Bekijk hier het profiel van Life Coach Nynke Harder | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (7)
Beoordeling M K
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Dank je wel voor ons gesprek, ik heb er heel veel uit kunnen halen. Ik kom snel nog een keer langs. Veel Liefs.

13 januari 2022
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 4,0

Lieve Nynke, ik wil je onwijs bedanken voor de reading afgelopen vrijdag en voor de mail die ik maandag van je heb ontvangen, ik ben hier heel blij mee en kan daar heel veel van leren en mee aan de slag gaan, dit gaat me zeker helpen in mijn proces waar ik nu in zit.

9 september 2021
 
 
Beoordeling Hanneke Schuten-Gaikema
Beoordeling Nynke Harder 5,0

(Weer) een prachtige uitzending van 17/8/2021 ! Nynke ik vind je een topper!

17 augustus 2021
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Lieve Nynke, wil je op deze manier bedanken voor je mooie consulten❤️ Je helpt mij steeds weer verder in mijn proces en het is gewoon magische hoe de kwartjes dan vallen💫😇 Ben blij en dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen🙏🏼 Je bent echt een toppertje! 🙌🏻 Liefs

18 juni 2021
 
 
Beoordeling Tina .
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Beetje abrupt einde van het gesprek, werd terug naar het keuzemenu gezet. Daarom op deze manier even een bedankje voor het fijne gesprek zojuist. Het heeft me goed gedaan om naar je te luisteren en mijn vragen te kunnen delen. Lekker vlot en helder in je uitleg. Dankjewel Nynke!

13 mei 2021
 
Beoordeling Olyvia O
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Nynke is een heel mooi mens met een bijzondere krachtige gave. Ze voelt dingen heel snel en duidelijk aan en komt al met antwoorden nog voor je iets benoemt. Ze voelt perfect aan wat je op dat moment nodig hebt. Ze heeft mij al veel mogen helpen en hier ben ik onwijs dankbaar voor. Hierdoor heb ik echt stappen kunnen maken in mijn ontwikkeling. Lieve Nynke, bedankt voor alles en ik hoop dat we nog veel mooie gesprekken mogen hebben.

8 november 2020
 
 
Beoordeling Petra Van der Heide
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Op 9 okt 2020 een heerlijk gelijkwaardig gesprek met Nynke. Na afloop voelde ik me als herboren en vol van energie! Met bevestiging, visie en tips waar ik verder mee kan. Jippie ! Liefs, Petra

9 oktober 2020