolien in de uitzending gezien. Wat bent u een warm en liefdevol mens en de reading was ook helemaal top. Maureen ik ga je zeker nog een keer bellen. Warme groet Carla

28 januari 2020
 
 
Beoordeling Rai Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Ik heb Maureen nu al verscheidende keren gesproken. Heel erg fijn en lief mens,ze denkt met je mee,en niks is teveel voor haar. Als je wilt dat ze kaarten legt,dan doet zij dat, op alle vragen geeft zij een antwoord en als je wilt legt ze kaarten op specifieke onderwerpen. Tegelijkertijd krijgt zij dan ook van alles door. En mensen,werkelijk alles KLOPT! Tot nu toe zijn de meeste dingen DAADWERKELIJK uitgekomen! Dank je wel lieve Maureen

24 september 2019
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

WAT een bijzondere vrouw! Werkelijk alles wat zij voorspelt, komt uit! Ik geloof echt dat zij speciale en bijzondere gaven heeft, waar zij alleen maar goeds mee doet. Zo’n lief mens. Maakt tijd voor je vrij, leeft met je mee..ze verdiend echt een eigen show of programma op tv om meer goeds voor de mensen te kunnen doen. Geweldig! Dank je, Maureen!

16 mei 2019
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 5,0

Een zeer lieve, behulpzame dame die echt begaan is met de mensen die contact met haar zoeken en vertrouwen in haar stellen. Wat ze aan informatie door krijgt, klopt ook echt! Iedere keer weer, is mijn ervaring. Erg fijn.

8 oktober 2018
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Maureen Xenia 4,0

Wat een lieve dame, ze kreeg meteen de juiste informatie door die ze op een heel liefdevolle manier heeft verwoord. Ik werd er blij van..! Dank u wel Maureen voor dit consult, fijn dat ik uw eerst beller mocht zijn :-)

8 november 2016