Bekijk hier het profiel van Life Coach Rene Bos | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (15)
Beoordeling Cindy Hopman
Beoordeling Rene Bos 5,0

Bedankt voor je liefde Rene💗🙏 liefs Cindy ✨

9 december 2023
 
Beoordeling Anja muyshondt
Beoordeling Rene Bos 5,0

Een mega lieve en oprechte mens die jeje weg helpt te vinden Liefs anja en dorien

26 november 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Rene Bos 5,0

een betrokken en open medium

22 oktober 2023
 
Beoordeling Cindy Hopman
Beoordeling Rene Bos 5,0

Lieve Rene💗 Bedankt voor ons fijne telefoongesprek van vanmiddag🙏 liefs Cindy

23 september 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Rene Bos 5,0

René is een hele goeie, oprechte lifecoach , heel inspirerend én positiverend! Heel blij mee!

11 september 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Rene Bos 5,0

Prettig en goed gesprek gehad!

7 september 2023
 
 
Beoordeling Cindy Hopman
Beoordeling Rene Bos 5,0

Lieve Renee, bedankt dat je op mijn pad kwam vandaag💖 Het "voelt" bijzonder onze verbinding je bent bijzonder✨ Je hebt mij geïnspireerd 🌞 Heel veel liefs vanuit mijn Hart met een "T" Liefs van 💞Cindy💞 10 april 2023 🦋

10 april 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Rene Bos 5,0

René is een aanrader!! Heel duidelijk en recht door zee! Hij voelt je precies aan en daagt je uit en inspireert je enorm! Heel dankbaar voor!

2 april 2023
 
 
Beoordeling Amy Gabriy
Beoordeling Rene Bos 1,0

Zojuist de slechtste reading ooit gekregen , maar ik zal het advies opvolgen en het ‘ gewoon ‘ loslaten en het de ‘ ruimte ‘ geven , niks luisterend oor , eerder bevooroordeeld, stapje voor stapje .

21 mei 2022
 
Beoordeling
Beoordeling Rene Bos 5,0

Rene is een echte aanrader! Duidelijk en eerlijk! Eindelijk…. Hij houdt je een spiegel voor , waar je niet omheen kan en eigenlijk al weet! Kortom, volg je gevoel… Je intuïtie klopt… Erg bedankt Rene, het was super duidelijk en waardevol!!! Lieve groet Joke 👋😘

30 maart 2022
 
 
Beoordeling Yvonne Staals
Beoordeling Rene Bos 3,0

Raar consult gehad, deze heer wist me niets te vertellen en draaide om alles heen. Er kwam ook niets uit hemzelf, ik kon alleen maar vragen anders kwamen er stiltes in het gesprek. Snelle man van weinig woorden, weinig kennis in mijn inzicht. Heel raar geen aanrader.

23 mei 2021
 
Beoordeling Nic. F
Beoordeling Rene Bos 5,0

René heeft mij vorige week een mooie reading gegeven waarin hij bepaalde zaken heeft bevestigd en voelde mij heel goed aan.

20 mei 2020
 
 
Beoordeling Chantal le Noble
Beoordeling Rene Bos 5,0

Fijne rustige man die goed luisterd en jou de juiste richting geeft, goed en fijn gesprek gehad die mij rust gaf. zeker een aanrader!!

13 mei 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Rene Bos 5,0

Heel mooi gesprek gehad!

13 mei 2020
 
 
Beoordeling Anoniem ❤
Beoordeling Rene Bos 5,0

Wat een fijn gesprek was dit! Ik voelde me gehoord,serieus genomen en alles wat René zei,klopte.

13 mei 2020