Bekijk hier het profiel van Life Coach Nynke Harder | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (21)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Dankjewel Nynke voor het goede gesprek en healing. Zeer waardevol. Het helpt mij dichtbij mijzelf te komen. Liefs.

29 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 3,0

Lief. We gaan t mee maken.

28 februari 2024
 
 
Beoordeling anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

goed medium, goeie ervaringen

8 november 2023
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Dankjewel Nynke voor onze superfijne sessies! Ze zijn voor mij heel inzichtelijk en helend, je bent de coach die mij echt kon helpen om steeds dichter bij mezelf te komen, en voel ik me na een hele lange reis weer terug geland in mezelf😌 Nu klaar voor de volgende fase 🙌🏻 Ben je dankbaar voor de begeleiding en zuivere manier van werken en zijn. Dankjewel 🙏🏼 Liefs S❤️

8 november 2023
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Lieve Nynke. Bedankt voor het gesprek van vanochtend. Je bent echt een hele goede medium/coach. Een aanrader en aanwinst op deze lijn. Lieve groet A.

19 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 4,0

deskundig, eerlijk , betrouwbaar

3 oktober 2023
 
 
Beoordeling Èmiel Nooitgedacht
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Nynke is echt een toppertje! Het was voor mij de eerste keer dat ik het aandurfde om met een energetisch coach te praten over mijn jeugdtrauma. Nynke is open en toegankelijk en zeer treffend in haar analyses. Spot on zeg maar. Ik ben Nynke erg dankbaar voor haar consult. Tot snel Emiel!

28 september 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Dankjewel Nynke, voor de vele mooie gesprekken met inzichten en duidelijkheid. Je helpt mij steeds weer verder in mijn proces van bewustwording en zo ook mijn talent en missie te erkennen 😊🙏

27 september 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 2,0

Ok maar niet denderend

27 september 2023
 
Beoordeling Claudia
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Lieve Nienke, Ik wil je bedanken voor het mooie gesprek wat we maandagmorgen hebben gehad. Je hebt me weer handvatten aangereikt waar ik weer mee verder kan, dank je wel hiervoor. Je bent een zeer lieve,warme en kundige vrouw. Kijk weer erg er naar uit naar je volgende leerzame uitzending.En ik zal je zeer zeker nog een keer bellen. Lieve en warme groetjes, Claudia.

4 juli 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

De sessies met Nynke helpen mij verder en geven mij de inzichten en tools om in de juiste energie te zijn met mezelf🙏🏼

18 mei 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Lieve Nynke Wat heb ik net een fijn gesprek met je gehad. Dank je wel daarvoor. Groet, A.

29 maart 2023
 
 
Beoordeling Tina .
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Dankjewel weer Nynke voor het heldere gesprek. Beetje abrupt eind doordat mijn credits op waren maar fijn om je gesproken te hebben.

7 maart 2023
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Ik ben Nynke zo dankbaar 🙏🏼 Ze heeft mij echt geholpen om de juiste energie en intenties neer te zetten. Door de sessies van Nynke heb ik in de energie kunnen bewerkstelligen wat ik diep in mij wenste. Het is echt in vervulling gegaan! Alles kan werkelijk 180 graden ten goede draaien! Gewoon magische! 🪄💫😇 Bedankt voor alles lieve Nynke🙏🏼 ❤️

27 mei 2022
 
 
Beoordeling M K
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Dank je wel voor ons gesprek, ik heb er heel veel uit kunnen halen. Ik kom snel nog een keer langs. Veel Liefs.

13 januari 2022
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 4,0

Lieve Nynke, ik wil je onwijs bedanken voor de reading afgelopen vrijdag en voor de mail die ik maandag van je heb ontvangen, ik ben hier heel blij mee en kan daar heel veel van leren en mee aan de slag gaan, dit gaat me zeker helpen in mijn proces waar ik nu in zit.

9 september 2021
 
 
Beoordeling Hanneke Schuten-Gaikema
Beoordeling Nynke Harder 5,0

(Weer) een prachtige uitzending van 17/8/2021 ! Nynke ik vind je een topper!

17 augustus 2021
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Lieve Nynke, wil je op deze manier bedanken voor je mooie consulten❤️ Je helpt mij steeds weer verder in mijn proces en het is gewoon magische hoe de kwartjes dan vallen💫😇 Ben blij en dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen🙏🏼 Je bent echt een toppertje! 🙌🏻 Liefs

18 juni 2021
 
 
Beoordeling Tina .
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Beetje abrupt einde van het gesprek, werd terug naar het keuzemenu gezet. Daarom op deze manier even een bedankje voor het fijne gesprek zojuist. Het heeft me goed gedaan om naar je te luisteren en mijn vragen te kunnen delen. Lekker vlot en helder in je uitleg. Dankjewel Nynke!

13 mei 2021
 
Beoordeling Olyvia O
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Nynke is een heel mooi mens met een bijzondere krachtige gave. Ze voelt dingen heel snel en duidelijk aan en komt al met antwoorden nog voor je iets benoemt. Ze voelt perfect aan wat je op dat moment nodig hebt. Ze heeft mij al veel mogen helpen en hier ben ik onwijs dankbaar voor. Hierdoor heb ik echt stappen kunnen maken in mijn ontwikkeling. Lieve Nynke, bedankt voor alles en ik hoop dat we nog veel mooie gesprekken mogen hebben.

8 november 2020
 
 
Beoordeling Petra Van der Heide
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Op 9 okt 2020 een heerlijk gelijkwaardig gesprek met Nynke. Na afloop voelde ik me als herboren en vol van energie! Met bevestiging, visie en tips waar ik verder mee kan. Jippie ! Liefs, Petra

9 oktober 2020